person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 2534 times

Danska vlada daje poticaje za organsku proizvodnju, a hrvatska vlada daje poticaje za što brže napuštanje domovine!

Zahvaljujući domoljubnim saborskim zastupnicima, hrvatski narod je još jednom blagoslovljen, ovaj put GMO-om, koji će koegzistirati sa ekološkom proizvodnjom što će zasigurno pojačati kvalitetu novih koegzistiranih proizvoda

Više od 53 milijuna eura uložila je Danska samo u 2015. kako bi svoju poljoprivredu pretvorila u organsku i postala prva država u svijetu koja proizvodi 100 % organsku hranu. Ona bi mnogima po mnogočemu mogla biti uzor jer je daleko odmakla kada je u pitanju proizvodnja organske hrane.

 

20180205 182107

20180205 063346

Uskoro ćemo samo sanjati ovakve proizvode jer Monsanto otkupljuje i zaštićuje naše sjeme  

Njihov nacionalni organski brand slavi 27. rođendan, 97 % građana zna njegovo značenje, a izvoz danskih organskih proizvoda od 2007. godine povećan je za 200 %. Njhova vlada donijela je Akcijski organski plan za Dansku i u njemu u 67 točaka popisala što im je činiti za ostvarenje cilja da do 2020. godine cijela zemlja proizvodi isključivo organsku hranu.

Daju se poticaji za pretvaranje tradicionalnog zemljišta u organsko, država podržava i financira sve one koji rade i ulaže u ovaj sektor, stimulira se povećanje potražnje za organskim proizvodima, ulaže u razvoj novih ideja i tehnologija koje će pomoći promovirati rast organske proizvodnje.

Inicijativu predvodi Ministarstvo hrane, poljoprivrede i ribarstva, ali u njoj sudjeluju i regije i gradovi i sve državne javne institucije. Jedan od prvih ciljeva je da hrana u javnim ustanovama poput škola i bolnica bude 60 % organska, a na organsku prehranu prelazi i danska vojska.

Ministarstvo zaštite okoliša se zalaže za pretvaranje mnogih područja u područja organskog uzgoja i traže organske proizvođače kojima će iznajmiti zemlju, dok Ministarstvo obrazovanja sprema reformu u okviru koje će se u školama učiti o važnosti ekološke poljoprivrede i nutricionizmu, a bit će i praktičnog dijela bavljenja organskim uzgojem.

A što radi naša ''domoljubna'' vlada?

Prije tjedan dana 90 domoljubnih zastupnika verificiralo je EU uredbu, zgodno nazvanu ''Koegzistencija između GMO-a i ekološke hrane'' i na taj način zakonski omogučila Monsantu ili Bayeru da sije svoge sjeme zla u Slavoniji koja je mogla zdravo hraniti pola Europe. Slavonija i Vojvodina davno su dodijeljene ovim zloglasnim korporacijama.

Danska vlada, za razliku od hrvatske vlade, želi do 2020. pretvoriti svoju poljoprivredu u 100 % organsku, dok hrvatska ''domoljubna'' vlada ukida stavku orgnske poljoprivrede. 

Danska vlada daje poljoprivrednicima poticaje za pretvaranje zemljišta u organsko, a hrvatska 'domoljubna' vlada daje poljoprivrednicima 'poticaje' za iseljavanje iz Hrvatske.

Danska vlada stimulira povećanje potražnje za organskim proizvodima, a hrvatska 'domoljubna' vlada svojevremeno je stimulirala instaliranog premijera Oreškovića da pronađe zemljišta u komadu za Monsanto.

Nova 'domoljubna' vlada još jednom je pokazala svoje domoljublje. Njena saborska vojska jednoglasno je izglasala ''domoljubni'' zakon kojim je omogučila da nas Monsanto sada, prije se krio, može zakonito hraniti svojim GMO proizvodima. Zastupnik Hrasta, kada se u saboru raspravljalo o GMO-u izjavio je: ''Da nema GMO-a za mjesec dana bi umrli od gladi''.

20180210 111756Kaže ''naš'' korumpirani ''stručnjak'' Capak za GMO, a što kaže svjetski stručnjak za GMO, David Suzuki:

20180210 112126

Zahvaljujući ovakvim idiotima i 'domoljubnim' saborskim zastupnicima, hrvatski narod je još jednom blagoslovljen, ovaj put GMO-om, koji će koegzistirati sa ekološkom proizvodnjom, što će zasigurno pojačati kvalitetu novih koegzistiranih proizvoda.

12717489 1037826159608086 989210603060352646 n

Slike koje nećemo više gledati/ Što su ''naši'' političari napravili od Slavonije i vrijednih Slavonaca!?  

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

(2 votes)

Donirajte

Amount: