person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 183174 times

I avioni Croatia Airlinesa ugradili retrofilni raspršivač - po milji raspršenog Chemtrailsa (trovanja građana) dobivaju 235,73 EUR-a! Za ovo znaju i Kolinda i Plenković! /video/

Naglasak raspršivanja stavljen je na Hrvatsku pa je to upravo razlog zašto je Croatia Airlines ukinula direktnu liniju Dubrovnik – Frankfurt, a uvela Osijek – Zagreb! Jer, Slavoniju treba potpuno uništiti, a Slavonce rastjerati, kako bi se očistio prostor za zločinački Monsanto.

Ponovno su nam ušli u računalo i zamjenili slike! Koliko god se trudili, govna nacistička ili fašistička, istinu nećete sakriti! 

''Naš'' avioprijevoznik Croatia Airlines d.d. i još nekoliko cionističkih avio kompanija ugradili su sustav za raspršivanje chemtrailsa - retrofilni raspršivač koji se montira na pilon, a nalazi odmah iza ispušnog ventila motora aviona. Već smo pisali da su raspršivači montirani na 10-ak cionističkih avio kompanija, kao ispomoć vojnim pilotima u špricanju chemtrailsom: British Airways, Qatar, Continental, Air China, Lufthansa, Air berlin, Austria airlines,Qathar Pacifik, Emirates...

Naravno, zamijenili su slike ovih aviokompanija (ponovno ih vraćamo) koje nas truju chemtrailsom, sa slikama koje nemaju veze sa ovom objavom! To nam stalno rade! 

 . croatia

03 Copy

n2

9

4 Copy

1 Copy

00 7 Copy

55 Copy

 6 Copy

Kako tvrdi izvor, Croatia Airlines je sve do 2012. godine ostvarivala gubitke. Za 2012. godinu iznosili su 488 milijuna kuna, da bi potom zajedno s japansko-američkim konzorcijem za chemtrailse 'Poshipu limited' ušla u sustav, kao članica Star Alliance grupe. Nakon ugrađivanja raspršivača na svojim zrakoplovima za 2013. godinu, zabilježila je dobit veću od 7,5 milijuna kuna.

Naglasak raspršivanja stavljen je na Hrvatsku pa je to upravo razlog zašto je Croatia Airlines ukinula direktnu liniju Dubrovnik – Frankfurt, a uvela Osijek – Zagreb! Jer, Slavoniju treba potpuno uništiti, a Slavonce rastjerati kako bi se očistio prostor za zločinački Monsanto

15

sonny

Japanski retrofilni raspršivač montira se na pilon, koji se nalazi odmah iza ispušnog ventila motora aviona.

Predsjednik uprave Croatia Airlinesa se, kako izvor objašnjava, u jednom zagrebačkom restoranu pohvalio svojoj tajnici kako po milji raspršenog Chemtrailsa u Hrvatskoj dobivaju 235,73 EUR-a, dok van Hrvatske dobivaju 13,75 EUR-a, jer na tim tržištima već špricaju Austrian Airlines, AIR Berlin i drugi. Također je na koordinaciji Uprave Croatia Airlinesa rečeno kako više nije važno popunjati avion putnicima. Što je lakša prtljaga i što je manje putnika, u zrakoplov može stati više chemtrails kontejnera, rekao je izvor!

2015.te dogodio se incident kada je jedan od zrakoplova Dash nije mogao kružiti radi nedostatka goriva jer tankaju više chemtrailsa, a na štetu goriva. Goriva sipaju baš onoliko koliko je dovoljno da se dođe do destinacije, nekada čak ni to, pa se leti doslovno na parama, ispričao je jedan od pilota! Iste godine stjuardese Croatia Airlinesa izjavile su da nakon turbulencija, uslijed nevremena, nisu sposobne za sljedeći let. Iz Sindikata kabinskog osoblja zrakoplova neslužbeno je rečeno kako su večer prije stjuardese bile toliko kontaminirane parama Chemtrailsa, da nisu znali gdje im je glava, a gdje kokpit.

Croatia Airlines je u svojoj projekciji najavila daljnje povećanje dobiti za 25 posto što se poklapa s najavom konzorcija ''Poshipu limited'' koji je najavio kako Croatia Airlines preuzima špricanje Chemtraila za Bosnu i Hercegovinu, što se u konačnici poklapa s najavom tog operatera da uvodi zračnu liniju Zagreb – Gornji Vakuf – Donji Vakuf.

Potpuno je jasno da nas kurvini sinovi truju i žele uništiti, o čemu stalno pišemo. a nijedan glavni medij ne smije naše objave prenijeti. Kolinda, Plenković i ostatak partizanske družine ne smiju niti komentirati podnesenu kaznenu prijavu za suučesništvo u genocidu nad hrvatskim narodom. Oni svojom šutnjom zapravo priznaju da su sluge psihopatskih  zločinaca!

Jer, klimatski inžinjering je utjelovljenje ljudskog ludila, utjelovljenje ljudske arogancije, koje je zasjenilo sve dosadašnje oblike tiranije. Klimatski inžinjering je poznat kroz različite termine kao: Menadžment solarne radijacije (SRM), Aerosolski geoinžinjering statosfere, Ubrizgavanje aerosola u statosferu. Geoinženjering je najrazorniji ljudski poduhvat ikad pokrenut, koji prevazilazi sve dosadašnje napade na prirodu. Naš rat protiv prirode je-rat protiv nas samih!

Raspršivači koje je ugradila i Croatia Airlines (za to znaju Kolinda i Plenković), montirani su na pilone, odmah iza ispušnog ventila motora i zovu se retrofilni (naknadno ugrađeni) raspršivači. Poput vojnih i civilni avioni su identificirani sa Zemlje kako ostavljaju iza sebe specifičan trag.

emir

Uhvaćen na dijelu 

Radi se o specifičnom tragu menadžmenta solarne radijacije, a ne kondenzacijskom kako pokušavaju zavarati narod. Tako da, kad vidite, iza aviona i kratak trag, nije to kondenzacijski trag, to je trovanje chemtrailsom. Svaki trag iza aviona predstavlja sprejanje toksičnim aerosolom, punim nano čestica aluminija, stroncija, kadmija, broma, titanijuma, željeza, žive te ostalih metala, navedenih u patentima klimatskog inženjeringa.

Taj materijal pada na Zemlju, na nas, na našu djecu. Taj materijal uništava naš imunitet, ubija nas. Paralelno uništava poljoprivrednu kulturu, voćarstvo i izaziva kataklizmičke požare jer se, gotovo nevidljive nano čestice, lijepe za borovinu. Dovoljna je iskra da se za kratko vrijeme stvori kilometarska požarna fronta koju je teško ugasiti.

Kolinda, Krstičević, Plenković, Čorić, Branka Picek, zatupnici i urednici glavnih medija, najobičniji su zlotvori koje treba odmah procesuirati i poslati gdje im je već odavno mjesto - iza rešetaka. Isto važi i pilote Croatia Airlinesa!

Do kraja života!

Izvor: dubrovackidnevnik.hr

Pogledajte i kratki video u kojem avion Lufthanse šprica stanovništvo chamtrailsom! 

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo, mijenjaju slike, dijelove teksta ili blokiraju link! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

'Poštovani dobar vam dan, sa vašeg portala nemoguće je otvoriti linkove koje ste naznačili jer su blokirani. Preko Googlea sam otvorio link www.itccs.org, nizozemski, talijanski, španjolski i mađarski. Bilo bi dobro da na vašem portalu prevedete video svjedočenje g. Maria van Blijenborghsa od 10.9.2014. (traje oko 5 minuta) u kojem svjedoči o ubojstvima djece u Belgiji i Nizozemskoj u obredne svrhe. Naime, mnogi vjernici ne govore strane jezike. Također bi bilo dobro da sa gore navedenog linka objavite podrobnije informacije o slučaju pape Franje kao i izjave svjetskih političara kao što je npr. Putin koji kaže kako papa Framnjo nije božji čovjek. Vaš tekst sam preko mojeg Facebooka proslijedio prijateljima'.

Srdačan pozdrav, H. M. mag.iur. Varaždin

 

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(42 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: