person_outline
search
hrendeitpt
Ovo je Bojan Glavašević, Monsantov štakor koji je sa Ivicom Mišićem (2 presudna glasa) legalizirao trovanje hrvatskog naroda GMO-om!

Ovo je Bojan Glavašević, Monsantov štakor koji je sa Ivicom Mišićem (2 presudna glasa) legalizirao trovanje hrvatskog naroda GMO-om!

Bojane Glavaševiću, za smrt svog oca okrivljuješ hrvatski narod zato si mu, sa korumpiranim Ivicom Mišićem, presudio, a Monsantu i GMO-u otvorio hrvatska vrata. Glavaševiću, to nitko više ne može izbrisati, ne mogu izbrisati ni fb štakori koji drugom fotografijom zamjenjuju sliku tvog sramotnog glasovanja. Tvoja politička karijera je gotova, a tvoj ''junački'' čin prepričavati će se generacijama ...

Nitko vas više ne može oprati! Vaša izdajnička imena, misija i vaše slike, IPL će stalno objavljivati. Hrvatski narod mora znati tko zapravo vrši genocid nad njim. Nisu to premijeri, nisu to ministri, guverneri, suci….to ste vi, hrvatski zastupnici, predstavnici hrvatskog naroda. Jer im vi dajete mandate, vi ih u saboru potvrđujete, vi ih i štitite jer ih nikada niste pozvali na odgovornost, a 27 godina proizvode negativne bilance. 

Možemo prihvatiti bestijalnu pljačku narodnog vlasništva, jer mnogi su krali, ali ne možemo i ne smijemo prihvatiti da nas i dalje trujete. Jer nismo štakori.

Šutite, a znate da se hrvatski narod intenzivno truje chemtrailsom, jer vam Udruga ''Ne govoru mržnje-istinom protiv laži'' uredno dostavlja i protokolira naše objave. Šutite, a znate da se hrvatski narod intenzivno truje GMO-om zbog čega je Hrvatska na prvom mjestu u Europi po broju umrlih od malignih bolesti, jer vam Udruga ''Ne govoru mržnje-istinom protiv laži'' uredno dostavlja i protokolira naše objave.

Jučer smo objavili popis srpskih liječnika koji primaju mito od farmaceutskih tvrtki kako bi trovali srpski narod. Uhvatila vas je panika jer morate i vi, kao i vaše kolege u srpskoj skuštini, izglasati zakon o obveznom cjepljenju. Kojeg je usvojio Saborski odbor za Zdravstvo na čelu sa korumpiranom presjednicom Ines Strenja Linić. A zakoni, koje vam u saborske klubove dostavljaju tvorevine EU i EK, u zarez su isti, za sve republike bivše države.

Potpuno je jasno da smo gremije-vaše gazde pogodili u osjetljivo mjesto, a vas potpuno razotkrili pa su angažirale fejsbuk štakore da nam zamjenjuju slike u objavama, blokiraju dijeljenja, blokiraju objave, vrše izmjene na tekstovima kako bi nas učinili neozbiljnima.

 20180209 183952

20180209 135915

20180209 135607

20180212 081228

Ovim tablicama zamjenjujete slike sa glasovanja o GMO-u

20180212 163749

I ovoj objavi su blokirali dijeljenje...čuvaju te ''tvoji'' Glavaševiću... 

Čitatelji se žale da ne mogu otvoriti linkove objava. Usporavaju nas na serveru i na sve načine pokušavajući srušiti. Srećom Kaspersky se ne da tako lako srušiti.
Hrvatski narod skloniji je opraštanju nego osuđivanju. Antun G.Matoš je rekao Hrvati su jako čudan narod. Imaju više izdajica nego cijela Europa zajedno. Francuzi svojim izdajicama poskidaju glave giljotinom, Englezi ih povješaju po podrumima, Srbi ih jednostavno pokolju, a Hrvati ih njeguju ko najveće nacionalno bogatstvo”.

A ti, Bojane Glavaševiću, za smrt svog oca, okrivljuješ hrvatski narod zato si, uz korumpiranog Ivicu Mišića, dao presudan glas da Monsanto i GMO ostanu u Hrvatskoj. Glavaševiću, to nitko više ne može izbrisati, ne mogu izbrisati ni fb štakori kako bi te zaštitili. tvoja politička karijera je gotova, a tvoj ''junački''  čin prepričavati će generacije.

I IPL će se potruditi da stalno podsjeća zaboravni hrvatski narod na tvoj junački čin… Bojan Glavašević, sin hrvatskog junaka Siniše Glavaševića, kolateralne žrtve tadašnje vlasti (kako kaže NATO kaubojka Kolinda) umjesto njima, osvetio se hrvatskom narodu.

Bojane, koliko čovjek mora biti bolestan, koliko mora mrziti, a i biti glup, da bude SDP-ov Pedro? Protiv 90 GMO zastupnika ide kaznena prijava za genocid nad hrvatskim narodom kojeg se intenzivno truje chemtrailsom, GMO-om, lijekovima i cjepivima, a njegovi predstavnici, saborski zastupnici to znaju ali šute. Još jednom ćemo objaviti njihova imena.

Ovih 90 zastupnika reklo je DA Monsantu i GMO-u!

Anušić, Ivan (HDZ)
Bačić, Branko (HDZ)
Balić, Marijana (HDZ)
Barišić, Dražen (HDZ)
Bedeković, Vesna (HDZ)
Boban, Blaženko (HDZ)
Borić, Josip (HDZ)
Bošnjaković, Dražen (HDZ)
Brkić, Milijan (HDZ)
Burić, Majda (HDZ)
Culej, Stevo (HDZ)
Čičak, Mato (HDZ)
Ćelić, Ivan (HDZ)
Ćosić, Pero (HDZ)
Đakić, Josip (HDZ)
Felak, Damir (HDZ)
Franković, Mato (HDZ)
Jandroković, Gordan (HDZ)
Jelić, Damir (HDZ)
Jelkovac, Marija (HDZ)
Josić, Željka (HDZ)
Juričev-Martinčev, Branka (HDZ)
Karlić, Mladen (HDZ)
Kirin, Ivan (HDZ)
Klarić, Tomislav (HDZ)
Kliman, Anton (HDZ)
Kopić, Vlatko (HDZ)
Kovač Miro (HDZ)
Križanić, Josip (HDZ)
Lipoščak Tomislav (HDZ)
Lucić, Franjo (HDZ)
Lukačić, Ljubica (HDZ)
Ljubić Božo (HDZ)
Maksimčuk, Ljubica (HDZ)
Mesić, mr. Jasen (HDZ)
Mikulić, Andrija (HDZ)
Miličević, Davor (HDZ)
Milinović, Darko (HDZ)
Milošević, Domagoj Ivan (HDZ)
Perić, Grozdana (HDZ)
Petrijevčanin Vuksanović (HDZ)
Prgomet Drago (HDZ)
Raguž, Željko (HDZ)
Reiner Željko (HDZ)
Roščić, Dragica (HDZ)
Sanader, Ante (HDZ)
Stričak, Anđelko (HDZ)
Šimić, Marko (HDZ)
Šipić, Ivan (HDZ)
Škorić, Petar (HDZ)
Totgergeli Miro (HDZ)
Tuđman Miroslav (HDZ)
Tušek, Žarko (HDZ)
Bauk, Arsen (SDP)
Glavašević, Bojan (SDP)
Habek, Mario (SDP)
Hajduković Domagoj (SDP)
Jovanović Željko (SDP)
Klisović, Joško (SDP)
Lalovac Boris (SDP)
Maras, Gordan (SDP)
Matić, Predrag (SDP)
Opačić, Milanka (SDP)
Saucha, Tomislav (SDP)
Tomić, Damir (SDP)
Zmajlović, Mihael (SDP)
Žagar, Tomislav (SDP)
Batinić, Milorad (HNS)
Beus Richembergh, Goran (HNS)
Makar, Božica (HNS)
Mrak-Taritaš, Anka (HNS)
Puh, Marija (HNS
Topolka Bernarda (HNS)
Jeckov Dragana (SDSS); zastupnica srpske nacionalne manjine
Milošević, Boris (SDSS); zastupnik srpske nacionalne manjine
Pupovac Milorad (SDSS); zastupnik srpske nacionalne manjine
Bilek, Vladimir (NZ); zastupnik češke i slovačke nacionalne manjine
Jankovics, Robert (NZ); zastupnik mađarske nacionalne manjine
Kajtazi, Veljko (NZ); zastupnik austrijske, bugarske, njemačke, poljske, romske, rumunjske, rusinske, ruske, turske, ukrajinske, vlaške i židovske nacionalnemanjine
Lekaj Prljaskaj, Ermina (NZ); zastupnica albanske, bošnjačke, crnogorske, makedonske i slovenske nacionalne manjine)
Radin Furio (NZ); zastupnik talijanske nacionalne manjine
Lacković, Željko (NZ)
Varda, Kažimir (NZ)
Mišić Ivica (Promjenimo Hrvatsku)
Dumbović, Darinko (Reformisti)
Darinko Kosor (HSLS)
Glavaš Branimir (HDSSB)
Hrg, Branko (HDS)
Zekanović, Hrvoje (HRAST)

4 Copy Copy

Oni nas godinama ubijaju a mi, porezni obveznici, ih za to godinama bogato nagrađujemo! Po mandatu svaki zastupnik nam uzme cca 200 tisuća eura!

Vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu, a hrvatski narod 1991, godine nije glasovao za Hrvatsku d.o.o., već je glasovao za neovisnu hrvatsku državu.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

 

Donirajte

Amount: