person_outline
search
hrendeitpt
Beroša, Capaka, Markotić, Kaića, Šimetin, Karin, Šmita, Sriću, Venus, Đikića, Ivića, Rudana, Plenkovića, Božinovića, Fuchsa...beskrupulozne psihopate treba smjestiti na najbliži psihijatrijski odjel!
Vincent V. Vincent V.

Beroša, Capaka, Markotić, Kaića, Šimetin, Karin, Šmita, Sriću, Venus, Đikića, Ivića, Rudana, Plenkovića, Božinovića, Fuchsa...beskrupulozne psihopate treba smjestiti na najbliži psihijatrijski odjel!

Da nas se ne smije pustititi iz zatočeništva, da je situacija i dalje navodno jako opasna i da prijeti 4 val, to nam svakodnevno lupaju, pripremajući teren,  domaći plaćenici Bil Gatesa, SZO-a i farmaceutske industrije: Beroš, Capak, Đikić, Markotić, Ivić, Rudan, Srića, Plenković, Božinović, Fuchs, Šmit, Đuričić, Venus... i drugi. Sve nemoralni i bezkrupulozni psihopat do psihopata. A Markotićka, po nalogu svojih gospodara, skoro svaki dani dreči da bez cjepiva nećemo iskorjeniti virus. Ova demon-kršćanka, nije nikakva heroina, kako su joj laskali propagandi mediji, već je osoba opasnih namjera

Početkom svibnja održana je takozvana donatorska konferencija, na kojoj se sakupljao novac za planirano cjepivo za masovno ubojstvo čovječanstva. Bila je to sotonska seansa, u kojoj je sudjelovala i takozvana vlada Hrvatske. To se mora reći jasno i glasno. Svi koji su sudjelovali u ovoj đavolskoj igri, dobro znaju što čine. Nema tu više nikakvih opravdanja. Da netko možda nije znao, ovo i ono.

Propagandni mediji globalističke cionističke elite, nazvali su one koji su sudjelovali na toj konferenciji "međunarodni savez" za borbu protiv korone. Odnosno, kako su inicijatori te konferencije sami sebe nazvali "united against corona" (ujedinjeni protiv korone). Tako je to nazvala Ursula von der Leyen, nelegalna predsjednica nelegalne tvorevine EU, lažna kršćanka, odnosno demon-kršćanka. Ursula von der Layen je psihopat, kao i njena gospodarica i prijateljica, Angela Merkel. Iluminatica, koja u svakoj prilici, sa svojim rukama pokazuje znak iluminata.

https://www.express.co.uk/news/weird/1146561/illuminati-sign-angela-merkel-diamond-g20-summit-news-latest

Da je Ursula von der Leyen, važna za globalnu elitu iz duboke države, pokazuje to što je 3 puta uzastopce bila pozivana na zadnja tri godišnja skupa skupine Bilderberg i što su je jesenas postavili za predsjednicu Europske komisije. Onako po partijski, bez ikakvih izbora. Ursula je predsjedala konferencijom, ali u pozadini je konce vukao Bill Gates, sa svojom Zakladom, te sa svojim organizacijama CEPI, GAVI (Globalni savez za cjepljenje i imunizaciju) i GFATM (Globalni fond za borbu protiv tuberkuloze i malarije). Nakon završetka konferencije, Ursula je to i otvoreno priznala, tko je šef. Ona je preko tvitera objavila poruku zahvalnosti Gatesu: "Thank you Bill for your leadership!"- "Hvala ti Bille za tvoje vodstvo!"

I još jednom i Gatesovoj zakladi: "Thank you Melinda & Bill for your leadership and dedication!" "Hvala vam Melinda i Bille za vaše vodstvo i predanost!" Kao što su se ne nekada u komunizmu izricale zahvale velikom vođi za vođenje i mudrost. "Veliki vođa", Bill, na čijem se vodstvu, zahvalila predsjednica EK-a, je sa svoje strane izrazio zadovoljstvo, sa postignutim rezultatom, ukupno sakupljnih 7,5 milijardi eura za buduće smrtnosno cjepivo za depopulaciju velikog dijela čovječanstva. Nekoliko mjeseci kasnije Ursula je sklopila (krila) mafijaški Ugovor između EU i Pfizera.

http://istinomprotivlazi.info/component/k2/2191-mafijaski-ugovor-izmedu-pfizera-i-eu-instalirana-predsjednica-ek-ursula-von-der-leyen-pokusala-skriti-od-europarlamentaraca

Priprema naivnog hrvatskog naroda na valove, po planu WHO-a upravo se događa četvrti val lažne pandemije

Da nas se ne smije pustititi iz zatočeništva, da je situacija i dalje navodno jako opasna i da prijeti 4. val (2 i 3 smo već zaboravili) svakodnevno nam lupaju domaći plaćenici Gatesa, SZO-a i farmaceutske industrije: Capak, Beroš, Markotić, Rudan, Đikić, Ivić, Kaić, Šmit... i drugi. Posebice glavni mediji sa porukama: #ostanite odgovorni i #poštujte udaljenost...#Mislite na druge - Cijepite se. Sve nemoralni i bezkrupulozni psihopat do psihopata. Markotićka, po nalogu svojih gospodara, skoro svaki dani dreči da bez cjepiva nećemo iskorjeniti virus. Ova demon-kršćanka, nije nikakva heroina, kako su joj laskali propagandi mediji, već je osoba opasnih namjera.

Neka ona objasni hrvatskoj javnosti najprije ovo: što je ona radila na USAMRIID-u, institutu američke armije za ispitivanje biološkog oružja? Prema podacima iz njene službene biografije na portalima HAZU-a i Klinike Fran Mihaljević, ona je tu bila cijelu godinu dana od 1999. do 2000., navodno na usavršavanju, i zato je dobila nagradu: USAMRIID-ov novčić "za osobit doprinos istraživanju hantavirusa". Prema podacima sa američke vikipedije, USAMRIID (Medicinski institut američke armije za istraživanje zaraznih bolesti) sa sjedištem u mjestu Fort Detrick u saveznoj državi Maryland, je organizacija američke armije i najvažnija ustanova u SAD-u, za "mjere obrane od biološkog rata".

Dakle, ista ustanova kao i ona kineska u Wuhanu, koja kofol ima isti zadatak mjera zaštite od biološkog oružja. Tu se kaže i, da USAMRIID usko surađuje sa CDC-om (glavna američka državna ustanova za zarazne bolesti) i sa SZO-om, dakle sa dvoje glavnih lažova. USAMRIID ima istu ulogu kao i onaj kineski institut u Wuhanu, koji se dovodi u vezu sa početkom izbijanja ove navodne pandemije korone.

Što je Alemka radila na Sveučilištu Galveston u Texasu? Taj podatak također piše u njenoj službenoj biografiji: "Suvoditeljica (hrvatski partner) projekta Telemedicine u infektivnim bolestima s University of Texas Medical Branch, Galveston, SAD, od 2007.g." Jer, očigledno je da su i USAMRIID i Sveučilište Galveston, pod kontrolom duboke države, oboje uopleteni u mutne poslove u vezi uzgoja i ispitivanja virusa, kao biološkog oružja. U članku koji je prije nekoliko tjedna objavio ovaj portal, kaže se:

"U Wuhanu, u Kini se osniva prvi laboratorij maksimalne biološke sigurnosti. U projektu su uz Kinu i Francuska (Lyon, tehnologija i novac) te američki Galveston National laboratory (Univerziteta u Teksasu).Financijer Galvestona je američko Ministarstvo obrane..."

http://istinomprotivlazi.info/novosti/1298-plenkovicu-dezinficiraj-ovaj-koronacirkus-dr-srecko-sladoljev-zaustavite-korona-prijevaru-who-je-korumpirana-i-manipulativna-krovna-tvorba

Podatke o tome još ranije je objavio talijanski portal:

https://disinformazione.it/2020/02/29/coronavirus-cronologia-di-una-dittatura/

U članku, koji je objavljen na portalu Jutarnjeg lista, spominje se USAMRIID i kaže se između ostaloga ovo:

"... Peking ispod žita plasira vlastite teorije zavjere po kojima je američka epidemija koronavirusa nastala zapravo autohtono, iz curenja u američkom vojnom laboratoriju Fort Detrick. U članku objavljenom ovoga vikenda u časopisu "Quishi" kineske Komunističke partije navode se dijelovi izvješća koja tvrde da koronavirus nije podrijetlom iz grada Wuhana. Autor posebno analizira situaciju u SAD-u, gdje je od COVID-a 19 dosad umrlo gotovo stotinu tisuća ljudi, te tvrdi da virus koji je u ožujku eksplodirao u Sjedinjenim Državama nije došao iz inozemstva, nego vjerojatno iz laboratorija u Marylandu.

U Fort Detricku zbilja se do lani nalazio Američki istraživački institut za zarazne bolesti, no ugašen je prošloga kolovoza nakon što je otkriveno da ne udovoljava sigurnosnim propisima. New York Times izvijestio je kako nije imao ispravne sustave za dekontaminaciju otpadnih voda. Jedna od ranijih varijacija kineskih teorija zavjere tvrdila je da je američko vojno osoblje iz Fort Detricka zapravo uvezlo koronavirus u Wuhan prošloga listopada, za vrijeme Svjetskih vojnih igara. Sve ove urotničke priče naknadni su odgovor na Trumpovu praoptužbu koju je većina znanstvenika odavno demantirala, a odnosi se na tvrdnju po kojoj je koronavirus u Wuhanu procurio iz Instituta za virusologiju, a ne s tamošnje tržnice..."

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/kina-sve-agresivnija-sada-su-plasirali-svoju-teoriju-o-porijeklu-koronavirusa-napadaju-nas-a-virus-je-zapravo-prozveden-u-fort-detricku/10326754/

Međutim, institut USAMRIID nije ugašen, kako se to kaže u članku Jutarnjega, već, prema podacima sa američke vikipedije, privremeno su zatvorena samo 2 laboratorija za biološki stupanj zaštite.

Dalje: što je Alemka radila u NIIAD- u i NIH-u? Prema podacima iz njene biografije, ona je i tu boravila tri puta 2008., 2009. i 2011., kao "recenzent za projekte". Koje i kakve projekte, ništa ne piše. NIIAD je, "Nacionalni institut za alergijske i zarazne bolesti", a ravnatelj mu je još od 1984. Anthony Fauci, jezuitski bandit, prijatelj eugeničke obitelji Rockefeller, "američki Vili Beroš", kako su ga nazvali na portalu Jutarnjega, Večernjega, i Tportala u slinavim propagandim uradcima, preuzetim iz američkih propagandnih medija. Gdje su starog lažova i kriminalca proglasili "junakom nacije.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/tko-je-novi-americki-junak-prestravljenoj-naciji-svaki-dan-govori-istinu-a-njegov-lik-nalazi-se-posvuda-na-majicama-krafnama-salicama/10225000/

https://www.vecernji.hr/vijesti/amerika-se-zaljubila-u-svojeg-epidemiologa-dr-faucija-a-proizvodi-s-njim-se-rasprodaju-1395689

NIH je Nacionalni institut za javno zdravlje. I NIIAD sa Faucijem i NIH su bili također upleteni u mutne radnje u Wuhanu.

https://croativ.net/uznemirujuce-kennedy-eva-bomba-o-ulozi-dr-fauci-a-u-stvaranju-izuzetno-zarazne-vrste-korona-virusa-8551/

Prema pisanju poznatog tjednika Newsweek (dakle mainstream medija), NIIAD i NIH , odobrili su u proteklih 6 godina kineskom Institutu u Wuhanu 7,4 milijuna dolara za istraživanje virusa korona. A prema izvješću portala Politico (također mainstream), Trump je krajem travnja prekinuo financiranje druge faze projekta. Fauci je više puta dosada bio optuživan i nije čovjek u kojega Trump ima povjerenje. Upadljivo je bilo da je Fauci branio kinesko rukovodstvo od optužbi.

Dakle, 4 američke ustanove; USAMRIID, Galveston, NIIAD i NIH, u kojima konce vuče duboka država, spominju se u vezi sa mutnim poslovima, u vezi sa Wuhanom, oko izbijanja koronavirusa. I gle čuda, naša "heroina", Alemka se dugo vremena motala baš u sve ove 4 ustanove, i očito ima tamo svoje veze i vezice.

Na toj "međunarodnoj donatorskoj konferenciji", sudjelovali su (što se dosada zna); EU, Njemačka (odnosno Merkelica), Austrija , Francuska (odnosno Macron), Italija (Conte), Austrija, skandinavske države, Irska , Portugal, Estonija, Latvija, Velika Britanija, Španjolska, Kina, Japan, Kanada, J. Koreja, Meksiko, Izrael, Saudijska Arabija, Turska, te Hrvatska i Srbija, odnosno Plenković i Ana Brnabić. Ciodržave Izrael i S. Arabija, su kako svi znamo već bili pajdaši u agresiji na Siriju i podržavanju ISIL-a. Također i Turska, odnosno Erdogan, koji je sada pokazao svoje pravo lice. Ustvari to se sumnjalo i od ranije. Jer je i Erdogan sudjelovao u agresiji na Siriji, i podržavanju CIA-inih i Mosadovih čudovišta- koljača ISIL-a, zajedno sa svojom cionističkom braćom, Netanjahuom i saudijskim princom Bin Salmanom

Dva dana kasnije, nakon "međunarodne donatorske konferencije", održana je "konferencija o Zapadnom Balkanu", također preko interneta. Predstavnici Srbije, C. Gore, BiH, Makedonije, Kosova, kao i Hrvatske i Slovenije, pozvani su od strane Ursule von der Leyen, i EU-a na razgovor. Međutim tema tog skupa nije bio budući ulazak ovih prvih 5 država u EU. Već je tema ustvari bila "kriza korone". Čitaj; iz Brisela je plaćenicima koji sebe nazivaju "predstavnici" svih 7 država, naređeno, kako da i dalje održavaju mjere ograničenja, laganja i držanja ljudi u zatočeništvu. Hrvatska i Slovenija su već u EU, dakle pudlice, koji moraju plesati kako Brisel i SZO naređuju.

A ovih 5 država još nisu, ali i ustvari kao da i jesu. I oni u svemu slijede naređenja iz Brisela i naravno da su "predstavnici" ovih 5 država, zato tajno dobili love, od EU-a, SZO-a i Gatesa. Da i dalje lažu i tetoše vlastito stanovništvo i ono najvažnije: da uskoro pripreme zakone o obaveznom cjepljenju u svih 7 država. I da liječnici u svim državama regije, koji su postavljeni za "šefove korone", također dobivaju veliki novac za laganje, širenje panike i reklamiranje cjepiva.

Tako "predstavnici" Hrvatske i ostalih država takozvane regije, pripremaju svoje ovčice za klanje, dok plaćeni novinarčići, kao Tomislav Krasnec, dopisnik Večernjeg lista iz Bruxellesa, sa ovakvim člancima, reklamiraju planirani zločin:"Cijepljenje sedam milijardi ljudi bit će najveći izazov i postignuće".

https://www.vecernji.hr/premium/cijepljenje-sedam-milijardi-ljudi-bit-ce-najveci-izazov-i-postignuce-1405303

Plaćeni političari, koji doniraju novac za planirani genocid nad vlastitim narodom, "stručnjaci", liječnici, kao i svi novinari mainstream medija, koji šire laži, su beskrupolozni psihopati, bez srama i savjesti. Oni se igraju sa ljudskim sudbinama. To što milijuni ljudi u Hrvatskoj i drugim državama u Europi i SAD-u, pate od brige, što su brojni ostali bez posla, što im je uništena egzistencija, što je u mnogim državama porastao broj raznih drugih bolesti i broj samoubojstava - sotonski psihopati uživaju u tome. Naša patnja je za njih uživanje.

Soroševcu Đikiću, nitko više ne vjeruje što se može iščitati iz komentara kada izviri iz Indexove guzice, pridružio se i tzv. znanstvenik Gordan Lauc... Nedavno je RTL u razgovoru sa Gordanom Laucom, nehotice otkrio, da je ovaj suradnik tog istog sveučilišta. Na kojem je on gost predavač. Lauc, koji je napadao Lovrena, Cetinskoga, Miška...surađuje sa Sveučilištem John Hopkins, kojega sunfinancira Bil Gates i koje u suradnji sa SZO-om, kontrolira sve statističke podatke o broju zaraženih i umrlih u državama svijeta, odnosno lažira te podatke svaki dan. Lauc, svjestan svoje zablude ili gluposti polako povlači vodu za sobom. No, to ga ne može eskulpirati.

Svi će oni uskoro doći Bogu i ljudima na naplatu.

Dosadašnji tijek "korona krize", već je otkrio mnoge maske. A pasti će i još mnoge druge maske. Izlazeći iz svojih štakorskih covid rupa sami će se razotkrivati...

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja

 

Last modified on Sunday, 14 August 2022 12:35
(21 votes)

Donirajte

Amount: