person_outline
search
hrendeitpt
'Eksperimentalno' cjepivo krši svih 10 Nürnberških kodeksa - koji nose smrtnu kaznu za one koji pokušaju prekršiti ove Međunarodne zakone!
prosvjedi protiv lažne pandemije - covid diktatuture diljem svijeta
  • Posted
  • Read 18786 times

'Eksperimentalno' cjepivo krši svih 10 Nürnberških kodeksa - koji nose smrtnu kaznu za one koji pokušaju prekršiti ove Međunarodne zakone!

Više od 1.000 odvjetnika i više od 10.000 medicinskih stručnjaka, na čelu s dr. Reinerom Fuellmichom, pokrenuo je sudski postupak protiv CDC-a, WHO-a i Davos grupe za zločine protiv čovječnosti. Iz statističkih izvještajnih podataka jasno je da eksperimentalna cjepiva dovode do smrti i ozljeda. Ali ne pokušavaju svi političari, farmaceutske tvrtke i takozvani stručnjaci spriječiti ovaj eksperiment genske terapije da našteti pogrešno informiranoj javnosti

Pozadina novih Nürnberških suđenja 2021:

Veliki tim od više od 1.000 odvjetnika i više od 10.000 medicinskih stručnjaka, na čelu s dr. Reinerom Fuellmichom, pokrenuo je sudski postupak protiv CDC-a, WHO-a i Davos grupe za zločine protiv čovječnosti.

Fuellmich i njegov tim predstavljaju pogrešan PCR test i naredbu liječnicima da svaku smrt komorbiditeta opišu kao Covid smrt - kao prijevaru. PCR test nikada nije bio dizajniran za otkrivanje patogena i gotovo je 100% netočan u 35 ciklusa. Svi PCR testovi koje nadzire CDC postavljeni su na 37 do 45 ciklusa. CDC priznaje da testovi tijekom 28 ciklusa nisu dopušteni za pozitivan pouzdan rezultat.

To poništava više od 90% navodnih Covid slučajeva / "infekcija" otkrivenih korištenjem ovog netočnog testa.

Osim netočnih testova i lažnih smrtovnica, samo "eksperimentalno" cjepivo krši članak 32. ženevske konvencije. U skladu s člankom 32. Ženevske konvencije iz 1949. zabranjeno je "sakaćenje i medicinski ili znanstveni eksperimenti koji nisu potrebni za liječenje štićene osobe". Prema članku 147., provođenje bioloških eksperimenata na štićenim osobama ozbiljno je kršenje Konvencije.

David Icke: Moramo zahtijevati suđenja u Nürnbergu za sve počinitelje 'Covida'

Skodcreenshot 2

"Eksperimentalno" cjepivo krši svih 10 Nürnberških kodeksa - koji nose smrtnu kaznu za one koji pokušaju prekršiti ove Međunarodne zakone:

1) Osigurava imunitet na virus
Riječ je o "leaky" genskoj terapiji koja ne pruža imunitet na Covid i tvrdi da smanjuju simptome, ali dvostruko cijepljeni sada su 60% pacijenata kojima je potrebna ER ili intenzivna njega s covid infekcijama.

2) Štiti primatelje od dobivanja virusa

Ova genska terapija ne osigurava imunitet i dvostruko cjepivo još uvijek može uhvatiti i širiti virus.

3) Smanjuje smrtnost zbog virusne infekcije
Ova genska terapija ne smanjuje smrtnost od infekcije. Umrle su i dvostruko cijepljene osobe zaražene Covidom.

4) Smanjuje cirkulaciju virusa
Ova genska terapija još uvijek omogućuje širenje virusa jer daje nula imuniteta na virus.

5) Smanjuje prijenos virusa

Ova genska terapija još uvijek omogućuje prijenos virusa jer ne daje imunitet virusu.

Primjenjuju se sljedeća kršenja Nürnberškog kodeksa:

Nürnberški kodeks # 1: Dobrovoljni pristanak je važan

Nijedna osoba ne bi trebala biti prisiljena na medicinski eksperiment bez informiranog pristanka.
Mnogi mediji, politički i nemediplomski ljudi pozivaju ljude da uzmu injekciju. Oni ne pružaju informacije o negativnim učincima ili opasnostima ove genske terapije. Sve što čujete od njih je - "sigurno i učinkovito" i "koristi nadmašuju rizike". Zemlje koriste blokade, prisilu i prijetnje kako bi prisilile ljude da uzmu ovo cjepivo ili im je zabranjeno sudjelovanje u slobodnom društvu pod mandatom propusnice za cjepivo ili Zelene propusnice. Tijekom suđenja u Nürnbergu, mediji su također procesuirani, a članovi su ubijeni zbog laganja javnosti, zajedno s mnogim liječnicima i nacistima koji su proglašeni krivima za zločine protiv čovječnosti.

Nürnberški kod # 2: Prinosi s plodnim rezultatima koji se ne mogu proizvesti drugim sredstvima

Kao što je već spomenuto, genska terapija ne zadovoljava kriterije za cjepivo i ne nudi imunitet na virus. Postoje i drugi medicinski tretmani koji daju plodne rezultate protiv Covida, kao što su Ivermektin, vitamin D, vitamin C, cink i ojačan imunološki sustav za gripu i prehlade.

Nürnberški kod # 3: Osnovni eksperimenti kao rezultat pokusa na životinjama i bolesti prirodne povijesti

Ova genska terapija preskočila je pokuse na životinjama i otišla izravno na ljudske eksperimente. U mRNA istraživanju koje koristi Pfizer – studija kandidata na mRNA s rhesus makakijim majmunima koji koriste BNT162b2 mRNA iu toj studiji svi majmuni su razvili upalu pluća, ali istraživači su smatrali da je rizik nizak jer su to bili mladi zdravi majmuni u dobi od 2-4 godine. Izrael je koristio Pfizer, a Međunarodni sud pravde prihvatio je zahtjev da se 80% primatelja s upalom pluća ubrizga ovom genskom terapijom. Unatoč tom alarmantnom razvoju događaja, Pfizer je nastavio razvijati svoju mRNA za Covid, bez testiranja na životinjama.

Nürnberški kod # 4: Izbjegavajte sve nepotrebne patnje i ozljede

Od pokretanja eksperimenta i navedenog u CDC VAERS sustavu izvješćivanja, u Sjedinjenim Državama zabilježeno je više od 4.000 smrtnih slučajeva i 50.000 ozljeda cjepiva. U EU-u je zabilježeno više od 7.000 smrtnih slučajeva i 365.000 ozljeda cjepivom. Ovo je ozbiljno kršenje ovog kodeksa.

Nürnberški kod # 5: Ne smije se provoditi eksperiment ako postoji razlog za vjerovanje da će doći do ozljede ili smrti

Vidjeti broj 4, na temelju medicinskih podataka utemeljenih na činjenicama, ova genska terapija uzrokuje smrt i ozljede. Prethodna istraživanja na mRNA također pokazuju nekoliko rizika koji su zanemareni za ovaj trenutni eksperimentalni genski eksperiment. Studija iz 2002. godine o SARS-CoV-1 proteinima noktiju pokazala je da uzrokuju upalu, imunopatologiju, krvne ugruške i inhibiraju ekspresiju Angiotenzin 2. Ovaj eksperiment prisiljava tijelo da proizvede ovaj protein noktiju koji nasljeđuje sve te rizike.

Nürnberški kod # 6: Rizik nikada ne smije premašiti korist

Covid-19 ima stopu oporavka od 98-99%. Oštećenje cjepiva, smrt i štetne nuspojave genske terapije mRNA daleko nadmašuju taj rizik. Sad i EU zabranili su upotrebu cjepiva koja "propuštaju" za poljoprivrednu uporabu zbog studije Marek Chicken koja pokazuje "vruće viruse" i pojavljuju se varijante... učiniti bolest još smrtonosnijom. Ipak, CDC je to ignorirao za ljudsku uporabu svjestan da rizik od novih, smrtonosnijih varijanti proizlazi iz procijepljenosti koja propuštaju. CDC je potpuno svjestan da primjena cjepiva koja propuštaju olakšava pojavu toplijih (smrtonosnijih) sojeva. Ipak, oni su to ignorirali kada su u pitanju ljudi.

Nürnberški kod # 7: Moraju se pripremiti za čak i udaljene mogućnosti ozljeda, invaliditeta ili smrti

Pripreme nisu obavljene. Ova genska terapija je preskočila pokuse na životinjama. Ispitivanja vlastite kliničke faze 3 farmaceutskih tvrtki neće završiti do 2022./2023. Ta su cjepiva odobrena u hitnim slučajevima. Koristite samo akciju kako biste prisilili pogrešno informiranu javnost. Oni NISU odobreni od strane FDA.

Nürnberški kod # 8: Eksperimente moraju provoditi znanstveno kvalificirane osobe

Političari, mediji i akteri koji tvrde da je riječ o sigurnom i učinkovitom cjepivu nisu kvalificirani. Propaganda nije medicinska znanost. Mnoge trgovine kao što su Walmart & drive-through vaccine centri nisu kvalificirani za primjenu eksperimentalnih medicinskih genskih terapija neupućenoj javnosti.

Nürnberški kod # 9: Svatko mora imati slobodu završiti eksperiment u bilo kojem trenutku

Unatoč pozivu više od 85.000 liječnika, medicinskih sestara, virologa i epidemiologa – eksperiment ne završava. Zapravo, trenutno postoji mnogo pokušaja promjene zakona kako bi se provela usklađenost s cjepivom. To uključuje obvezna i obvezna cijepljenja. Eksperimentalni "prskalice" planiraju se svakih šest mjeseci bez korištenja sve većeg broja smrtnih slučajeva i ozljeda koje su već uzrokovane ovim eksperimentom. Ove slike ažuriranja primijenit će se bez kliničkih ispitivanja. Nadam se da će ovo novo suđenje u Nürnbergu okončati ovaj zločin protiv čovječnosti.

Nürnberški kod # 10: Istraživač mora prekinuti eksperiment u bilo kojem trenutku ako postoji vjerojatan uzrok ozljede ili smrti

Iz statističkih izvještajnih podataka jasno je da ovaj eksperiment dovodi do smrti i ozljede. Ali ne pokušavaju svi političari, farmaceutske tvrtke i takozvani stručnjaci spriječiti ovaj eksperiment genske terapije da našteti pogrešno informiranoj javnosti. Sudski postupci napreduju, prikupljeni su dokazi i velika skupina stručnjaka oglasi se uzbunom.

HAF22. SVIBNJA 2021.
Allan Johansson;

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice.

 

(15 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: