person_outline
search
hrendeitpt
VIRUS VIRUS
  • Posted
  • Read 216812 times

Potpuno razotkrivena lažna pandemija Covid-19 i Frankenštajn cjepivo!

Covid-19 nije Sars CoV-2 već je genetska manipulacija Sars-CoV-2, drugim riječima to je Frankeštajn koji po svojim karakteristikama ulazi u sferu biološkog oružja. On je početak priče stvaranja lažne programirane pandemije uz konstantno nametanje ograničenja i širenja straha, od strane četverokuta „ Vlade svijeta – medicina – korporacije - mediji“ koji trebaju natjerati čovječanstvo na cijepljenje tijekom nadolazećeg razdoblja.

Tim vrhunskih liječnika iz Francuske objavio je (uz svu dokumentaciju) na svojim stranicama dokument pod nazivom THE WHOLE TRUTH, COVID19, COVID 19 VACCINES.

Nastajanje Covida 19

Covid-19 je rezultat nekoliko kontinuiranih genetskih manipulacija soja coronavirusa „Sars-CoV“ koje su se odvijale u Institut Pasteur, u Francuskoj. Svaka od tih genetskih manipulacija zaštićena je patentom na nivou Europe i/ili na nivou Amerike tako da može bilo kojem čitatelju biti lako provjerljiva.

Prvi korak

U genetskoj manipulaciji je stvaranje Sars-CoV-1 od Sars Cov virusa prikupljenog prije 2003 g. u francuskoj bolnici Hanoiu-Vijetnam. Sars Cov 1 proizveden je i zaštićen patentom EU 2003g. pod brojem EP 1694829 B1 i patentom USA 2003 g. pod brojem 0128224 A1. U ovom prvom koraku su u RNA ge od Sars-Cov-a ubačeni:

1 DNA sekvenca od 29746 nukleotida,

1 s 7 DNA i PRT sekvence (thimerosal, formaldehin, aluminijum itd)

Drugi korak

je promjena imena iz Sars-Cov-1 u Sars-Cov-2 koja nije sa sobom donijela nikakvu genetsku manipulaciju već su prvi US patent i EU patent zaštićeni novim patentom US 2011 ovaj put pod brojem US 8,243,718 B2.

Treći najopasniji korak

su genetske manipulacije na novopatentiranom Sars-Cov-u 2 izvedene u razdoblju između 2011 -2015 g. koje su stvorile pravog Frankerštajna pod nazivom Covid-19. U ovom koraku su ubačena četiri fragmenta HIV-a koji se u cijelosti podudaraju s kratkim segmentima amino acida pronađenih u gp 120 (glikoprotein koji strši na omotnici virusa i koji je i ključan za priključenje na stanicu čovjeka i za proboj virusa u stanicu) i Gag-u (koji je glavni strukturni protein ) kod HIV-a i DNA sekvence od malarije.

Ove gore navedene manipulacije su potvrđene tijekom 2020 g. od poznatog ruskog mikrobiologa profesora Petera Chumakova, japanskog profesora Tasuku Honjo, dobitnika Nobelove nagrade za medicinu 2018 g.,francuskog profesora Luca Montagniera, dobitnika Nobelove nagrade za medicinu 2008 g., kao i multidisciplinarnog tima indijskih znanstvenika.

Razdoblje usnulog Covida 19

Po nekoj logici stvari Covid 19 je trebao biti patentiran 2015 g. međutim isto nije urađeno već se Covid 19 pojavljuje u javnosti tek krajem 2019 godine.

Što se događalo u periodu od 2015 – 2019 g., dok je virus bio u dubokom snu?

A/ 13.10 2015 g. prijavljen je „US patent za izum testova za COVID-19“ pod brojem US 2015/622,407 P u kojem se upisuje cjelokupna metoda utvrđivanja postojanja viralne infekcije Covidom-19 kod korisnika testa. Patent je prijavio Richard Rothschild. Gledajući godinu u kojoj je rađena prva genetska manipulacija- 2003 g. kao i godinu u kojoj se pojavio virus-2019 g., pojavljuje se neizbježna činjenica da je pandemija bila programirana minimalno 16 godina unaprijed.

B/ Daljnji dokazi ove programirane pandemije ukazuju da je došlo do prodaje testova za Covid-19 u 2017 g. velikom broju država za iznos od preko 10 milijardi $.

C/ U veljači 2017 g. delegacija Francuske vlade zajedno s predstavnicima Instituta Pasteur putuje u Wuhan zbog zajedničke znanstvene suradnje u novom P4 laboratoriju

Stvaranje cjepiva

Buđenjem Covid-19 krajem 2019 g. I pojavom lažne pandemije dolazi do utrke u proizvodnji cjepiva Covid-19 i u osmom mjesecu 2020 g. Prijavljeno je WHO-u 160 kandidata za razvoj cjepiva.

Kod stvaranja cjepiva „ChAdOx1-a-Cov-19“ osim 4 fragmenta HIV-a (posljedice su kod cijepljenih su AIDS Sindrom i kronično slabljenje imuniteta) i virusa Malarije dodani su:

- Vektor Chad OH1 koji predstavlja modificirani adenovirus chimpanze koji mu omogućava nesmetanu replikaciju.

- Nanočestice koje su patentirane kao „US Psatent WO 2020/060606 A1“ upisan od strane Microsoft-a Jednom kada nanočestice budu ubačene u tijelo cijepljeni ljudi mogu biti neprekidno praćeni preko 5G mreže i -5G satelita.

3Screenshot 7

4Screenshot 6

5Screenshot 5

Netko nam je od Plenkovićevih partizana ubacio ovu fotografiju da bi diskreditirali objavu. Vratili smo je, a ovu ćemo ostaviti za tužbu. Naravno, DORH močvara neće reagirati na kaznenu prijavu kao što nije reagirala ni na sve dosadašnje kaznene prijave zbog elektronskog ometanja.

Svralacreenshot 2

Vraćena fotografija

6Screenshot 4

7Screenshot 3

Zaključak

Covid-19 nije Sars CoV-2 već je genetička manipulacija Sars-CoV-2 drugim riječima to je Frankeštajn koji po svojim karakteristikama ulazi u sferu biološkog oružja. On je početak priče stvaranja lažne programirane pandemije uz konstantno nametanje ograničenja i širenja straha, od strane četverokutas „ Vlade svijetas-medicina-korporacije-mediji“ koji trebaju natjerati čovječanstvo na cijepljenje tijekom nadolazećeg razdoblja.

Ciljevi cijepljenja su kontrola cjelokupne populacije, odnosno depopulacija stanovništva na Zemlji.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.“

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(191 votes)

Donirajte

Amount: