person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 34733 times

Da se ne zaboravi/ Papa Franjo: 'Isus je sotona'

 Papa Franjo uhvaćen je na radiju kako pokušava usmjeriti vjernike daleko od Isusa Krista, govoreći svojom slijedbenicima da se "Isus pretvorio u Sotonu".

Optužujući Isusa papa Franjo proširio je sotonsku doktrinu kada je rekao da je Isus Krist "postao đavo, zmaj za nas", prema ''L'Osservatore Romano'', tjednim novinama iz Vatikana. Heretička izjava Pape Franje dolazi nakon što je ranije ove godine razbio stoljetnu kršćansku tradiciju, govoreći ispred 30.000 katolika u Rimu da se "osobni i neposredni odnosi s Isusom Kristom" moraju izbjegavati pod svaku cijenu.

"Imati osobni odnos s Isusom je opasan i vrlo štetan", rekao je Papa tijekom govora 25. lipnja ove godine, potvrđujući tako strahove da je on lažni prorok koji je najavljen u Svetom pismu i proročanstvu. Ove sotonske izjave samo su najnovije najave koje sve više razotkrivaju Papu.

U srpnju ove godine papa Francis je rekao za talijanski dnevni list ''La Repubblica'' da Sjedinjene Američke Države imaju "iskrivljenu viziju svijeta", a Amerikanci moraju vladati svjetskom vladom što je prije moguće "za svoje dobro".

Tjedan prije toga također je pozvao na "jednu svjetsku vladu" i "političku vlast", tvrdeći kako je stvaranje jedne svjetske vlade potrebna za borbu protiv "klimatskih promjena". Govoreći za ekvadorske novine ''El Universo'', Papa je rekao da Ujedinjeni narodi nemaju dovoljno snage i moraju imati potpunu vladinu kontrolu "za dobro čovječanstva".

Globalizacijski pokret ne može se podcijeniti. To je proces prijelaza svijeta u globalnu vladu, istodobno narušavajući prava pojedinca i oduzimanje naše slobode. Svjetski vjerski vođe, na čelu s sve više anti-kršćanskim papom Franjom, igraju vodeću ulogu u ovoj velikoj globalnoj prijevari.

David Rockefeller za života je rekao da bi se trebala dogoditi još jedna "globalna kriza" prije nego što ljudi svijeta budu spremni prihvatiti Novi svjetski poredak.

Svjetsko gospodarstvo doživjelo je umjetnu krizu u 2008. godini i sada je ponovno planiraju napraviti kako bi proglasili potrebu za novim svjetskim poretkom s globalnom financijskom kontrolom.

Papa Franjo, služeći globalnoj kabali, odlučan je preuzeti ulogu Isusa Krista. Papa, koji je upozorio svoje sljedbenike da ne ulaze u osobni odnos s Isusom, vuk je prerušen u bijelu janjeću kožu, upravo kako kaže Biblija: Mt 7,15-20 "Čuvajte se lažnih proroka koji dolaze k vama u ovčjem odijelu, a iznutra su vuci grabežljivi''.

A mi ćemo dodati: 'Ono što govoriš o drugome to si zapravo ti'

17. listopada 2017. Baxter Dmitrij vijesti, Svijet

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

(12 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: