person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 36542 times

Mafijaški ugovor između Pfizera i EU instalirana predsjednica EK Ursula von der Leyen pokušala skriti od EU naroda!

Oxfam procjenjuje kako je EU do sada preplatila proizvođačima 31 milijardu eura. Ali to očito nije problem, jer ga sretno plaćaju porezni obveznici, kojima je u početku bilo usađeno vjerovanje u strašnu i opasnu epidemiju putem medija

Nakon što je korisnik Twittera "Ehden" prije nekoliko dana otklonio Pfizerove ugovore s Albanijom i Brazilom, cjelovit i necenzuriran ugovor EU-a s Pfizerom/Biontechom poslali su nam anonimni izvori. Kao što je bilo za pretpostaviti, to uključuje uglavnom isto ludilo kao i ranije poznati ugovori: Porezni obveznik je odgovoran za sve. Tema određivanja cijena vrlo je aktualna. Dok Brazil mora platiti 10 američkih dolar$, a Albanija 12 američkih dolara po dozi, EU se obvezala jednom za 17,50 odnosno 13,50 eura (stranica 20). Danas je, od svih vremena, najavljeno povećanje cijene na 19,50 eura. Dobar dan za otkrivanje ugovora.

Ugovor između Europske unije, koji je potpisala Stella Kyriakides, povjerenica EU-a za zdravstvo, Pfizer i Biontech, sada je dovršen, uključujući sve priloge. Datum je 20. studenog 2020. Na njemu se nalazi broj dokumenta EU-a SANTE/2020/C3/043 – SI2.838335. U travnju ga je zapravo procurila talijanska televizija RAI, ali su ga od tada mediji u sustavu potpuno ignorirali. Istodobno su se pojavile glasine da će uloga nedovoljno potpisanog povjerenika biti obilježena korupcijom, izvijestio je Report24: Sumnja na korupciju: Povjerenik EU-a podmitio proizvođače cjepiva?

nasl pfeu

Sadržaj ugovora oslobađa proizvođače od bilo kakve odgovornosti
Nije ni čudo, jer sadržaj ugovora dokazuje ono što su ugovori s Brazilom i Albanijom već pokazali: Ugovori su vjerojatno nemoralni, pokušajte proizvođače staviti iznad mjerodavnog zakona i opteretiti porezne obveznike svim zamislivim obvezama i obvezama, dok su proizvođači rasterećeni. Osim toga, proizvođač objašnjava da su učinci, nuspojave i dugoročne posljedice potpuno nejasni (točka I.6.7.) - ali ako dođe do problematičnih nuspojava, porezni obveznik ionako mora platiti sve posljedice: PfizerLeaks: Učinkovitost i nuspojave cijepljenja sredinom ožujka još uvijek nisu jasne. Pretpostavka gotovo svake zamislive odgovornosti odvija se u točki I.12.1. Ugovorne strane dogovarale su povjerljivost na 10 godina, što očito nije dugo trajalo.

Porezni obveznici EU-a plaćaju 16 do 21 USD po dozi. Viša cijena odnosi se na prvih 100 milijuna doza, a niža na drugih 100 milijuna. U međuvremenu, Pfizer/Biontech već naplaćuje nevjerojatnih 19,50 eura što odgovara 23,14 američkih dolara. Je li to uopće zakonito prema izvornom ugovoru, trebali bi hitno pojasniti odvjetnici – jer je zapravo dogovoreno trajanje ugovora, a time i održavanje cijena u trajanju od 24 mjeseca (točka I.4.2.).

Nevladina organizacija Oxfam izračunala je da bi doza vrijedila najviše 1,20 AMERIČKIH DOLARA. Afrička unija, koja ionako nije jako zainteresirana za navodnu prijevaru i cjepiva zbog pandemije korone, mora platiti samo 6,75 dolara po dozi. Oxfam procjenjuje kako je EU do sada preplatila proizvođačima 31 milijardu eura. Ali to očito nije problem, jer ga sretno plaćaju porezni obveznici, kojima je u početku bilo usađeno vjerovanje u strašnu i opasnu epidemiju putem medija.

2Screenshot 8

Prijenos odgovornosti na države članice

3Screenshot 9

U slučaju opoziva proizvoda, europske zemlje plaćaju i odgovorne su za sve

4Screenshot 9

Budući da se ovdje ne želimo beskrajno ponavljati, preporučujemo naš članak o ugovorima s Albanijom i Brazilom (Procurili su tajni Pfizerovi ugovori: Nema rizika ili odgovornosti, uzurpalnih cijena i još mnogo toga), koji se u bitnim točkama ne razlikuju previše od Ugovora EU- a. Za samoučenje, povezali smo kompletan ugovor između Pfizera i EU-a na kraju ovog članka za vas. Srećom, publikaciju je preuzela talijanska televizija RAI, tako da se tamo treba tražiti pravno pitanje (ako se pojave službena pitanja).

Tajnovitost nema nikakve veze s demokracijom

Naravno, iluzorno je očekivati da se mainstream mediji pitaju kako to da ugovori za milijarde eura, koji utječu na zdravlje svakog građanina Unije, mogu biti tajni. Ako bismo živjeli u funkcionalnoj demokraciji, upravo bi se takvi ugovori morali sklopiti s velikom otvorenošću i približiti svakom građaninu. To što se to ne događa trebalo bi pokrenuti alarm za svakog demokrata, bez obzira što mislite o ovom cjepivu.

Izvori na internetu:
RAI Italija – cjeloviti dokument
Za usporedbu: Dokument u dubinama arhiva EU-a. Iz pocrnjelih dijelova možete vidjeti što gospoda ne žele objaviti.
https://ec.europa.eu/info/sites/default/files/redacted_advance_purchase_agreement_biontech-pfizer_0.pdf

5Screenshot 6

Ovo je pocrnjela stranica u dokumentu na eu poslužiteljima,s kojom smo (između ostalog) provjerili autentičnost pune verzije. Kao što možete vidjeti, što je manje moguće ili ništa trebalo bi doprijeti do javnosti. Europarlamentarce izabrane od naroda nekolicina likova iz Europske komisije, na čelu sa instaliranom predsjednicom Leyden, jednostavno se preskače. Mafijaški Ugovor između Pfizera i EU dugo vremena je skrivan.

 

ugovohttps://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1941894719313789&id=100004798394501

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike u objavama, blokiraju linkove i videozapise, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje...

 

 

 

(16 votes)

Donirajte

Amount: