Print this page
MEDIJI PREŠUTJELI /  Talijanski sud ukinuo zabranu rada necijepljenim liječnicima. 'Nacifašizam je žrtvovati ljude'
  • Posted
  • Read 12671 times

MEDIJI PREŠUTJELI / Talijanski sud ukinuo zabranu rada necijepljenim liječnicima. 'Nacifašizam je žrtvovati ljude'

Iz iskustva nacifašizma, bez slobodne volje i informiranog pristanka, nije dopušteno žrtvovati osobu u korist stvarne ili izmišljene skupine, niti je dopušteno bilo koga angažirati u invazivnim medicinskim pokusima kao u ovom slučaju, kada su komponente seruma i njihov mehanizam djelovanja obavijene ne samo poslovnim tajnama, već i vojnim „tajnama“ koje je teško razumijeti

Nijedan sud to nije rekao tako jasnim, jednostavnim i 'okrutnim' jezikom.

Firentinska sutkinja Sasanna Zanda poništila je zabranu rada toskanskih psihologa kao diskriminirajuću. Posebno je spomenula iskustvo nacifašizma u kojem su pojedinci žrtvovani za dobrobit skupine. Nadalje je tvrdila da je cijepljenje bilo eksperimentalno i da je promijenilo DNK.

Sutkinja dr. Suzanna Zanda presudila je da se isključenje iz strukovnog (liječničkog) udruženja kojem psiholozi pripadaju treba ukinuti (Az NTG 2022/7360) Iza ove mjere stoji zakon o obveznom cijepljenju zdravstvenih radnika u Italiji. Nakon ove presude, korporativni mediji podigli su se na noge, itekako svjesni da bi i oni mogli odgovarati za napisane laži, drukanjem na ubod, prešućivanje istine o iznenadnim smrtima i oštećenjima uzrokovanih covidovim „spasonosnim“ cjepivom .

Kao premisu, sud se usredotočio na neka temeljna prava

...Obustavom obavljanja profesije postoji rizik povrede prava na rad iz članka 4. koje se shvaća kao izraz ljudske slobode i dostojanstva zajamčenog velikim bogastvom pojedinca, pravom na uzdržavanje i slobodom. Sutkinja je naredila hitan povratak na posao. Postupanje prema psiholozima bilo je diskriminirajuće:

...Iz iskustva nacifašizma, bez slobodne volje i informiranog pristanka, nije dopušteno žrtvovati osobu u korist stvarne ili izmišljene skupine, niti je dopušteno bilo koga angažirati u invazivnim medicinskim pokusima kao u ovom slučaju, kada su komponente seruma i njihov mehanizam djelovanja obavijene ne samo poslovnim tajnama, već i vojnim „tajnama“ koje je teško razumijeti.

Nuspojave sa smrtnim posljedicama

...Iako je poznato da je cjepivo uzrokovalo tisuće smrti i ozbiljnih nuspojava u kratkom vremenu, njegovi sastojci i srednjoročni do dugoročni učinci su nepoznati, kako navode sami prozvođači.

Sud je također doveo u pitanje njegovu učinkovitost na temelju međunarodnih podataka 

...Neosporna je diskriminacija prema cijepljenim kolegama koji mogu nastaviti raditi s jednakim šansama da se zaraze i prenesu virus. Ako je svrha obveznog cijepljenja sprječavanje bolesti i osiguranje sigurnosnih uvjeta u medicinskom području, onda ova metoda ne može postići svrhu. Umjesto toga, cijepljenje je suprotno od stvaranja više varijanti virusa i širenja infekcije. Pokazuju to i podaci talijanske agencije AIFA. Osim toga, bit će veliki broj umrlih među onima koji su cijepljeni tri puta. Također je utvrđeno da „eksperimentalna injekcijska terapija“ može izazvati nepovratne promjene u DNK... stoji u obrazloženju presude sutkinje Susanne Zanda

Ovdje možete pronaći revolucionarnu presudu. https://cdn.onb.it/2022/07/sentenza_psicologi_firenze.pdf

IZVOR:  https://freeworldnews.us/italienisches-gericht-anordnungen-zur-aufhebung-der-diskriminierung-ungeimpfter-personen/

Nevjerojatno koliko je teško doći do ključnih informacija koju ni jedan glavni medij ne smije objaviti ili komentirati. Ova presuda je presedan, obrazac po kojem će morati (pre)suditi i svi drugi sudci europskih sudova.

Ugodan ostatak dana „provjerivačima činjenica“, posebice jugoministarstvima istineFaktografu.hr; Raskrinkavanju.ba; Istinomeru. rs.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!

Više čitajte alternativne, a manje korporativne (glavne) medije! Njihovi koruptivni urednici i novinari potpuno su u službi WHO-a i NWO-a.

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.
serves as the Firefighter

 

(9 votes)
Copyright © 2016 Istinom protiv laži - Ne govoru mržnje | Sva prava pridržana | All rights reserved