person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 6339 times

Što se drugo moglo i očekivati od instalirane, polupismene predsjednice HUBOL-a dr. Ivane Šmit?

 Nismo mi dr. Ivana Šmit neuki i needucirani baš naprotiv, iznadprosječno smo educirani i odgovorni te se zato i brinemo, jer nam je stalo do naših pacijenata, a ne da se svidimo vlastiDa li znate koliko treba proći vremena prije nego se vide sve nuspojave novog med. pripravka (lijeka)? Što je to eksperimentalni biološki agens?

Političari, u službi psihopata NWO-a koji se igraju Boga, na ključnim pozicijama, posebice u medijima i bolnicama, instalirali su podobne osobe koji za njih odrađuju najprljaviji posao. A prljaviji ne može biti od izjave predsjednice HUBOL-a dr. Ivane Šmit koja javno izjavljuje da trebamo promovirati cijepljenje. Njenu izjavu režimski mediji skriptirano su prenijeli, ali odgovor dr Ivana Ganjte naravni nisu. Na sreću postoje alternativni, neovisni portali i društvenih mreža.

Ivan Ganjto, dr.med., spec. anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja, subspec. intenzivne medicine obratio se HUBOL-u (Hrvatskoj udrugi bolničkih liječnika Zagreb)

„Poštovani, ovim putem želim vam reći da sam duboko razočaran izjavama Vaše predsjednice dr.Ivane Šmit, u kojoj ona spominje needuciranost pojedinih udruga ili skupina zdravstvenih djelatnika, koji se uporno ne žele cijepiti ili koji govore gluposti o nuspojavama cijepljenja itd…

U najmanju ruku ova izjava me frapirala iz jednostavnog razloga što sam anesteziolog , i subspec. intenzivne medicine koji svakodnevno radim i liječim COVID pozitivne pacijente, te sam do sada vidio mnoge slučajeve tromboembolijskih incidenata nakon cijepljenja (CVI-ja ili AIM-a, DVT-a, PE itd …) koje su mnoge pacijente stajali života. Nemojte mi samo govoriti o tome kako smo sigurni da je od cjepiva, jer mogao bih vam postaviti isto protupitanje, “kako ste vi sigurni da nije???

Molim lijepo doktorice, od kuda vama takva sigurnost o neškodljivosti ovog cjepiva, ili možda implicirate da se vama javi rodbina pacijenata koji su naglo preminuli nakon cijepljenja, kako bi im vi objasnili zašto su umrli ili zašto su unatoč cijepljenju dobili COVID pneumoniju i ARDS te nakon toga završili na respiratoru. Jako ste neozbiljni i doista nonšalantno pričate o nečemu o čemu doista nemate pojma.

Da li ste vi proizveli ovo cjepivo’ Da li vi znate sve sastojke cjepiva’ Da li ste uopće svjesni što je to mRNA cjepivo (poznajete ga bolje od dr. Roberta Malonea – izumitelja ovog cjepiva)’ I na kraju odakle vam pravo da obmanjujete javnost. Zašto ne govorite o apsurdu COVID zdravstvenih putovnica, koje se dobiju odmah nakon primitka cijepljenja. Da li vi uopće znate koliko treba proći vremena dok se ne razviju protutijela nakon cijepljenja? Da li uopće shvaćate da tjednima nakon cijepljenja, cijepljeni hodaju uokolo , posvuda i potencijalno šire bolest pokazujući uredno COVID putovnice? Da li ste svjesni činjenice da i cijepljeni prenose bolest?

Da li znate koliko treba proći vremena prije nego se vide sve nuspojave novog med. pripravka (lijeka)? Što je to eksperimentalni biološki agens?

Nismo mi dr. Ivana Šmit neuki i needucirani baš naprotiv, iznadprosječno smo educirani i odgovorni te se zato i brinemo, jer nam je stalo do naših pacijenata, a ne da se svidimo vlasti.

Ovi i mnogi drugi razlozi navode me da izađem iz vaše udruge, jer uistinu ne zastupate stav svih liječnika, ne znam koliki je to broj, ali nadam se da će svi iole odgovorni liječnici napustiti vašu udrugu.

Zbogom i sretno vam bilo!!!
dr. med. Ivan Ganjto, spec. anest.reanim. i inten. liječenja subspec. intenzivne medicine

Dr. Ivana Šmit: 'Smatram da trebamo promovirati cijepljenje'
Način na koji ovakve studentice medicine dolaze do specijalizacije nije prosjek ocjena već pripadnost HDZ-u i njegovim satelitima.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja

 

 

(14 votes)

Donirajte

Amount: