person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 8974 times

Švedska vojska: Podrška gay prideu jednako je važna kao i obrana zemlje!

Reakcije na Twitteru: “Samo se morate zapitati što vojska radi na Prideu. Vojske drugih zemalja nam se smiju. Kako bi nam zastava Pridea trebala pomoći u slučaju invazije?”Sotonskoj LGBTQ propagandi ne vidi se kraja. Ovo nema nikakve veze sa zaštitom homoseksualaca jer ih nitko ne ugrožava već obrnuto oni nas maltretiraju sa svojim gay paradama, sotonizmom, novonormalnom 'Sodomom i Gomorom'. Glavni cilj LGBTQ-ovih plaćenika je obezvrijediti, uništiti obiteljske vrijednosti. Uz napomernu da Božja kreacija duge ima 7 boja, a ne šest. LGBTQ-ovci su Izbacili svjetlo plavu boju koja simbolizira nebo, more, prirodu, čistoću.

Švedska vojska rekla je da je potpora gay paradama jednako važna kao i obrana zemlje od stranih napada.  Da stvarno.

Švedske oružane snage pokrenule su kampanju nazivajući gay pride festivale "važnijima nego ikad" i jednom od "temeljnih vrijednosti" vojske u "nesigurnim vremenima".

“Postoje oni koji tvrde da oružane snage trenutno imaju važnijeg posla od mahanja zastavom Pridea. Prava se igraju jedna protiv drugih, a čovjek se pita što je važnije: snažna obrana ili jednakost svih ljudi", pita se u priopćenju švedske vojske .

“Švedska vojska tako kaže da je promicanje gay parada jednako važno ili čak važnije od obrane Švedske od vojnog napada stranog protivnika. Vrhovni zapovjednik Micael Bydén, koji je osobno sudjelovao u marševima gay pridea, rekao je da bi jedna od glavnih zadaća oružanih snaga trebala biti podrška LGBT pokretu. “Sudjelovanjem na Prideu oružane snage žele pokazati svoju toleranciju prema različitostima ljudi u zemlji koju imamo zadaću braniti. Zato smo dio Pridea”, rekao je.

Reakcije na Twitteru:

“Samo se morate zapitati što vojska radi na Prideu. Vojske drugih zemalja nam se smiju. Kako bi nam zastava Pridea trebala pomoći u slučaju invazije?”, upitao je jedan.
Drugi su istaknuli da je LGBT pokret otvoreno politički te da stoga vojska ne bi trebala imati nikakve veze s njim, a jedan je ispitanik tu vezu nazvao "potpuno nepromišljenom".

“Pride je ljevičarska manifestacija koja nema veze s ljudskim pravima. Vojska se tu ne bi trebala miješati. Moraju se zauzeti za cijelu Švedsku i braniti švedske boje,” komentirala je jedna osoba.
Kao što smo izvijestili prošle godine, Švedska crkva napisala je otvoreno pismo, koje je potpisao dugačak popis svećenika, đakona i drugih crkvenih djelatnika, ponosno izjavljujući da je "trans", što god to značilo.

Zemlja je već temeljno u građanskom ratu zbog raširenog nasilnog kriminala koji je rezultat masovne imigracije. No, očito je sve u redu dok gayevi mogu paradirati ulicama polugoli i uz punu potporu vlade i vojske.
https://uncutnews.ch/schwedisches-militaer-unterstuetzung-von-gay-pride-ist-genauso-wichtig-wie-die-verteidigung-des-landes/ 

IPL: Sotonskoj LGBTQ propagandi ne vidi se kraja. Ovo nema nikakve veze sa zaštitom homoseksualaca jer ih nitko ne ugrožava već obrnuto oni nas maltretiraju sa svojim gay paradama, sotonizmom, novonormalnom 'Sodomom i Gomorom'. Glavni cilj LGBTQ-ovih plaćenika je obezvrijediti, uništiti obiteljske vrijednosti. Uz napomernu da Božja kreacija duge ima 7 osnovnih boja, a ne 6. LGBTQ-ovci su izbacili svjetlo plavu boju koja simbolizira nebo, more, prirodu, čistoću... 

Sc67reenshot 4

australci odbili lgbt majice

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!

Više čitajte alternativne, a manje korporativne (glavne) medije! Njihovi koruptivni urednici i novinari potpuno su u službi WHO-a i NWO-a.

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

 

 

 

 

(3 votes)

Donirajte

Amount: