person_outline
search
hrendeitpt
Tzv. hrvatski premijeru, prošlo je gotovo dvije godine, a još nam niste odgovorili tko je vlasnik našeg dijela INA-e?

Tzv. hrvatski premijeru, prošlo je gotovo dvije godine, a još nam niste odgovorili tko je vlasnik našeg dijela INA-e?

Prošlo je gotovo dvije godine, a još nam niste odgovorili tko je vlasnik hrvatskog (našeg opljačkanog) dijela INA-e! U saboru ste rekli zastupniku Bunjcu da niste ničiji igrač, pa onda recite svom narodu gladnom istine: tko su vlasnici skrbničkih računa u Zagrebačkoj banci? Dužni ste hrvatskom narodu reći istinu!

Mnogi pretpostavljaju da su to Franjo Luković, Ivica Todorić, Ante Vlahović i Franjo Gregurić, koji s Molom imaju ugovor o međusobnim odnosima deponiran u trezorima OTP banke.

Od osamostaljenja do danas, dakle već 28 godina, javnosti se stalno prodaje jedna te ista priča: da je država loš gospodar i da zato sve treba privatizirati, jer su privatnici dobri gospodari, pa će nam svima krenuti kada sve ono što su stvarale generacije dođe u njihove čarobne ruke. To su nam obećavali prvi predsjednik Tuđman, na koga se Vi i predsjednica često pozivate, dvorska kamarila ratnih profitera i kontraverzni poduzetnici. Dapače, tvrdili su da će svijet diviti hrvatskom gospodarskom čudu!

A gdje je to čudo i gdje su završili i gdje odlaze hrvatski građani danas svi znamo. Pod tom egidom uništena je hrvatska industrija, uništene su hrvatske banke, poljoprivredni kombinati…, sve što se dalo uništiti, uništeno je. Da je priča o državi kao lošem gospodaru najobičnija floskula za mazanje očiju te da država nipošto ne mora biti loš gospodar, ima bezbroj primjera.

Zasigurno je najaktualniji i najbolji primjer upravo kompanija Mol Group iz Budimpešte, koja je podjednako državna kao i INA. Stoga je zanimljivo usporediti kako je to Mol, kojem su na čelu mađarski „nacionalisti“ toliko uspješan, a INA kojoj su na čelu bili hrvatski “domoljubi“ toliko 'neuspješna'. Prodaja našeg HEP-a da bi se kupila naša INA, odnosno udio koji je doslovno poklonjen MOL-u, priča je koja jako podsjeća na onu koju nam je pričao 2002. pokojni Ivica Račan kad je uvjeravao naciju zašto INA treba strateškog partnera i da će to samo ojačati našeg naftnog diva.

'Clara pacta boni amici' (čist račun duga ljubav) prvi je preduvjet da Hrvatska krene pravim putem što znači da Vi, ako ste s uistinu hrvatski a ne gremijev premijer, kao odgovorna i vjerodostojna osoba, upoznate svoj narod tko je vlasnik 'našeg' dijela INA-e.

Vrlo dobro znate da je dovoljno dati nalog HANFA-i, koja ima zakonsku osnovu za to, da objavi tko su vlasnici skrbničkih računa. Jesu li to, kako se u javnosti već odavno govori, Franjo Luković, Ivica Todorić, Ante Vlahović i Franjo Gregurić, koji sa Molom imaju ugovor o međusobnim odnosima deponiran u trezorima OTP banke?

Dužni ste hrvatskom narodu reći istinu! Je li 'Uljanik' nova INA?

NAPOMENA: Stalno nam upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera naše oružje protiv zajedničkog neprijatelja, političara - cionista koji otvoreno rade protiv interesa svih naroda bivše države! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

Last modified on Wednesday, 06 July 2022 16:45
(30 votes)

Donirajte

Amount: