person_outline
search
hrendeitpt
Ovo je šef APIS-a, instalirani prevarant koji štima sve izbore! Fiktivne glasove odbjeglih Srba i Jugoslavena pridodaje unaprijed određenim kandidatima!
APIS IT - Soroševa kuća koja štima sve izbore - ne dozvoljava provjeru (ručno prebrojavanje)!
Ivica Luka Vrkić Ivica Luka Vrkić

Ovo je šef APIS-a, instalirani prevarant koji štima sve izbore! Fiktivne glasove odbjeglih Srba i Jugoslavena pridodaje unaprijed određenim kandidatima!

Odbjegli Srbi i Jugosloveni se i danas, nakon 30 godina, u registru Ministarstva uprave, koje je zapravo paradržavna privatna tvrtka sa ograničenom odgovornošću d.o.o., vode kao hrvatski državljani, samim tim i kao hrvatski birači! Nevjerojatno što nam dvije komunističke jugoslovenske partije, HDZ i SDP, rade!

Sad je potpuno jasno zašto su jedni te isti na vlasti i pri vlasti. Povremeno se dogovorno promijene tek toliko da hrvatski građani povjeruje kao su oni ljuti protivnici. Ne bi nam toliko smetale izborne prijevare da se normalno živi i da nas ne truju GMO-om i chemtrailsom. A to su već preozbiljne stvari zbog kojih svim odgovornima, koji dozvoljavaju i koji su dozvoljavali trovanje svojih građana, u prvom redu Predsjednicima, Premijerima i Ministrima obrane i okoliša, trebaju 'letjeti' glave. Jer, trovanje hrvatskih građana i djece intenzivno traje od 2000-te dolaskom NATO-a i Monsanta! 

Popis stanovništva i popis birača su dvije kategorije. Dvije različite stvari i potpuno različito sastavljene evidencije. Svaka ima svoju metodoligiju prikupljanja i sastavljanja podataka.

„U popis birača ulaze samo birači punoljetni državljani republike RH, a u popis stanovništva imamo birače koji stanuju u RH, imamo strance i oni koji ne žive u RH, a hrvatski su državljani. Popis birača se sastavlja samo u vrijeme izbora nakon što se raspišu izbori i u njega ulaze samo birači koji imaju prebivalište na tom području i važeću osobnu iskaznicu. Izvještaj birača se temelji na osnovu evidencije drugih tijela, konkretno Ministarstva unutarnjih poslova koji vodi evidenciju o prebivačištu. Koliko MUP ima točnu adresu prebivališta toliki je i naš broj registra birača. Registar birača sastoji se iz tri evidencije:

- Jedna je evidencija birača hrvatskih građana koji imaju prijavljeno prebivalište u Republici Hrvatskoj
- Druga je evidencija birača hrvatskih državljana koji nemaju prebivalište u Republici Hrvatskoj (takozvana dijaspora)
- I treća je evidencija birača europskih državljana, drugih državljana članica EU koji su zatražili upisak u registar birača RH. Oni imaju pravo birati na lokalnim izborima svoja predstavnička tijela i mogu birati članove u Europski parlament“.

Na naše slučajno pitanje zaposlenicio Ministarstva uprave mogu li glasovati i oni hrvatski građani koji su 90-ih otišli iz Hrvatske dobili smo nevjerojatan odgovor?

„Da, oni su hrvatski državljani i oni su u registru birača, zato što Ustav RH jamči pravo svim državljanima RH pravo glasovanja, odnosno da mogu ostvariti svoje pravo glasovanja. Dok god se Ustav ne promijeni oni su u tom registru birača jer je i Zakon o registru birača donesen u skladu s Ustavom. Ako su hrvatski državljani onda ulaze u registar birača i sa prebivalištem izvan Republike Hrvatske. 

Ali na lokalnim izborima ne mogu glasovati jer na lokalnim izborima mogu glasovati samo birači koji imaju prijavljeno prebivalište u Republici Hvatskoj, odnosno u mjestu gdje se provode lokalni izbori. Građani koji nemaju prebivalište u RH mogu glasovati na parlamentarnim izborima, mogu glasovati na izborima za predsjednika RH, mogu glasovati za članove europskog parlamenta i na državnom referendumu", priopćeno nam je iz Ministarstva uprave". 

No, oni organizirano dolaze autobusima na lokalne izbore i primaju po 500 kuna za glas Pupovćevom SDSS-u!

Nevjerojatno koja prijevara! U registru birača nalaze se birači iz cijele bivše države. A radi se o više od 500 tisuća potencijalnih birača. Zato je Mesić pobijedio sa nekoliko postotaka podrške, zato su stranka Pametno i Puljak koju financira Soros, tako visoko plasirani i zato su ponovno jedni te isti stalnio na vlasti i pri vlasti (HDZ, SDP, HNS, IDS...)!

Ovaj lopina na slici, direkor APIS-a Saša Bilić, ukucava unaprijed odabranim kandidatima (kao i bankari) fiktivne jugoslavensko-srpske glasove tzv. 'duhove birače! Upravo zahvaljujući tim glasovima godinama su na vlasti i pri vlasti jedni te isti ljudi i stranke, a građane se po društvenim mrežama etiketira glupim biračima ili ovcama, jer uvijek glasuju za iste.

127kuščević bilić 867x420

Kuščević-Bilić...njihove face sve govore!

Ako ovo nije razlog da mi građani preuzmemo vlast (vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu) od lopova i fašista na vlasti i pri vlasti, jer nas varaju, truju i ubijaju, onda smo stvarno budale koje ne treba žaliti već nastaviti varati, trovati i ubijati.

APIS je tako ubacio u europarlament Predraga Matića (tko bi normalan njemu dao glas, Jerkovićku, Šuicu, Resslera, Željanu Zovko, Flegu, Piculu, Borzan...koji koji su na popisu Sorosevih plaćenika.

Isto će se dogoditi i za predsjedničke izbore. Mora pobijediti HDZ-ov ili SDP-ov kandidat jer bi se u protivnom srušila, poput domino efekta, cijela političko-mafijaška organizacija! Zato se odbjegli Srbi i Jugosloveni i danas, nakon 28 godina, u registru Ministarstva uprave vode kao hrvatski državljani, samim tim i kao hrvatski birači!

Nevjerojatno što nam dvije komunističke jugoslovenske partije, HDZ i SDP, rade!

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, blokiraju admine na našoj fb stranici
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu:  http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

Last modified on Wednesday, 14 September 2022 04:55
(35 votes)

Donirajte

Amount: