person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 21609 times

IPL-ova Anketa iz 2018./ Branimir Bunjac i Mislav Kolakušić najpopularniji. Živi zid prestigao HDZ!

I to se konačno dogodilo! Živi zid ispred HDZ-a i SDP-a! I jedni i drugi gledaju mu u leđa! I to je jedino dobro, najbolje što nam se dogodilo od 2000-te godine, kada su Hrvatsku preuzeli veleizdajnici Mesić, Račan, Sanader, Josipović, Kosor, Milanović, Orešković, a sve manje se vjeruje i premijeru Plenkoviću.

Godinama nas dvije instalirane anketarske kuće, CRO Demoskop (Promocija plus) i CRO Barometar (Ipsos puls), lažu i varaju. Osnovni zadatak im je usmjeravati hrvatske građane na njihove političke kandidate koji su nas I uništili. Analizirali smo  njihove ankete i prvo što smo uočili je da su u svim njihovim anketama svi predsjednici od 2000-te godine pa do danas, uvijek najpopularniji hrvatski političari, a lidere dviju najvećih stranaka u ‘’popularnosti’’ izmjenjuju.

Naime, glavna retorika svih predsjednika od 2000-te, uz obvezno ''domoljublje'', bila je kako će puhati za vratom vladajućima. I to je kod naroda palilo. No, malo pomalo bi se razotkrivali, a Ivu Josipovića se javno prozvalo da je novcima poreznih obveznika plaćao svoju ''popularnost'' koja je znala iznositi i preko 80%. Ista stvar je bila i sa Stjepanom Mesićem koji je, zahvaljujući lažnim anketama o svojoj popularnosti, odradio dva veleizdajnička mandata. Sada se isti scenarij ponavlja i sa Kolindom Grabar Kitarović koja je, kao i njeni prethodnici, ''najpopularnija''političarka.

Taj fenomen popularnosti predsjednika, ponukao nas je da napravimo anketu metodom, kao što to rade Promocija Plus i Ipsos Puls, statificiranog uzorka na tisuću ispitanika. Kako bi mogli usporediti prijašnja i današnja razmišljanja građana o našim predsjednicima i političarima, u anketu smo uvrstili I ‘’najpopularnije’’ predsjednike Josipovića i Mesića, uvijek uz rame ''najpopularnijima'' Kosoricu i Pusičku. Također smo u anketi ponudili Zorana Milanovića i Mislava Kolakušića jer su najavili kandidaturu za predsjednika RH.

Rezultati su nevjerojatni. I nemaju veze sa rezultatima CRO Demoskopa i CRO Barometra koji nas godinama varaju kako narod bira između HDZ-a i SDP-a.  

Ova anketa raskrinkala je sve njihove laži. Živi most je ispred HDZ-a i SDP-a! A razlika će u narednim mjesecima biti i sve veća. Mnogi će komentirati: znali smo to odavno samo su nas varali s anketama. Možda bi razlika bila i veća da smo ciljano anketiraIi.

Branimir Bunjac i Mislav Kolakušić osobe su kojima građani najviše vjeruju I od njh mnogo očekuju. Najaktivniji saborski zastupnik Branimir Bunjac, najpopularniji je hrvatski političar. Kandidat za budućeg predsjednika Mislav Kolakušić odmah je do zastupnika Bunjca. A po ovome uzorku, vjerujemo i po želji većine hrvatskih građana, Kolakušić bi trebao biti slijedeći hrvatski predsjednik.

Premijeru Plenkoviću više se vjeruje nego predsjednici Kolindi Grabar Kitarović. Plenković zapravo drži stranku koja je, kao i SDP, u istim velikim problemima koje ove fake anketarske kuće vješto skrivaju. Visoku poziciju zauzimamju još dva živozidaša, Ivan Pernar i Ivan Vilibor Sinčić. Iza njih su dva mostovca Vlaho Orepić i Božo Petrov. Omraženi Zoran Milanović najpopularniji je SDP-ovac!? I to sve govori o njima. Oni su uistinu na izdisaju, a to je prilika da se nacionalne stranke udruže i sa političke scene pometu jedne i druge.

Mesić, Josipović, Kosor, Pusić i Vrdoljak najomraženiji su političari. I to će uvijek ostati. Nažalost po nas sve, odradili su veliki prljavi posao za svoje gremije. I narod im mora suditi za veleizdaju. Oni zajedno nemaju ni 1% popularnosti, a godinama su vedrili i oblačili Hrvatskom. Umjesto u Remetincu, stalno su u medijima. Sada znamo i zašto. 

Živi zid ispred HDZ-a! Vjerovali smo u to i prije, a sad smo se i uvjerili. Dapače, svidio nam se ovaj anketarski prvijenac pa molime sve one koji se žele uključiti u anketiranje građana, za sada volonterski, neka nam pošalju svoje podatke na e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Hrvatski građani umorni su od obećanja i sve težeg života. HDZ-u i SDP-u više nitko normalan ne vjeruje. HNS-u nisu nikada. Više puta smo pisali da se zahvaljujućim izbornim prijevarama održavaju na vlasti, a godinama ne prelaze izborni prag od 5%. APIS im ukucaje glasove Jugoslavena koji su 90-ih napustili Hrvatsku, a i dalje se vode u popisu hrvatskih birača i imaju pravo glasovati na parlamentarnim izborima. O tom apsurdu više puta smo pisali.

Udruga ‘Istinom protiv laži’ podnijela je i dvije kaznene prijave protiv ministara uprave, Davorina Mlakara I Arsena Bauka, koji su varali građane s brojem birača. Ovaj jučerašnji izglasani zakon, koji zlogasnom Monsantu omogućava da nas sada i zakonski može trovati, govori sve o ovim monstruoznim strankama.

HDZ je ispred SDP-a što je i logično. Jer je HDZ i dalje za mnoge neosvještene domoljubna stranka, a SDP komunjarska. Za vratom im pušika MOST koji je još uvijek nedorečen. Imaju izuzetnih pojedinaca, a funkcioniraju kao raštimani klavir. Grmoja i Bulj ne smiju biti mostovi frontmeni jer svojim stalnim istupima, kada treba i ne treba, rade više štete nego koristi stranci. Ines Strenje Linić moraju se odmah riješiti.

U odnosu na HNS, koji godinama ne prelazi izborni prag a stalno na vlasti I pri vlasti, stranke 'Promijenimo Hrvatsku' i 'Neovisni za Hrvatsku' relativno dobro stoje i izjednačeni su. Hasanbegović je poslije Plenkovića najpopularniji ‘'hadezeovac’' i možda jedini, ako se uopće može kazati za nekoga iz HDZ-a da je pozitivan. HSS i dalje pliva, a Bandićev 'BM 365' i isforsirana stranka 'Pametno' potonuli su u sivilo, kao i mnoge druge stranke. Popularnost im je ispod 2%.

22, 3 % anketiranih građana reklo je da ih politika ne zanima, a mnogi su ljutito reagirali na pozive, rekavši da anketama ništa ne vjeruju. Nismo ni mi vjerovali pa smo je zato i napravili. I nije nam bilo teško jer ljudi i dalje vjeruju da će biti bolje. 

Ovo je izbor I želja anketiranih:

NAJPOPULARNIJI

1. Branimir Bunjac…………………….. 22,2 %
2. Mislav Kolakušić …………………… 21,4 %
3. Andrej Plenković …………………... 16,2 %
4. Kolinda Grabar Kitarović ……….... 14,8 %
5. Ivan Pernar …………………………...  6,2 %
6. Ivan Vilibor Sinčić, …………………... 5,9 %
7. Vlaho Orepić ………………………….. 3,2 %
8. Božo Petrov …………………………… 3,2 %
9. Zlatko Hasanbegović………………… 1,8 %
10. Zoran Milanović ……………………...1,4 %
11. Davor Bernardić……………………… 1,1 %
12. Nikola Grmoja ………………………... 0,8 %
13. Gordan Jandroković ………………... 0,5 %
14. Milijan Brkić …..………………………. 0,5 %
15. Anka Mrak Taritaš ………………….... 0, 4 %
16. Ivan Vrdoljak ………………………….. 0,2 %
17. Jadranka Kosor ………………………. 0,2 %
18. Vesna Pusić …………………………… 0,1 %
19. Ivo Josipović ………………………….. 0,1 %
20. Stipe Mesić …………………………….. 0.0 %

 anketa 2018 Copy

REJTING STRANAKA

1.ŽIVI ZID…………………………………. 19,3 %
2.HDZ ……………………………………... 18,8 %
3.SDP ……………………………………… 13,2 %
4.MOST ……………………………………..  8,8 %
5.HSS ……………………………………….. 3,o %
6.Promjenimo Hrvatsku ……………........  2,8 %
7.Neovisni za Hrvatsku………………....... 2,8 %
8.IDS …………………………………………. 2,4 %
9.HSLS ………………………………………. 2,2 %
10.HNS ………………………………………. 1,2 %

Ostali …………………………………………. 3,2 %
Ne zanima ih …………………………….....  22,3 %

anketa 2018s Copy

Ova anketa zasigurno će izazvati velike polemike, a nadamo se i nadu hrvatskih građana u bolje sutra. Naravno, sa Živim zidom! I MOST-om ako ‘poprave’ raštimani klavir.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da

 

(14 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: