person_outline
search
hrendeitpt
Ivica Luka Vrkić Ivica Luka Vrkić
  • Posted
  • Read 23327 times

Predsjedniče, uhitite paradržavne stožeraše! Covid19 je projekt, a ne virus!

Zašto koriste virus koji ne postoji, a tvrde da postoji? Zašto jednostavno ne puste neki zarazni agens? „Vrlo jednostavno! Ako pustite uzročnika infekcije, vi tada gubite kontrolu nad njim, gubite kontrolu gdje ide i koga će zaraziti. A zaraziti će i one koji su dio hijerarhije koja gura ovu agendu. Jer ako imate pravog uzročnika zaraze vi ste onda ogranićeni na njegove efekte. Ako izmislite virus koji ne postoji, onda u potpunosti kontrolirate ono što „radi“. I simptome toga. Genijalno! Ako imate izmišljen virus onda možete dodavati koje god želite simptome!“

Koronavirus je najveća svjetska prijevara, a Plenković i Nacionalni stožer najobičniji su gremijevi plaćenici koji odrađuju svoje pogane dionice u obmanjivanju hrvatskog naroda! Ova nevjerojatna globalna prijevara uvod je u ekonomski kolaps, nakon čega slijedi obvezno cijepljenje (čipiranje) kao spas od "smrtonosne" korone, a sve po zacrtanom NWO modelu AKCIJA - REAKCIJA - RJEŠENJE! 

 Martin Luther King :“Bolje se boriti za nešto nego živjeti za ništa“. Tko vjeruje u Boga i Isusa Krista ne treba se plašiti coronavirusa!

Ignorirajmo preporuke Nacionalnog kriznog stožera jer to nije naš stožer, već gremijev“, napisao sam 19 ožujka 2020, kada je i započeo ovaj cirkus sa lažnom pandemijom, odnosno koronavirus“.

Koji nema veze sa zdravljem. Nažalost, održavaju ga režimski mediji koje kontrolira Duboka država ili točnije Židovi cionisti. Ovaj koronacirkus teror nad hrvatskim narodom, provodi HDZ-ov stožer ili grupa anonimaca koji su nitko i ništa, kako se zgodno izrazio i sam predsjednik Milanović. Posebnu ulogu u obmanjivanju narodaimaju Soroševi znanstvenici Lauc, Đikić, Rudan... plaćenici ili korisni idioti koji drže letvu korumpirano-sluganskom stožeru, posebice najpopularnijem ministru zdravlja pedofilu Berošu kojeg se i vlastiti sin odrekao.
http://istinomprotivlazi.info/novosti/2678-beros-capak-markotic-lauc-dikic-nemoralni-i-beskrupulozni-psihopat-do-psihopata-pripremaju-znanstveni-teren-za-spas-od-coronavirusa

Lauc gura maske, Đikić gura opravdanost cjepljenja, Beroš ga u ime hrvatskog naroda naručuje, Božinović šalje svoje milicajce na one koji se protive nošenju brnjica, Capak i Alemka donose mjere da zaštite hrvatski narod od virusa KOJI NE POSTOJI, a Plenkovićevi korisni idioti - ministri - pred kamerama poziraju s maskama!

Sjjjcreenshot 1

A obvezno-neobvezno nošenje maske nema veze sa zdravljem, već sa kontrolom i mijenjanjem prirode ljudskog ponašanja, odnosno uništavanjem osjećaja individualnosti. Cilj mi je do 2030 godine, kako su i najavili, povezivanje ljudskog mozga i vještačke inteligencije, nakon čega ćemo postati samo kompjuterski terminal bespravne individualnosti. Jedan od prvih koraka, za mene i najvažniji, jest obvezno nošenje maski, što je ništa drugo do pristanak na vlastito porobljavanje. 

Paralelno gremijeva vlada uvodi apsurdne namete i protuustavno zadužuje, dajući u garanciju sve naše resurse. A sve prema Agendi 21 i Agendi 2030. Agende će gurati sve dok prolaze. I što duže budemo šutjeli, oni će biti sve ekstremniji. A to znači da će nam trebati mnogo više energije da zaustavimo ovo židocionističko ludilo.

Na koji način funkcionira kult koji stoji iza ovog korona cirkusa?

Oni guraju prvi cilj i ukoliko nema otpora prelaze na sljedeći cilj, i ako nema otpora guraju sljedeći, slijedeći, slijedeći... To je proces u koji smo se svi uvjerili, od kada je sve ovo počelo. Oni najave da će biti obvezno nošenje maski što je protivno nauci koja ukazuje na opasnosti nošenja maske. A država, vlada, nije uradila procjenu rizika kod svakodnevnog nošenja maske! A što se događa kada nosimo masku? Udišemo vlastiti ugljični dioksid, što je jako opasno, a ne unosimo dovoljno kisika. Još i prijete novčanim kaznama onima koji ne nose maske! Potpuno je jasno da nas gore navedeni domaći WHO slugani žele pokoriti dajući moć suvereniteta gomili idiota i psihopata NWO-a.

posScreenshot 1

Smilcreenshot 20200720 181553 Facebook

Zašto ima toliko rupa u onome što nam guraju?

„To je čista psihološka manipulacija. Dakle, ako te mogu natjerati da pristaneš na nešto što je neupitno glupo, očigledno bez potpore, definitivno opasno po zdravlje i puno kontradikcija, a ti ipak pristaješ da se pokoriš i to uradiš, što će onda ostati od tvoje jedinstvenosti, neovisnosti, tvog samopoštovanja, što će ostati? Ništa“, kaže David Ike.

Samo sam jednom išao u dučan Studenca kupiti cigarete, naravno bez maske jer nisam korisni idiot da je nosim. Prodavačica me nije htjela pustiti u dučan. Isto je učinila i trudnici kada ju je zamolila da joj proda (donese) vodu ispred dučana jer je zaboravila masku. Morao sam otići u trafiku kupiti cigarete. A odmah u blizini nalazi se kafić koji je bio dupkom pun. I nitko sa maskom. Čak ni konobari! Ima li tu logike i je li to normalno?

Ako pristanemo na taj nivo nenormalnosti mi se u potpunosti odričemo naše neovisnosti i samopoštovanja. To je lijepo pojasnio Marko Francišković: „Demokracija je fikcija koju se u svijesti mase izjednačava s istinom i slobodom, a to nema nikakve veze s vezom jer nije istina ovisna o tome kako većina odluči, istina je apsolutna, nepromjenjiva, neovisna o hiru mase, te nekakve većine. Nema demokracija ništa s istinom, a još manje sa slobodom. Upravo suprotno, demokracija je sredstvo zlotvora u službi zatiranja istine i slobode. Samo putem toga kulta demokracije moglo se ljude dovesti u ovo stanje da su do krajnosti slijepi i gluhi na istinu pa se onda njima na očigled truje zrak, truje voda, truje zemlja, truje hrana. Na očigled se razboljevaju djeca kroz cijepljenje, na očigled se ljude opkrada kroz banke i burze kamatom i spekulacijama, na očigled se i pravno, zakonima, vodi ljude kao robu, kao vlasništvo korporacija i države su na očigled registrirane kao tvrtke.
Nevjerojatna je ta očiglednost svega i kako to masa pokorno prihvaća, a prihvaća jer je demokracijom svijest svedena na mentalitet stada, nema individualnosti, nema svjesnosti o sebi kao jedinstvenom i neponovljivom proizvodu Stvoritelja na Njegovu sliku. Nema svijesti o osobnoj uzvišenosti i prateće plemenitosti i dobrote koja ide sa tom sviješću“.

Ako se jedna osoba suprotstavi stožerovom teroru, Božinovićevi milicajci će ga pokupiti, jer su laka meta. Ali kada to uradi veliki broj ljudi zajedno, tada se vidi gdje je prava moć. Moć nije u vladi i kod psihopata koji im naređuju. Ako odbijemo poslušnost u velikom broju onda oni ne mogu prijeći na sljedeći korak, jer s prethodnim nisu završili. Zapamtite, ako ne počnemo odbijati odluke paradržavnog stožera, ono što smo do sada doživjeli mačji jer kašalj prema onome što nas sve čeka. A paradržavni stožeraši to već najavljuju .

Ulazimo u jesen i zimu, gdje će svaku kijavicu, svaki kašalj, svaki respiratorni problem i svaku vrstu gripe pripisati Covidu 19! I to će koristiti kako bi opravdali nova ograničenja slobode kretanja, zatvaranja nepodobnih, izolacije, teror....

„Ja znam da je ovo zastrašujuće za ljude. Pokušavam kazati da ukoliko sada ne skupimo hrabrost da se suprotstavimo, u stvari ne treba da se ni suprotstavljati, samo trebamo prestati surađivati. Jer nema potrebe da se borimo protiv vlade ili protiv kulta koji stoji iza vlade, nema potrebe da protestiramo, nema potrebe za tim. Samo trebamo reći NE! Neću to uraditi, nećemo to uraditi. Nećemo nositi maske. I tada ćete vidjeti gdje je stvarna moć, shvatiti ćete da je primjenjivanje toga bez našeg pristanka nemoguće! Ukoliko to sada ne uradimo kada ćemo to onda uraditi?

COVID 19 ne postoji!

Ni u jednom trenutku, nikada virus koji nazivaju SARS Cov2, koji dovodi do bolesti koju nazivaju Covid 19, nije bio izoliran, prešišćen i dokazan da postoji. A oni su do sada imali puno vremena to dokazati. Dr. Andrew Kaufman i drugi to su osporavali i osporili tražeći da pokažu dokumente i studije. Oni to nikada nisu pokazali. Ovo je proces koji se odvijao još od 1950-ih, objašnjava David Ike.

Kako WHO prevaranti rade?

"Jednostavno uzmu genetski materijal od bolesne osobe ili bolesne životinje, i to stave u posudu s kojom rade. Uzmu ćelije tog genetskog materijala i onda ih izgladnjuju, što je dio procesa. Što se onda događa? Pošto žele ukloniti bakterije oni u posudu dodaju antibiotike i druge stvari. Ćelije počinju propadati, a onda oni kažu da je virus razlog zašto ćelije propadaju. Virus koji nikada nisu dokazali da postoji, samo pretpostavljaju.

Ako uistinu želite saznati što je uzrok bolesti ili nečeg drugog onda treba utrditi kontrolnu studiju, što je jako jednostavno. Uzmete zdrave ćelije, a ne bolesne, ćelije koje nisu u vezi sa ovim infektivnim agensom za koji tvrde da postoji. Njih stavite u posudu i na njima uradite potpuno istu sekvencu kroz koje su prošle bolesne ćelije. I onda vidite da zdrave ćelije propadaju na isti način. Ukoliko propadaju, onda nije fantomski virus uzrok propadanja ćelija već sam proces koji oni rade.
To nikada nisu uradili. Oni ne rade kontrolni proces sa zdravim ćelijama. Dakle, ovaj virus nikada nije dokazan da postoji“, ljut je Ike.
https://www.facebook.com/100001435317474/posts/3297720953619049/?sfnsn=mo&d=n&vh=i

RT PCR test za dijagnozu Covida 19

Za RT PCR test sam njegov kreator (koji je za to dobio Nobelovu nagradu 1980-ih) Kerry Mullis rekao je da se ne smije koristiti za dijagnozu zaraznih bolesti, jer to ne može raditi! A to je test koji oni koriste da bi odlučili tko ima, a tko nema Covid 19. Taj test testira genetski materijal koji će pokazati, ukoliko se dovoljno puta uveća taj genetski materijal, da je svaka osoba koja se testira pozitivna.
Dakle, imamo test, ali ne i testiranje za SARS Cov2 Covid 19, za virus KOJI NE POSTOJI, jer nikada nije zoliran.

Sve je nevjerojatna globalna prijevara

Što se tu testira? Kako se može kreirati cjepivo za nešto što se nije izoliralo i samim tim protiv čega nas žele cijepiti. Jasno da je sve ovo prijevara. Oni koriste testove da im naprave slučajeve. Što se više ljudi testira dobivati će sve više pozitivnih slučajeva, ne na virus već na genetski materijal koji svi imamo u svom tijelu.

Tedros Adnanom, homoseksualac, generalni direktor privatne korporacije tzv. Svjetske zdravstvene orgnizacije (WHO) čiji je vlasnik Bil Gates, izjavio je da je jedini preostali način da se izbore sa ovom „krizom“ TEST, TEST, TEST.
Što se više testova radi dobiti će se sve više pozitivnih, ali ne na virus već na genetski materijal. Naravno, oni će reći da je virus uzrok kako bi se povećao broj slučajeva zbog čega moraju uvesti dodatne mjere, kako bi nas zaštili od virusa KOJI NE POSTOJI!

Zašto je potrebno testiranje kako bi se vidjelo ima li netko „smrtonosnu“ bolest?

To je, svakom razumljivo, pojašnjava David Ike.
„Pa zar ne bi bilo očigledno bez testiranja da netko ima smrtonosnu bolest? Međutim mi imamo više od 85 % ljudi kojim su pozitivni na testu koji nije za Covid19, a nemaju simptome. Znate li zašto nemaju simptome? Zato što nemaju zaraznu bolest.
Ako imate pravi virus onda nema potrebe za financijskim poticajima u bolnicama da to dijagnosticiraju. Ako imate pravi virus, to ćete dijagnosticirati i nema potrebe za pritiskom. Liječnici u cijelom svijetu su ovo ponavljali, nema potrebe da se liječnici prisiljavaju da napišu Covid 19 na smrtovnici. Ukoliko virus postoji za tim nema potrebe“.

Zašto koriste virus koji ne postoji, a tvrde da postoji? Zašto jednostavno ne puste neki zarazni agens?

„Vrlo jednostavno! Ako pustite uzročnika infekcije, vi tada gubite kontrolu nad njim, gubite kontrolu gdje ide i koga će zaraziti. A zaraziti će i one koji su dio hijerarhije koja gura ovu agendu. Jer ako imate pravog uzročnika zaraze vi ste onda ogranićeni na njegove efekte. Ako izmislite virus koji ne postoji, onda u potpunosti kontrolirate ono što „radi“. I simptome toga. Genijalno! Ako imate izmišljen virus onda možete dodavati koje god želite simptome!

Oni se sa nama zajebavaju! Svo vrijeme dodaju nove simptome a njihovi mediji skriptirano prenose proizvodeći paniku. Pročitao sam da istraživaći sa Johns Hopkins univerziteta, partneri ili plaćenici Bil Gatesa, tvrde da se ovaj virus može sakriti u ušima i iza njih. Druga grupa „istraživača“ je rekla da ljudi, muškarci i žene koji su viši od 182 cm imaju veće šanse da se zaraze virusom! Do kuda ide to ludilo? Znaju oni što rade!"

U Srbiji pak tvrde da su trudnice najrizičnija grupa, zato i umiru:

 Smodacreenshot 3

Pošto imaju virus koji ne postoji, oni ga mogu napraviti kakvim ga god žele, mogu birati simptome i načine na koji se širi, kako god požele. Zato i zaobilazi političare. I to je pravi razlog za najnoviju glupost koju su WHO „stručnjaci“ izbacili da ukoliko ste viši od 182 cm imate veće šanse da se zarazite virusom. To je za njih dokaz da se virus širi kroz ćestice u zraku! Ne samo kroz ono što ljudi izbacuju kroz sebe, već se nalazi i u zraku.

A gdje nas to vodi? 

Ukoliko se virus prenosi putem zraka svatko će morati nositi masku, svo vrijeme, gdje god se nalazio, jer je virus u zraku. I zato vidimo da kada se kreira virus, kada se izmisli, on može ići gdje god to oni požele.

Mora se priznati da to rade genijalno. Na način, zahvaljujući svojim medijima,  kako psihološki manipuliraju ljudima. I ne postoji ograničenje za sve što ovaj virus može uraditi, samo je nebo granica njihove bolesne mašte. Zato imamo virus. I to opasni politički, globalni virus. Ukoliko odemo na protest protiv sve ekstremnijih metoda koje koriste stožeraši, virus će nas napasti. Jer nismo odgovorni, ubijamo ljude s protestom!
Ali, kada HDZ - APIS slavi izbornu krađu, onda ih virus, koji je probuđen, zaobilazi!

Ako se želi pokoriti ogroman broj ljudi, onda se koristiti ciljana populacija po ključu „Zavadi pa vladaj“. Da sami sebi budu policija. U trgovinama na ljude bez maski ne viču autoriteti, već ostali članovi populacije, korisni idioti, na koje kult i cilja.

A što može više razdvojiti ljude od maske?

#IGNORIRAJMO sve odluke paradržavnog i korumpiranog stožera! #BACIMO je*ene maske!

Predsjedniče Milanoviću, uhitite paradržavne stožeraše jer su nam previše zla učinili!

Covid 19 nije virus! Covid 19 je projekt!

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

(10 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: