person_outline
search
hrendeitpt
Headline: By killing Kennedy zionists have taken over america and nato and with its help they are killing and robbing countries and citizens!
  • Posted
  • Read 4132 times

Domaće političke sluge uz podršku NATO cionista pljačkaju, lihvare i truju hrvatski narod!

Cionizam je nacistički sustav koji ima regrutirane ogromne ljudske i materijalne resurse u izgradnji čvrstog pletiva, vrlo učinkovitog stroja koji kombinira vojne, diplomatske, obavještajne, ekonomske, znanstvene i političke operacije.

Govor američkog predsjednika Johna F. Kennedyja o medijima i tajnim društvima kojeg je održao 27. travnja 1961. godine, u prostorima poznatog hotela Astoria u New Yorku, stajao ga je života!

U tom govoru on je raskrinkao tajna društva, mračne sile i zavjeru oko čovječanstva. On je rekao sve ono što masovni mediji ne žele da znate. Rekao je ono zbog čega su svi koji o njima danas govore proglašeni teroristima, diskreditirani, ubijeni ili uništeni a sve kako vi ne bi znali istinu!

Govor zbog kojeg su ga cionisti ubili:

“Sama riječ “tajnovitost” je odbojna u slobodnom i otvorenom društvu, i nama je kao narodu urođeno i povijesno da smo protivni tajnim društvima, tajnim zakletvama i tajnim postupcima. Zaključili smo davno da opasnosti od prekomjernog i neopravdanog prikrivanja relevantnih činjenica daleko nadmašuje opasnosti koje su navedene da ga opravdavaju. Čak i danas, mala je vrijednost u protivljenju prijetnji zatvorenog društva imitirajući svoja proizvoljna ograničenja.

Čak i danas, mala je vrijednost u osiguranju opstanka našeg naroda ako naša tradicija ne preživi s njim. I ta vrlo ozbiljna opasnost, koja je najavila potrebu za povećanom sigurnosti, će se zgrabiti od onih zabrinutih da bi proširila svoj smisao samih granica službene cenzure i skrivanja.

To ja ne namjeravam dopustiti u onoj mjeri u kojoj je to u mojoj kontroli. I nema službenika moje uprave, bilo da je njegov čin visoki ili niski, civilni ili vojni, koji treba tumačiti moje riječi ovdje večeras kao opravdanje da se cenzuriraju vijesti, da obuzdaju neslaganje, da prikriju svoje pogreške ili uskratiti iz tiska javne činjenice koje oni zaslužuju znati.

Jer smo suprotstavljeni širom svijeta od strane monolitne i nemilosrdne urote koja se oslanja na tajna sredstva i širi svoju sferu utjecaja – na infiltraciju umjesto invazije, na subverziju umjesto izbora, na zastrašivanje umjesto slobodnog izbora, na gerilce po noći umjesto vojske po danu.

To je sustav koji ima regrutirane ogromne ljudske i materijalne resurse u izgradnji čvrstog pletiva, vrlo učinkovitog stroja koji kombinira vojne, diplomatske, obavještajne, ekonomske, znanstvene i političke operacije. Njegova priprema je u tajnosti, i nije objavljena. 

Bez rasprave, bez kritike, nijedna zemlja ne može uspjeti – i nijedna republika ne može preživjeti. To je razlog zašto atenski zakonodavac Solon odredio zločin za svakog građanina koji bježi od rasprave i polemike. I to je razlog zašto je naš tisak zaštićen od strane Prvog (naglašeno) amandmana – jedini posao u Americi koji je posebno zaštićen Ustavom – ne prvenstveno da zabavlja i uveseljava, ne da naglašava trivijalnost i osjećajnost, ne zato da “daje javno ono što želi” – već da informira.

To znači veću pokrivenost i analizu međunarodnih vijesti. To znači veću pozornost na poboljšanju razumijevanja vijesti, kao i poboljšani prijenos. A to znači, konačno, da vlada na svim razinama, mora ispuniti svoju obvezu da nam omogući najveće moguće informacije izvan granica najuže nacionalne sigurnosti …uvjeren sam da ćemo uz vašu pomoć čovjeku biti ono za što je bio rođen: slobodan i nezavisan “, rekao je zadnji pravi predsjednik Amerike.

Naslijedili su ga pedofili, homoseksualci i psihopate koji vjerno i podanički služe cionistima. 

Nakon Kennedyjevog govora cionisti (zahvaljujući alternativnim medijima a danas znamo tko su oni) su ga ubili, kao i mnoge druge predsjednike koji nisu htjeli 'slušati' ove pogane židonaciste od kojih se sve više distanciraju svi normalni Židovi odgajani na Tori..

To su isti oni koji danas preko svoje ispostave-Europske unije kreću u rat protiv slobodnih medija, protiv slobodnog čovjeka!

Potjerajmo cioniste i njihove sluge iz Hrvatske!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

(8 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: