person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 16900 times

Novonormalni partizani upravljaju vladom, saborom, DORH-om, Ustavnim i Vrhovnim sudom, glavnim medijima..!

Naše dvorište je Hrvatska, a naše najveće smeće je hrvatski (partizanski) sabor u kojem sjedi 151 zastupnik i odlučuje o našim životima, a kako su odlučivali i kako odlučuju svima nam je poznato.

Mnogi kažu: 'tko vam je kriv vi ste ih izabrali'. No, to nije točno jer dvije vodeće partizanske stranke HDZ i SDP od 2000-te godine varaju birače pomoću glasova Jugoslovena i Srba koji su 90-ih napustili Hrvatsku. Tragikomično je da se ti Jugosloveni i Srbi  i dalje vode na popisu hrvatskih birača. A ima ih više od 5oo tisuća.

Upravo njihovi 'glasovi' omogućavaju HDZ-u, SDP-u i njihovim trabantima HNS, IDS-u, SDSS-u.... da budu  stalno na vlasti ili pri vlasti.

Oni su predstavnici naroda koji ne služe narodu. Već služe masonima, gremijima, a gremije mnogi nazivaju lažnim Židovima, židopartizanima, cionistima ili fašistima 21 stoljeća. Hrvatski narod im je idealan za prikrivanje svojih zlodjela jer je "fašisoidan", kako nas desetljećima etiketiraju. Zato su Ostojić i ekipa od masona dobili zadatak da podmetnu svastiku na Poljudu.

Danas nas ti novi partizani (djeca i unuci onih koji su nas pobili na Križnom putu bezočno pljačkaju, lihvare, truju chemtrailsom, GMO-om i cjepivima. Sutra će i vodom jer su je (pro)dali nepoznatim koncesionarima!

Partizani

Pokupovali su sve i uprljali gradove perverzijom i kockom. Opljačkali su građane njihovim kamatama. Prvi su započeli trgovinu drogoma kako bi uništili mlade. Promijenili su prezimena kako bi se prikazali domoljubima. Tako su se ugurali u sve vlade Europe, u ekonomiju i politiku. Prouzročili su 1. i 2. Svjetski rat, financirali i vodili SSSR, Ameriku i Englesku u uništenje naše Europe.

20170531 214807

Rotschildi, kazarski monstrumi i najveći svjetski zločinci postavljaju premijere i predsjednike

Stvorili su i vodili partizane u divljačko - ubilački pohod na Kršćane i Muslimane diljem Europe. Uživali su mučiti svećenike i hodže, paliti i rušiti crkve i džamije. U svibnju 1945. uzeli su pravdu u svoje ruke i nakon Bleiburga poklali i pobili Hrvate, Muslimane i Srbe. Oteli nam zemlju i stvorili Jugoslaviju. Zatvarali su svakog domoljuba i rodoljuba, branili nam religiju, učili nas lažima, sami pisali povijest.

Uspjeli su to napraviti, a mi nismo ni primijetili. Morali su nas dobro prorijediti kako bi ostvarili svoj plan. Masovno su promijenili prezimena u hrvatska ili srpska. Zbog toga su i danas mnogi nevidljivi.

20106241 126034748005725 178941047929796676 n

Kada im je dosadila Jugoslavija odlučili su je razmontirati i opljačkati. Iskoristili su svoje ljude u našim redovima i inicirali bratoubilački rat između katolika, pravoslavaca i muslimana. Dok se svakodnevno umiralo, naivna mladost ginula za ideale, izvršili su pretvorbu i privatizaciju, oteli sve resurse (zajedničko vlasništvo naroda) i podijelili ga među sobom. I to im je malo pa žele sve oteti. Žele oteti Vode, Šume, Putne koridore i jedini dom zbog kojeg mnogi završavaju na ulicu.

Tko su ti ljudi? 'Židovi' Kazari!

20170531 211428

Elizabeta se divi opljačkanom europskom zlatu 

A koji Židovi? Postoje Židovi koji su odgajani kao i mi, na Bibliji, odnosno Tori sa 10 Božjih zapovijedi. No, postoje i oni drugi Židovi koji su odgajani na Talmudu, njihovoj bibliji ili knjizi zla. Oni se još zovu kvazi Židovi, cionisti, što je novi naziv za naciste ili fašiste. A na vrhu piramide su Rotschildi, Elizabeta, Rockefelleri, Soros, Crni i Bijeli papa i drugi članovi Komiteta 300....Cionisti ne moraju biti isključivo Židovi.

"Naša" bivša predsjednica Kolinda također je cionistkinja. Cionisti su gotovi svi EU premijeri i predsjednici članica Europske unije, ministri u vladama, čelnici najvećih stranaka. Oni su inkorporirani u pravosudnim tijelima, Vrhovnim i Ustavnim sudovima, središnjim bankama, državnim poduzećima, mainstream medijima....

Neke EU članice su počele pružati otpor cionističkoj EU tvorevini zahvaljujući osvješčivanju političara u Mađarskoj,  Poljskoj, Italiji... Počeo je pružati otpor i do jučer uspavani narod u nekim europskim zemljama.

Svatko treba pomesti dvorište ispred svoje kuće.

Naše najprljavije dvorište je hrvatski sabor. Moramo ga provjetriti kako bi prodisali. U protivnom ugušiti ćemo se od tog smrada, od tog smeća koji dozvoljava CIA-i da nas truju chemtrailsom, ubijaju monsantovim GMO-om i sada cijepivima. Oni nas planski tamane. Pa ne treba čuditi što je Hrvatska na prvom mjestu u Europi po broju umrlih od malignih bolesti. Partizanski sabor, uredno, svake godine usvaja vladin proračun. 30 godina ni jedna pozitivna bilanca...samo dug na dug, kamata na kamatu, koji plaćamo mi budale - porezni obveznici. Ali uredno, u prosjeku mjesećno, primaju 30.000 kuna, a ne moraju ni dolaziti na posao. 

Očistimo smeće ispred našeg dvorišta! Novonormalni partizani najveći su problem hrvatskom narodu!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.
NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo, mijenjaju slike u objavama, blokiraju linkove i videozapise, usporavaju otvaranje...

(26 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: