person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 9914 times

EU je masonsko-iluminatska tvorevina, a hrvatskim narodom upravljaju korporativni fašisti!

Hrvatska je jedina europska država čiji se narod još nije probudio. Korporativni Fašisti koji godinama upravljaju Hrvatskom kroz dvije glavne stranke stranke HDZ i SDP i njihove trabante HNS, IDS, SDSS te najnovije Soroševe sekte Možemo i Pametno, i dalje uspijevaju pomoću svojih medija vladati, pljačkati i trovati hrvatski narod dijeleći ga na ustaše i partizane

EU je u agoniji nakon referenduma Velike Britanije (Brexita) i muslimanske invazije nakon poziva kancelarke Angel Merkel. No, ta smrtonosna bolest počela je davno sa simptomima laži i prezira prema građanima EU-a i njihovoj kulturi u korist Luciferovih masona / Iluminata NWO. To se više ne može više izliječiti jer su simptomi metastazirali u neizlječivu bolest.

2007.-e godine talijanski predsjednik mason Giorgio Napolitano na konferenciji za novinare u Sieni je rekao: " Oni koji su protiv EU-a su teroristi".

Njemački predsjednik mason Horst Koehler, koji je također bio prisutan, kimnuo je u znak odobravanja opisavši politiku euro skeptika "populističkom, demagoškom kampanjom".

Bivši predsjednik francuske Sarkozi ( iluminat i isusovac ) izjavio je da su referendumi opasni jer mogu odbaciti Ustav EU.

Predsjednik Europske komisije Jose Barroso ( bijedni isusovac masonske duše čiji su gospodari Rothschildi i Goldman Sachs), rekao je: "EU je carstvo".

„Pozivam čelnike EU-a da prestanu s avanturama poput britanskog i talijanskog referenduma s domaćim pitanjima koja predstavljaju prijetnju u EU ", rekao je slovački premijer i visoki predstavnik EU mason Robert Fico.

Barroso, kao i mnogi prijašnji predsjednici EU-komisije, Herman van Rompuy ( " Mi smo svi isusovci" ), Jacques Delors i trenutno predsjednik Europske komisije, Jean-Claude Juncker (iluminat), članovi su cionističke zločinačke organizacije koja je isplanirala uništiti svaki nacionalni europski identitet, stvoriti jednu svjetsku državu i jednu svjetsku vladu kojom će upravljati oni i njihov pogani bog Lucifer ili sotona!

Predloženi referendum u Velikoj Britaniji o izlasku iz Europske unije 'probudio' je mnoge članice Europe zbog čega globalisti strahuju da bi referendumi protiv EU-a mogli izazvati lančanu reakciju koja bi poput požara potpuno uništila EU.

U Italiji su nakon referenduma padale cionističke vlade: Prodijeva, Berlusconijeva, Montjeva, Renzieva… samo bi uvijek cionisti uspjeli 'uvaliti' ponovno svog člana na vlast.

U Francuskoj je vođa Nacionalne fronta Marine Le Pen obećala, ako pobijedi, da će održati referendum o francuskom članstvu u Europskoj uniji i kontroverznoj "Euro" valuti.

Geert Wilders čelnik nizozemske 'Slobodarske stranke', koji bi mogao biti sljedeći premijer Nizozemske, nedavno je izjavio da je Nizozemskoj "Nexit neophodan".

U Mađarskoj su birači odbacili program EU-a da se narodi Europe prisile prihvaćati izbjeglice koje upravo židovski cionisti uz pomoć NATO-a i podružnice EU-a, proizvode.

Narodi u Europi se bude, hrvatski narod i dalje spava, a EU cionisti i dalje truju europljane GMO hranom, chemtrailsima, covid "cjepivima".

Iako je GMO prisutan u Hrvatskoj u stočnoj hrani, kroz GMO soju, a sukladno time i u našim organizmima jer jedemo kontaminirano GMO meso, od sada će GMO proizvodi biti prisutni i u supermaketima i prodavat će nam se pod kojekakvim šiframa, kako ne bi znali kakav otrov jedemo.

Svi koji su govorili da će Hrvatska ulaskom u EU postati poligon za plasiranje otrovne GMO hrane, prozivani su teoretičarima zavjera, ali ti ”teoretičari” su nažalost bili u pravu.

Europska komisija( svi njeni članovi su masoni i luminati) nedavno je odobrila tri genetski modificirana organizma za upotrebu u ljudskoj hrani i hrani za životinje (soju MON 87708 x MON 89788, soju MON 87705 x MON 89788 i soju FG 72).

Svi navedeni GMO-i ' PROŠLI SU' sveobuhvatan postupak odobrenja te dobili pozitivnu znanstvenu ocjenu Europske agencije za sigurnost hrane (EFSA). Ishod glasanja država članica u stalnom i žalbenom odboru glede odobrenih GMO-ova bio je da „NEMA MIŠLJENJA“, pa je Komisija donijela te odluke koje su bile na čekanju.

Referendumi su velika prijetnja i jedini spas od Luciferove masonske EU

Mnogi građani EU država sve više shvaćaju u što su ih korumpirani političari 'uvalili'. Tako su i Hrvatsku na prijevaru 'uvalili' Jadranka Kosor i Ivo Josipović kada su, bez prethodnog narodnog referenduama što su bili dužni po Ustavu, potpisali veleizdajnički Lisabonski ugovor (slično Rapalskom ugovoru).

Nažalost, hrvatski narod to još nije shvatio. Korporativni Fašisti koji godinama upravljaju Hrvatskom kroz dvije glavne stranke stranke HDZ i SDP i njihove trabante HNS, IDS, SDSS te najnovije Soroševe sekte Možemo i Pametno, i dalje uspijevaju pomoću svojih medija vladati, pljačkati i trovati hrvatski narod dijeleći ga na ustaše i partizane.

 

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!

Više čitajte alternativne, a manje korporativne (glavne) medije! Njihovi koruptivni urednici i novinari potpuno su u službi WHO-a i NWO-a.

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

 

 

 

(23 votes)

Donirajte

Amount: