person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 15951 times

Dok je pravih hosovaca, bit će i Hrvatske!

'Mišljenja smo da je Hrvatska cijelo vrijeme o kojemu je riječ bila zaposjednuta zemlja i da su za sva djela koja je počinila hrvatska vlada bile odgovorne okupacijske sile. Komunističke i velikosrpske laži o ustaškim zločinima uspješno su razotkrivene i u knjizi Jasenovački logor'.

Podsjetimo: Na maratonu u Metkoviću policija je oduzela zastavu HOS-u i  sve hosovce legitimirala. U  Kninu ih je strpala u maricu jer su, kako je napisao židocionistički Index, arlaukali 'Za dom spremni'. Svako malo ih netko spomene, posebice "naši" gremijevi političari kada odu "službeno" u Izrael, po instrukcije od jednog od glavnih fašista 21. stoljeća, Banjamina Netanyahua.

20840113 347338642385818 1415644971 n

Udruga Dragovoljaca hrvatskih obrambenih snaga Grada Zagreba, upisana je u registar 7. prosinca 1998. godine u vrijeme kada je predsjednik bio Franjo Tuđman. Iz registra je vidljivo kako je osnivačka skuština Udruge održana 14. studenog 1998. godine. Četiri godine kasnije, 2003. godine, zatražili su promjene ovlaštenih za zastupanje, adrese sjedišta i Statuta u Registar udruga Republike Hrvatske, što znači da je grb ostao isti. A na grbu piše i Za dom spremni!

Zašto im toliko smetaju hosovci? Posebice predsjedniku Milanoviću?

Vrši se stalna presija na Hrvate, ili kako ih nazivaju gremijeve sluge, ustaše od kojih je najmlađi davno završio ispod zemlje, ili je vršnjak sa Manolićem, pa sada ustašama etiketiraju hosovce koji su braneći Vukovar obranili Hrvatsku, a svijetu prenijeli istinu o genocidu nad nenaoružanim narodom. Ako laže koza ne laže rog!

20180209 084551

''Govoriti o ustašama ne znači govoriti o ustašama iz 1941-1945. nego govoriti o hrvatskoj povijesti jer ustaše su politička imanencija hrvatstva i hrvatske povijesti. O ustaštvu se, dakle, može govoriti i samo kao duhovnoj kategoriji prisutnoj u metafizičkom hrvatstvu, na dvije razine: metafizičkoj i praktično političko-etičkoj razini. U ovoj raspravi treba razlikovati kad se govori na kojoj razini, jer, što je apsurdno, od neprijatelja Hrvata i hrvatstva izloženo kritici nije samo ono praktično političko-etičko, nego pače i ono metafizičko koje, dakle, nema nikakve odgovornosti za eventualne grijehe onoga drugoga.

U tom slučaju to je govor iz mržnje na Hrvate i hrvatstvo.

U Dubrovniku na tvrđavi Imperijal nalazi se kamena ploča na kojoj piše: 'Ovdje je čuvala stražu 1915. satnija pučkih ustaša'. Po Klaiću kmetska vojska Matije Gubca zvala se ustaška vojska. Isto tako i Filipovićeva vojska muslimana za okupacije BiH 1878. zvala se ustašama, a i hercegovački ustanak su digli ustaše. August Cesarac 1939. u drami Domovine sin kad govori o Rakovičkoj buni govori o ustašama (Kvaternikove ustaše), Ivan Košutić spominje pučke ustaše od 1905.…

Simbolično to možemo prikazati uporabom prezentativne sile nad Hrvatima:
- Austrija je stvarala ustaše Zrinsko-Frankopanskom urotom,
- Mađari, otimanjem hrvatskog ozemlja preko Drave, Međimurja i izdvajanjem iz Hrvatske i pripajanjem Rijeke Mađarskoj,
- Turci pokoljima, progonima i uporabom svih drugih oblika nasilja protiv Hrvatske i Hrvata,
- Italija (naročito Venecija) stalnim nastojanjem otimanja Dalmacije Hrvatskoj,
- te konačno Srbi genocidnom politikom protiv Hrvata najprije uz dopuštenje turskih vlasti za vrijeme turskih osvajanja i vladavine, kad su predci današnjih Srba kao neredovite turske čete tzv. martolozi činili strašne zločine nad Hrvatima i napokon svojom genocidnom politikom i u Staroj i u Novoj Jugoslaviji.

Podsjetimo se i na pokolj zarobljenih vojnika Hrvata 1915., skupa s Ruskim Kozacima, zarobljenih domobrana kao austrijskih vojnika, u „Kanatnom zavodu“ i klanje u Odesi nekoliko desetaka tisuća Hrvata (procjena najmanjeg broja je 10.000) tih vojnika i njihovo bacanje u Crno more.

Dakle, možemo zaključiti: navedene države sa svojom neprijateljskom politikom spram Hrvatske i Hrvata stvorili su hrvatske ustaše, ustaški pokret kao legitimne branitelje hrvatske slobode, pače i same opstojnosti, što je naravno i božansko pravo svakoga naroda. To su Hrvati ostvarili u Domovinskom ratu 1991-1995.

20180228 230700

Nažalost, i politika pretvorbe i privatizacije izazvala je i nezadovoljstvo s hrvatskom vlasti i stvaraju se skupine ali i stranke ustaške političke orijentacije jer ispada da je NDH bila jedina demokratska i pravična narodna i nacionalna vlast.

Nerazumni je oportunizam od zagovaratelja da se Hrvatska ne treba osvrtati na svoju povijest, pa ni na ustaštvo, nego se samo usmjeriti na izgradnju uspješne budućnosti. Ali to nije moguće prije nego se spozna svoj nacionalni bitak kroz povijest čiji je važan segment i ustaštvo i bez ocjene toga bitka, dakle i hrvatskog ustaštva. Iz više razloga Hrvati se moraju odrediti spram ustaštva.

Prije svega zbog toga što je hrvatstvo kao takvo denuncirano kao politički genocid, vrijedan prijezira i progona, te povijesne osude. Tako prikazan svijetu od pobjedničkog jugokomunističkog pokreta u II. sv. ratu i dalje je u poslijeratnim godinama podržavan i održavan od velikosrba djelotvornom promidžbom. Od komunističke i jugoslavenske ideologija.

O navodnom ustaškom zločinu u II. sv. ratu i poraću došli su američki tužitelji protiv njemačkih generala s bojišnice u jugoistočnoj Europi od 1941-1945. do slijedećeg, već citiranog zaključka: „Mišljenja smo da je Hrvatska cijelo vrijeme o kojemu je riječ bila zaposjednuta zemlja i da su za sva djela koja je počinila hrvatska vlada bile odgovorne okupacijske sile'' Komunističke i velikosrpske laži o ustaškim zločinima uspješno su razotkrivene i u knjizi Jasenovački logor.

Zato mi naš rad o ustašama želimo voditi kao diskurs teorije istine koja može biti samo jedna i jedinstvena, a ne da se pri svakom političkom vladalačkom poretku o njemu stvara druga, nova politička istina. Istina i o političkim činjenicama, procesima i događajima je uvijek ista, ali se često prema želji političkog neprijatelja i njemu za potreba političke taktike i strategije ispostavlja uvijek druga „istina“, s tobožnjim pravom vlastite i drukčije interpretacije po vlastitoj želji uvijek istih činjenica'', između ostalog napisao je prof.dr.sc. Petar Vučić.

Danas Index.hr zviždi, cvili kako je legalizirano ustaštvo. Prije bi rekli da je zaustavljen fašizam upravo od Indexa i njemu sličnih kojima je glavni posao održavati mržnju među narodima, ili kako ih oni nazivaju, ustašama, četnicima i balijama.

Dobro da je legalizirano ''ustaštvo'' jer neće trebati mijenjati raspored kupa (grba) na krovu crkve Sv Marka koje započinje s bijelim poljem, odnosno ustaškim grbom!

crkva svetog marka the st marks church at markov trg square gradec CPDJ8B

Dok je hosovaca, bit će i Hrvatske! 

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

(18 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: