person_outline
search
hrendeitpt
Ivica Luka Vrkić Ivica Luka Vrkić
  • Posted
  • Read 10316 times

Dr. Nada Jurinčić: 'Upozorenje i poruka Andreju Plenkoviću' /video

POSTUPITE prema:
1. Pravomoćnim sudskim presudama Europskih sudovima o PCR testovima
2. Pravilima medicinske struke o postavljanju dijagnoze bolesti i dijagnoze uzroka smrti
3. Znanstvenim spoznajama medicinske struke o ugrozi javnog zdravlja koji ste prouzročili u proteklih godinu i pol dana ničim opravdanim mjerama i lažnim cjepivima

Danas 21 kolovoza 2021. vladi RH, posebno njenom premijeru Andreju Plenkoviću, pred poviješću i pred zakonom najodgovornijom osobom za dovođenje hrvatskog naroda i njegove države u stanje najdublje ugroze zdravlja, života i opstanka upućujem slijedeći poziv:

POSTUPITE prema:
1. Pravomoćnim sudskim presudama Europskih sudovima o PCR testovima
2. Pravilima medicinske struke o postavljanju dijagnoze bolesti i dijagnoze uzroka smrti
3. Znanstvenim spoznajama medicinske struke o ugrozi javnog zdravlja koji ste prouzročili u proteklih godinu i pol dana ničim opravdanim mjerama i lažnim cjepivima

Temeljem navedenog pozivam vas da istog trenutka proglasite kraj dokazano lažirane epidemije a s tim i djelovanje protuustavnog tijela nazvanog Stožer nacionalne sigurnosti i svih mjera s kojima ste navodno suzbijali lažnu epidemiju, nikad dokazane nove zarazne bolesti kodnog imena C19.
Posebno vas pozivam da istog trenutka obustavite takozvano procjepljivanje naroda pripravkom kojeg zovete korona cjepivom a koje s cjepivom nema nikakve konceptualna veze.
Ono što hrvatski narod i drugi narodi moraju znati i shvatiti da ovo što se događa nije sukob dva medicinska stava, medicinska mišljenja jer da je tako sjeli bismo kao struka za stol i ukrstili koplja temeljem znanstvenih materijalnih dokaza. Ovo je sukob medicinske znanosti i etike utemeljene na dokazima i istini s lažiranom kvazi znanošću utemeljenoj na zlouporabi laboratorijske medicine i neviđenoj propagandi zavođenja straha u populaciji i govorom političara samozvanih doktora koji su komentari u ovome što u naravi nije ništa drugo do specijalni rat protiv naroda i država, protiv čovječanstva i čovještva, rat u kojem već ima na tisuće teško ozlijeđenih i ubijenih a dobro skrivenih i prikrivenih.

U ožujku 2020. proglašena je u Republici Hrvatskoj epidemija, citiram: ' nove zarazne bolesti s kojom se svijet još nikad nije susreo dosada i koja je visoko smrtonosna', a kojoj su dali kodni naziv C19. Sve što su do sada uradili je protuustavno i u potpunom nesuglasju s pravilima medicinske struke koja je potpuno ignorirana i ušutkana, do apsolutne tišine. Dijagnoza te nikad dokazane nove zarazne bolesti je postavljana isključivo PCR testovima koji su bili i ostali glavna alatka krivotvorenja u kojoj su svi, koji su napravili taj test i bili apsolutno zdravi, proglašavani za zaražene i svrstavani u kategoriju C19 oboljelih. Tako se gradila lažna statistika masovne zarazne bolesti.

Bez tog testa ne bi mogli izvesti ovo lažiranje. Imamo spoznaju da je vlada Republike Hrvatske platila PCR testove u 2019. godini. Smrtnost od Covida19 su lažirali tako što su svim kroničarima i teško oboljelim radili test krivotvorenja i njihovu smrt proglašavali covid smrću.

U ovom trenutku znanost utemeljena na dokazima i istini uz pomoć pravosuđa razotkrila je ovu zločinačku operaciju krivotvorenja izmišljene bolesti.
U proteklom periodu su se dogodile stvari koje su ovu obmanu ogolile u cijelosti i bez ostatka i to:

- Pravomoćne presude portugalskog prizivnog suda i bečkog upravnog suda koje su pomno skrivane od vas i ignorirane od krivotvoritelja
One dokazuju na tisuće stranica saslušanja najvećih eksperata u ovoj branši da PCR test nema nikakvu dijagnostičku vrijednost da bi liječnik postavio dijagnozu Covida 19.

Što to znači?
Znači da je statistika epidemije lažirana. I jedna brojka koju nam svaki dan govore nije istina. Što kažu jučer ? 513 zaraženih! Vi ne znate što znači zaraženih. Samo test pozitivan. Ovu obmanu dodatno razotkriva medicinska statistika u kojoj je gripa izvjetrila. Nestala. Nakon ožujka 2020. nitko više nije dobio gripu!?

Slika2creenshot 6

Zašto se ne primjenjuju presude Europske unije i svjetskih sudova nego hrvatska i ostale vlade nastavljaju s ratnom operacijom. Ja sam se obratila i Alemki Markotić i cijeloj toj nakupini kvazi doktora. Neka izađu javno i neka mi pokažu viruse. Narod još ne shvaća da rat protiv njega može voditi njegov vlastita vlada zahvaljujući dubokoj državi instaliranoj u Ustavnom sudu RH i svim drugim društvenim institucijama.
U ovom trenutku Ustavni sud je dužan po službenoj dužnosti pozvati Vladu RH na red jer je prekršila čitavo treće poglavlje Ustava RH o ljudskim slobodama i pravima. To što Ustavni sud to ne radi samo govori kome služi. Hrvatskom narodu ne služi. Ne služi ni vlada Republike Hrvatske.

Lažiranje novoizmišljene zarazne bolesti kao visoko smrtonosne je razobličeno do kraja. Svjetski kongres patologa, koji su zatajili na sve strane, je zaključio prošle godine da po medicinskim pravilima struke ni jedna smrt ne može se proglasiti covid smrću jer nema medicinskih kriterija po kojima struka to dokazuje. Zašto nisu dozvoljavali obdukcije umrlih za koje su tvrdili da su umrli od novoizmišljenice. Pravdali su se da su visokozarazni i zatvarali ih u limene sanduke ne dajući obiteljima da ih dostojno pokopa. Pri tom su zaboravili da virus, po njima, ne živi na mrtvom, a osim toga obdukcije su mogle dokazati da je ogroman postotak hospitaliziranih kroničara test pozitivnih preminuo radi primjene respiratora i visokotoksičnih lijekova.

Vlada RH mora položiti račune hrvatskim liječnicima i narodu. Tko je dozvolio ulaz neispitanih pripravaka u bolnicu. Što ostaje kad se makne test? Ostaje klinički sindrom gripe. Njega su lažirali tim testom. Zašto gripu? Zato što za nju znaju da će i dalje dolaziti pa će starlete Capaka moći plesati sa novim sojevima.

A sada ću vam reći zašto za znanstvene točke stajališta nije moguća pojava nove zarazne bolesti. Zaraznu bolest izazivaju živi mikroorganizmi. To je njihova definicija, to ja nisam izmislila. Nije moguća pojava nove zarazne bolesti, iz razloga što od kad je Bog stvorio eko sustav života i postavio ga u savršenom redu do zadnjeg elektrona i atoma, ništa novo nije nastalo. To u Bibliji kažu jasno: kako bijaše na početku tako i sada i vazda na vijek vjekova. Amen!

Kažu vam kako su napravili virus u laboratorijima cijelo vrijeme sugerirajući kako je on živ. Igraju se Boga, a medicina i znanost ne poznaju nikoga tko je napravio novi život.
Iz neživoga napraviti živo. Sve što sada proživljavamo je iz njihovog psihopatološkog poriva da se igraju Boga.

Epidemija koju sada produžavaju ne postoji. Ja ponovno pozivam Andreja Plenkovića neka uradi iskorak ako ima išta od humanog genoma. Jer nijedna epidemija, a ja sam ih vodila u Africi jako puno ne ponaša se ovako. Ni jedna epidemija ne dolazi u valovima, ni jedna epidemija poslije procjepljivanja ne daje više bolesnih. Ni jedna epidemija koju sam ja vodila nije trajala duže od 4 mjeseca.

Na kraju ću vam još nešto reći. U krugovima nas koji se bavimo istinskom medicinom pripravci koje daju ljudima i koje nazivaju cjepivima nemaju učinak cjepiva. Kao što vidite, bolest se vraća u valovima. Za čovjeka koji logički razmišlja, uopće ne mora biti medicinske struke, znači da ti pripravci nemaju učinak za koji vas oni uvjeravaju da ima.
Drugo: sakrivaju statistiku smrtnosti od tih pripravaka, ja namjerno ne mogu izgovoriti cjepiva.

Moje kolege u Americi su u odnosu na prvi kvartal prošle godine objavili da je smrtnost od cjepiva povećana 6000%!!

Režimski statističari u Americi prikazali su da je 11 000 ljudi umrlo neposredno nakon cijepljenja, naši podaci, 50 tisuća neovisnih liječnika u SAD, kažu da je umrlo 300 tisuća neposredno nakon cijepljenja!

Je li se to zove genocid? To se zove genocid!

 

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike u objavama, blokiraju linkove i videozapise, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje...

 

 

(4 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: