person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 15322 times

Mostova zastupnica, Ines Strenja Linić, briše komentare sa svog profila. Pogledajte što je obrisala!

'Vi ste se razotkrili kad ste prozvali dr. Sladoljeva … nakon toga Vam apsolutno ništa ne vjerujem, pače MOST bi se trebao rješiti Vaših usluga jer mu zbog Vas i još ponekih preeksponiranih, a potkapacitiranih zastupnika, rejting stalno pada'.

Dr. Irena Tomić Vrbić dr.med. - liječnica opće/obiteljske medicine u Breznici, na vašem Vašem facebook profilu postavila je pitanje, citiramo:

''Poštovana gđo. Strenja Linić, poštovana predsjednice Odbora za zdravstvo i socijalnu politiku, poštovana kolegice. Ponukana najavom sutrašnje tematske sjednice Odbora na čijem ste čelu i ponukana svojim svakodnevnim iskustvom obiteljske liječnice koja čak i na malom uzorku od 1450 osoba o kojima "primarno obiteljskomedicinarski" skrbim vidi kako je teško zaista potrebitima doći do pravovremene dijagnoze , a potom i do pravovremenog i kvalitetnog liječenja. . molim Vas, zaista molim za odgovor na pitanje : GDJE JE ZAPEO nacionalni plan/ strategija za borbu protiv malignih bolesti ??? Gdje i zašto ? Imamo incidenciju ne tako drugačiju od ostalih , ali smrtnost (ishode) sve gore i gore. Jesu li skupi lijekovi rješenje ? Je li skupa tehnologija rješenje ?

Je li "normalno" da nakon kirurškog liječenja osobe s malignomom ona bude s kirurgije otpuštena s otpusnim pismom javiti se svom liječniku da vas uputi onkologu - za kojeg onda OM dobije termin za 2-9 mjeseci? Gdje je tu onda korist skupih lijekova za tog bolesnika/bolesnicu? Zašto nemamo razvijene i utanačene procese za takve bolesnike? Zašto nemamo "brzih i uhodanih linija "za one kojima njihov educirani obiteljski liječnik postavi opravdanu sumnju na malignu bolest? 25 godina sam obiteljski liječnik u ruralnom području (čak i jedne od rrazvijenijih regija Hrvatske) i svaki puta sam užasnuta time da im sve teže mogu ponuditi načina za dijagnostiku ozbiljnih bolesti a potom i za pravovremeno liječenje istih.

Znam ja što njima treba, znam kuda ih uputiti ali zaista više ne znam kako im reći da sam termin onkologa dobila za par mjeseci. GDJE JE ZAPEO NACIONALNI PLAN? Gdje je zapela razvijena i organizirana mreža onkoloških centara, gdje je zapela koordinacija kirurške, onkološke i iradijacijske terapije. Gdje ? Džaba nam "posebno skupi lijekovi" ako ne dolaze na vrijeme do onih koji ih trebaju'' . 

20180129 191925

Otkad smo ušli u EU prvi smo u Europi po broju umrlih od raka dojke, prvi od raka debelog crijeva, a drugi od raka maternice!?

Naravno, da nećete odgovoriti jer nemate što reći. Lakše je promijenili sliku naslovnice i izbrisati komentar-pitanja dr. Vrbić, Domagoja Granića, Tomislava Radulovića, nego odgovoriti na 'teška' pitanja. Ali na sreću, mi smo sve evidentirali. Neka hrvatski narod vidi tko ga zastupa u saboru. I tko uporno krije istinu o cjepivima.

20180131 135948

Ali zato niste zaboravili staviti na Vaš profil tekst novinara Ante Tomića koji najavljuje epidemiju ospica i huška roditelje da cjepe djecu. I usput proziva vaše saborske kolege, Sinčića i Pernara. A da su cjepiva opasna i rizična upozorava i statistika koja kaže da je najviše ospica tamo gdje se najviše cijepi. U Rumunjskoj (preko 98%) i Ukrajini (gotovo 100%). 

Vidi se da ste kompaktibilni sa novinarom Tomićem koji se, kao i Vi, razumije u cjepiva, ne razumije u financije, ali itekako razumije u stanje svog tekućeg računa. 

3

Skinuli ste i komentar Domagoja Granića? Je li i to spada u rubriku 'govora mržnje' čiji je zakon u pripremi? A napisao je ono što većina MOST-ovaca i naroda misli o Vama, citiramo: ''Vi ste se razotkrili kad te prozvali dr. Sladoljeva … nakon toga Vam apsolutno ništa ne vjerujem, pače MOST bi se trebao rješiti Vaših usluga jer mu zbog Vas i još ponekih preeksponiranih, a potkapacitiranih zastupnika, rejting stalno pada''. Srećom, i to smo zbilježili i nazvali 'Sad me vidiš-sad me ne vidiš'.

1

(14h) Sad vidiš komentar Domagoja Granića

2

(15 h) Sad ga više ne vidiš.... 'cijepila' ga dr. Ines Strenja Linić

Tvrdite da Vam prijete protivnici vakcinacije. Rekli ste, citiramo: »Ne bojim se pritisaka i neće me kao liječnicu uplašiti. Početkom ožujka smo konsenzusom na saborskom odboru čuli i rekli da cijepljenje mora biti obvezno jer necijepljenjem ugrožavamo svu našu djecu i to je pitanje od nacionalne sigurnosti. Pravo djeteta je ovdje iznad prava roditelja - antivakcinacijski pokret neće proći«.

Tko ste Vi da odlučujete o našoj djeci? Tko Vam to prijeti? Dragi Bog? Zaštićeniji ste od ličkih medvjeda! A lažete čim otvorite usta!

Što Vama znači mrtvo dijete najbolje se vidjelo kada ste napali novinarku koja je objavila priču o prometnoj nesreći u kojoj ste ubili dijete. Napisali ste: 'Nadam se da mirno spavate'. A to se može shvatiti i kao prijetnja. Vi ste zapravo jako opasni po hrvatski narod koji vapi za istinom. 

Čitatelji, otvorite ovaj link, morate znati u kakvoj državi živimo i za koga rade razni  Richteri, Strenje, Tomići…! http://istinomprotivlazi.com/novosti/1136-jos-jednom-procitajte-neka-se-zna-zasto-velika-slobodna-dalmacija-nije-objavila-iako-ga-je-narucila-intervju-s-dr-sreckom-sladoljevom

''Spavao sam i sanjao da je život radost, probudio sam se i otkrio da je život služenje. Dao sam se na služenje i spoznao da je služenje radost'' rekao je Tagora, a Lao Tzu poručio političarima ''Tko zna da ne zna najveći je''.

Što znate o cjepivima? Vi i Ante Tomić zasigurno malo ili ništa. Ali zato znate sve o stanju vaših tekućih računa koji se povećavaju i dana u dan, sukladno odrađenim zadanim dionicama vaših naručitelja, kojima služite. Hrvatskom narodu sigurno ne služite. Zato Sjedi 1., rekao je Vaš kolega zastupnik Zlatko Hasanbegović.

Toliko zastupnice Strenja Linić i vrijedite, kao stručnjak i kao moralista! A ni afere Vas nisu zaobišle!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(9 votes)

Donirajte

Amount: