person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 27771 times

Koronavirus je najava uništenja kršćanstva, a papa Franjo vatikanska podvala kršćanima!

Potpuno je jasno zašto Talmud uči Židovsku djecu i poručuje svijetu da je Isus Krist kopile i plod menstruacije, potpuno je jasno zašto je i za koga je Frljić izveo predstavu u kojoj Isus siluje muslimanku, potpuno je jasno zašto je izostala osuda Kaptola i Bozanića, zašto je izostala osuda bivše predsjednice Kolinde i premijera Plenkovića, a potpuno je jasno i tko je papa Franjo i u što se pretvorio Vatikan.

Na youtube kanalu može se pronaći vrhunski spot napravljen u režiji majstora koji znaju svoj posao. Osnovna papina poruka u njemu je je 'Svi smo mi djeca Božja, a put do Boga nije samo preko Isusa Krista'. Ta poruka u videu potpuno razotkriva lažnog proroka, iluminata i sotonistu papa Franju. Video poruka je zapravo najava jedne svjetske vlade i antikrista koji treba doći. Ovaj uradak je pokušaj izjednjačavanja Isusa Krista sa lažnim bogovima i suptilno povezuje, usmjerava, sve religija u jednu buduću zajedničku. Izjednačavanje svih vjera papa Franjo šalje u poruci. 'Ovo bi moralo voditi ka dijalogu među religijama'. 

A Isus poručuje: 'Ono što pogani žrtvuju, žrtvuju vrazima, a ne Bogu. A ja neću da vi budete u zajednici s vrazima. Ne možete biti dionici stola Gospodnjega i stola vražjega'.

20170604 093448

U videu papa dalje govori: 'Ne smijemo prestati moliti i surađivati s onima koji misle drugačije', a Isus kaže: 'Zaista, zaista, kažem vam, tko god u ovčinjak ne ulazi na vrata nego negdje preskače kradljivac je i razbojnik. Ja sam vrata ovcama. Svi koji dođoše prije mene, kradljivci su i razbojnici, ali ih ovce ne poslušaše. Ja sam vrata. Kroza me tko uđe spasit će se, i ulazit će i izlazit i pašu nalaziti. Kradljivac dolazi samo da ukrade, zakolje i pogubi.'

Papa poziva na zajedniču molitvu s onima koje Isus Krist naziva kradljivcima i razbojnicima jer kradljivac je svaki onaj koji zaobilazi Isusa Krista ili se stavlja na njegovo mjesto. Drugi dio papine rečenice 'Surađivati s onima koji misle drugačije' je također problematičan ukoliko se suradnja odnosi na područje vjere. Naime Kršćani u pozvani biti u dobrim odnosima sa svima, 'ljubite svoje neprijatelje', no ta suradnja na koju papa poziva u ovom videu znači odreći se Isusa Krista i izjednačiti ga s ostalim bogovima kao što se sugerira u nastavku ovog sotonskog uratka.

20170523 184455

'Ja imam povjerenje u Budhu', Ja vjerujem u Boga, 'Ja vjerujem u Isusa Krista', Ja vjerujem u Boga Alaha', poručuju različiti ljudi. A papa Franjo zaključuje: 'Mnogi misle i osjećaju drugačije, traže Boga ili susreću Boga na različite načine'. Video dalje prikazuje (favorizira ) papu koji prima svog idola Budhu od strane budističkog svećenika. Poruka jasno govori da je Budha Bog kojeg kršćani trebaju prihvatiti kao Boga jer ako tako kaže papa Franjo tko smo mi da budemo veći katolici od pape.

Umjesto poruke koju smo očekivali od papa Franje, 'Tko vjeruje u Sina, ima vječni život, a tko neće da vjeruje u Sina, neće vidjeti života, gnjev Božji ostaje na njemu', on prima Budhu i kaže: 'U ovom mnoštvu, u ovom rasponu religija postoji samo jedna sigurnost koju imamo za sve, svi smo mi Božja djeca'

Klonite se idola! Nismo svi djeca Božja već smo svi stvorenja Božja. Da, papa Franjo, mi smo svi stvorenja Božja, a djeca Božja su oni koji prihvaćaju vjeru u Isusa Krista, oni postaju djeca Božja. Jer Isus Krist kaže onima nevjernima: 'Vama je otac đavao i hoće vam se vršiti prohtjeve oca svoga. On bijaše čovjekoubojica od početka i ne stajaše i u istini jer nema istine u njemu kad govori laž, od svojega govori jer je lažac i otac laži.'

Kulminacija manipulacije ovog uratka je ista izjava različitih osoba 'Ja vjerujem u ljubav'. 

20170603 224844

'Bog je tako ljubio svijet te je dao svoga sina Jedinorođenca da nijedan koji u njega vjeruje ne propadne, nego da ima život vječni'. Sveti Pavao kaže Rimljanima 'A Bog pokaza ljubav svoju prema nama ovako: dok još bijasmo grješnici, Krist za nas umrije'. 

To je prava ljubav koji ovaj video uradak, odnosno lažni prorok i sotonista papa Franjo odbacuje i nastavlja: 'Nadam se da ćete ovog mjeseca proširiti moju molitvenu nakanu. Da iskreni dijalog između muškaraca i žena različitih vjera može proizvesti plodove mira i pravde,' nakon čega ruke različiti ljudi pokazuju ono što bi trebalo predstavljati njihovu vjeru. Ali u tim rukama nema Isusa Krista ni križa. Ima samo neka porculanska beba u pelenama koja bi trebala predstavljati Isusa Krista. Naš Isus Krist je uskrsnuo u odrasloj dobi, ima ožiljke svoje muke na Križu i nije neka porculanska beba u pelenama. Ovo je sramotno i uvrijedljivo za svakog kršćanina jer s desne Bogu ocu ne sjedi beba nego odrastao čovjek - sin Božji. 

Ovaj jezivi sotonski spot završava rječima sotoniste pape Franje: 'Imam povjerenja u vaše molitve', a ruke se ponovno pružaju i spajaju i tako se opet izjednačava Isusa Krista, prikazanog u liku porculanske bebe, s lažnim Bogovima.

Ovaj video je djelo Antikrista koje Ivan otkriva: 'Tko je lažac, ako ne onaj koji tvrdi da Isus nije Krist. Antikrist je onaj tko nijeće Oca i Sina. Svaki koji niječe Sina, nema ni Oca, a tko priznaje Sina, ima i Oca.

20170523 181611

Potpuno je jasno zašto Talmud uči Židovsku djecu i poručuje svijetu da je Isus Krist kopile i plod menstruacije, potpuno je jasno zašto je i za koga je Frljić izveo prestavu u kojoj Isus siluje muslimanku, potpuno je jasno zašto je izostala osuda Kaptola i Bozanića, osuda predsjednice Kolinde i osuda premijera Plenkovića, a potpuno je jasno i tko je papa Franjo i u što se pretvorio Vatikan.

Vatikan je tvornica sotonista i antikrista koji hoće stvoriti jednu svjetsku vladu i ustoličiti antikrista Lucifera kao novog i jedinog Boga. Kršćanska eshatologija govori kako će posljednji papa biti 'Petar rimljanin'. Papa Franjo je uzeo ime po Franji Ašiškom. Otac Franje Ašiškog zvao se Petar. Sadašnji papa Franjo talijanskog je odnosno rimskog podrijetla. Dakle, Petar Rimljanin.

20170604 101348

Vrijeme je da zaustavimo ove pogane ljude koji nas žele potpuno uništiti! Koronavirus je, uz depopulaciju stanovništva, i početak kraja kršćanstva ako se ovoj sotonskoj podvali svi ne odupremo.

Video je po blokiran što je samo potvrda svega navedenog!

Izvor: video Elvis Duspara

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(22 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: