person_outline
search
hrendeitpt
Marko Francišković Marko Francišković
  • Posted
  • Read 8590 times

Marko Francišković: Cionisti upravljaju i Amerikom i Rusijom i EU i provode teror nad cijelim svijetom. I to taj teror provode pod krinkom 'borbe protiv terorizma'!

Našim političarima suverenost i državna nezavisnost ne pada na pamet kao mogućnost. To se niti ne razmatra kao mogućnost. Jer su im srca kvarna i um zamračen drugačije ne znaju i neće. Slijepci koji vode slijepce ne mogu nego svi skupa završiti u provaliji

Ovo što se u Hrvatskoj vezano za Agrokor događalo i kroz kontrolirane režimsko-korporativne medije prezentiralo tipična je metoda upravljanja gojima na djelu. Zbog planiranih strateških poteza na svjetskoj geopolitičkoj sceni trebalo je Hrvate još čvršće vezati uz NATO i Amerikance. Kako to izvesti na najbolji način? Jednostavno, preko Rusije koja je jednako pod cionističkom kontrolom kao i Amerika, ali se kod neuke mase percipira kao nešto suprotno, kao nekakav oponent istima. I zato se Rusija kroz slučaj Agrokor koristila kao sredstvo zastrašivanja Hrvata kao u klišeu iz detektivskih serija gdje dobar i loš policajac igraju svoje uloge.

Tako se u slučaju Hrvatske odluči izazvati kriza koja onda istakne nekakvu fantomsku ''rusku opasnost''. Kao, Hrvatska će sad biti preuzeta od Rusa. Odjednom smo sad ugroženi od Rusije. Do jučer nismo bili ugroženi i okupirani i izvlašteni sa svoje zemlje od nikoga, do jučer je sve bilo divno i krasno i nije nam prijetilo porobljavanje od ikoga, ali sad odjednom prijeti opasnost da to učini Rusija. Iako smo već odavno okupirani i porobljeni upravo od strane banaka i korporacija koje jednako vladaju i Amerikom i Rusijom

I koje je rješenje od te odjednom iskrsle ruske opasnosti? Naravno, Amerika, EU i NATO, to je spas za Hrvatsku od strašne Rusije gdje pišu na ćirilici pa je to još dodatni moment u ovom zastrašivanju naroda s ciljem manipuliranja i navođenja prema još većem sluganstvu i podložništvu Americi i NATO-u. Suptilno, ali na momente čak i direktno se sugerira kako nam je spas od ''ruske opasnosti'' u sluganstvu Americi, EU i NATO-u te ako se s time ne pomirimo evo nas pod zločestim i opasnim Rusima koji pišu ćirilicom.

anti zionist jews protest against gaza siege 3jan9ma

Tako se to postavlja, a sve je naopako i sve je pogrešno. Niti Amerikanci upravljaju Amerikom, niti Rusi upravljaju Rusijom. Jer, ''na strateškim mjestima su njihovi ljudi'' - cionisti upravljaju i Amerikom i Rusijom i EU i provode teror nad cijelim svijetom. I to taj teror provode pod krinkom ''borbe protiv terorizma''.

Hrvatska je odavno okupirana i preuzeta od strane vanjskih centara moći koji jednako kontroliraju i Ameriku i EU i Rusiju i Kinu i sve druge navodne ''velesile'' koje se onda koriste kao umjetno nametnute opcije tako da svaki neuki pokušaj otpora Novom svjetskom pokretu bude kanaliziran i pod kontrolom. Tako onda u ovom aktualnom hrvatskom slučaju oko Agrokora i cijele izazvane krize treba birati između Amerike i Rusije kao između HDZ-a i SDP-a, a nikakve strateške razlike među njima nema. Razlike postoje samo na taktičkoj razini, no gojimi su tako naučeni i navođeni da se zabavljaju taktikom dok strategija ostaje njima nedokučiva razina promišljanja.

I ne samo to. Gojimi su tako mentalno preparirani da će dobar dio njih ovo ovdje napisano shvatiti kao priklanjanje Rusiji i Putinu. Kao kad neuki umovi kritiku HDZ-a odmah prevađaju sa ''ti si za SDP''. Sve izvan nametnute paradigme im je neshvatljivo i strano. Sve izvan ovog Matrixa isključuje njihove mentalne i duhovne sposobnosti.

ultra orthodox jews demonstrate against israel in front of the united D5TXX8

I opet smo na pitanju vjere i nevjere. Tko ima vjeru ne živi u strahu od ničega zemaljskog i ne može mu se podmetnuti potreba da trči pod skute i traži zaštitu od Amerike, Rusije ili bilo koga drugoga u ovoj igri na ''velikoj šahovskoj ploči''. I obratno. Nevjernici i lažni vjernici ne mogu drugačije nego sebe vidjeti kao robove pozemljarskih silnika pa tako imamo ovu situaciju gdje se ti i takvi nadmudruju i uzvisuju u tome što su, eto, oni pametno odabrali služiti Amerikance, EU i NATO i da je to jedina ispravna opcija jer inače ćemo biti preuzeti od Rusije.

Suverenost i državna nezavisnost im ne pada na pamet kao mogućnost. To se niti ne razmatra kao mogućnost. Jer su im srca kvarna i um zamračen drugačije ne znaju i neće. Slijepci koji vode slijepce ne mogu nego svi skupa završiti u provaliji.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.reg

Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!

Više čitajte alternativne, a manje korporativne (glavne) medije! Njihovi koruptivni urednici i novinari potpuno su u službi WHO-a i NWO-a.

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

 

(4 votes)

Donirajte

Amount: