Print this page
Sjećate li se ovih LGBTQ feministkinja koje su se borile za prava žena! / Video - LGBT Agenda/
  • Posted
  • Read 78449 times

Sjećate li se ovih LGBTQ feministkinja koje su se borile za prava žena! / Video - LGBT Agenda/

Muškarci su umorni od ovih feminističkih sranja, pa nije čudo da i većina žena osuđuje ponašanje ovakvih feministkinja koje se ''bore za prava žena''...ove feministkinje na slici, svojevremeno su tražile da Facebook ukloni govor mržnje sa svoje platforme. Njihovo nasilno ponašanje, toliko je eskaliralo da ni sama policija nije znala kako postupati

Feminizam je naziv za skupinu vrlo kontroverznih ideologija i političkih pokreta kojima je cilj poboljšanje položaja žene u društvu, odnosno izjednačavanje prava žena s pravima muškaraca. Nastao je u zapadnim zemljama u 19. stoljeću. No, ovaj pojam – feminizam, toliko se prostituirao da danas postoje nekoliko smjerova ili vrsta feminizma: Od osnovnog Liberalnog feminizma do Radikalnog, Lezbijskog i Rodnog feminizma. 

Liberalni feminizam je feministički pokret koji nastoji postići jednakost muškaraca i žena u društvu kroz političku i pravnu reformu. Što je normalno i legitimno.

Radikalni feminizam spočitava liberalnom feminizmu zalaganje za status quo, odnosno činjenicu da su žene u podređenom položaju usprkos de iure jednakosti. Radikalne feministkinje drže da se žene mogu osloboditi jedino radikalnim preobražajem društva, odnosno ukidanjem patrijarhalnih institucija uključujući državu.

Lezbijski feminizam je pokret koji se razvio u Sjevernoj Americi i Zapadnoj Europi 1970-ih i 1980-ih godina kao struja unutar feminizma koja smatra da žene, žele li se osloboditi patrijahalnog muškog ugnjetavanja, moraju prihvatiti lezbijstvo.

Rodni feminizam (engl. gender feminism) izraz je kojim se označavaju novije struje feminizma koje se često naziva i "feminizam trećeg vala", gdje se nastoje u potpunosti eliminirati rodne uloge u suvremenom društvu.

U Hrvatskoj i nekim drugim zemljama se naziva "rodna ideologija". Nju, na sve načine pokušavaju uvesti (u saboru ozakoniti) SDP-ovi i HNS-ovi političari, kroz Istanbulsku konvenciju. I ozakonili su je, iako je narod jasno rekao NE!

Ove feministkinje na slici, svojevremeno su tražile da Facebook ukloni govor mržnje sa svoje platforme. Njihovo nasilno ponašanje, toliko je eskaliralo da ni sama policija nije znala kako postupati. Potpuno je jasno da su plaćene za ovakvo ponašanje jer zasigurno nisu puštene u šetnju sa neke psihijatrijske ustanove. Jasno je i da ovakve skupine financira ozloglašeni Soros preko svog otvorenog društva, a isto tako je jasno zašto svim feminističkim skupinama smetaju liberalne feministkinje koje se legitimnim sredstvima bore za prava žena.

Soroseve LGBTQ feministkinje, uvijek zahtijevaju od drugih da se pridržavaju standarda koji odbijaju sami se pridržavati, što najbolje govore izrazi njihovih lica. One defakto zlostavljaju sve nas dok tvrde da su žrtve već više od trideset godina. One govore o jednakostima, a ne prihvaćaju nikakvu odgovornost za svoje postupke.

Muškarci su umorni od ovih feminističkih sranja, pa nije čudo da i većina žena osuđuje ponašanje ovakvih feministkinja koje se ''bore za prava žena''.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!

Više čitajte alternativne, a manje korporativne (glavne) medije! Njihovi koruptivni urednici i novinari potpuno su u službi WHO-a i NWO-a.

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

(24 votes)
Copyright © 2016 Istinom protiv laži - Ne govoru mržnje | Sva prava pridržana | All rights reserved