person_outline
search
hrendeitpt
Cijepljeni (stožerovi korisni idioti) hrane virus i omogućuju njegov razvoj u jače i prenosive varijante!
Francuski virolog Luc Montagnier
  • Posted
  • Read 15713 times

Cijepljeni (stožerovi korisni idioti) hrane virus i omogućuju njegov razvoj u jače i prenosive varijante!

Francuski virolog Luc Montagnier još je u travnju 2020. pozvao ljude da odbiju cjepiva protiv COVID-19 kada postanu dostupna, jer bi "umjesto sprečavanja infekcije, [ubrzali] infekciju". Danas njegove teze dokazuju novonastale varijante SARS-CoV-2 koje pogađaju cijepljene osobe. U tom slučaju masovno cijepljenje može izazvati novi, smrtonosniji val pandemije. Istu tezu dijeli i belgijski virolog Vanden Bossche koji također poziva na obustavu programa masovnog cijepljenja. Smatra da bi, ako ubodi ne budu zaustavljeni, mogli dovesti do evolucije jačih i snažnijih varijanti virusa sve dok "supervirus" ne zahvati i ne izbriše ogroman broj ljudi

Luc Montagnier, francuski virolog i dobitnik Nobelove nagrade za medicinu 2008. za otkriće virusa humane imunodeficijencije (HIV), nedavno je otkrio opasnosti cjepiva protiv COVID-19 . Montagnier je o ovom pitanju raspravljao u intervjuu s Pierreom Barnériasom iz Hold-Up Media ranije ovog mjeseca, koji je za francusku RAIR Foundation USA preveden isključivo s francuskog na engleski .

Cjepiva ne zaustavljaju virus, tvrdi istaknuti virolog, čine suprotno - „hrane virus“ i omogućuju njegov razvoj u jače i prenosivije varijante. Ove nove varijante virusa bit će otpornije na cijepljenje i mogu uzrokovati više zdravstvenih posljedica od njihovih "izvornih" verzija.

Tijekom intervjua, profesor Montagnier je program vakcine protiv koronavirusa nazvao "neprihvatljivom greškom". Masovna cijepljenja su "znanstvena pogreška, ali i medicinska pogreška", rekao je. "Povijesne knjige to će pokazati jer cijepljenje stvara varijante." Montagnier je objasnio da "postoje antitijela, stvorena cjepivom", prisiljavajući virus da "pronađe drugo rješenje" ili umre. Ovdje se stvaraju varijante. To su varijante koje su „proizvodnja i rezultat cijepljenja“.

Montagnier navodi da se mutacija i jačanje virusa javljaju zbog fenomena poznatog kao povećanje antitijela (ADE). ADE je mehanizam koji povećava sposobnost virusa da uđe u stanice i uzrokuje pogoršanje bolesti. ADE se javlja kada antitijela nastala tijekom imunološkog odgovora prepoznaju i vežu se za patogen, ali ne mogu spriječiti infekciju. Umjesto toga, ta protutijela djeluju kao "trojanski konj", dopuštajući patogenu da uđe u stanice i pogorša imunološki odgov0r. Faza III. Klinička ispitivanja novih cjepiva osmišljena su tako da otkriju česte ili teške nuspojave prije nego što se cjepivo odobri za uporabu. Obično je potrebno 2-4 godine da se procijeni je li cjepivo sigurno, ali s cjepivima protiv COVID-19 oko šest mjeseci ili manje na testiranje.

Prema Sveučilištu Cambridge , ADE se javlja kod infekcije i cijepljenja virusom SARS-CoV-1, MERS, HIV, Zika i Dengue. Podaci iz cijelog svijeta potvrđuju da se ADE javlja u SARS-CoV-2, koji uzrokuje COVID-19, kaže Montagnier. “Vidite to u svakoj zemlji, isto je: krivulju cijepljenja prati krivulja smrti. Pomno to pratim i radim eksperimente na Institutu s pacijentima koji su nakon cijepljenja oboljeli od Corone. ”

U medicinskom dokumentarnom filmu Hold Up: Return of the Chaos , objavljenom u Francuskoj 11. studenog 2020., Montagnier je odbacio tada nadolazeće cjepivo protiv COVID-a, rekavši da se neće cijepiti. "Savjest mi govori da to ne radim", rekao je. Montagnier se također obratio svojim francuskim kolegama, pozvavši ih "da zadrže svoja [liječnička] zvanja kao liječnici, a ne kao ovce".

Film raspravlja o podrijetlu virusa, kritizira štetne i neracionalne naloge maski, kao i mjere zatvaranja, karantene, zloupotrebe državnih ovlasti i istražuje učinkovite tretmane protiv COVID -a, poput hidroksihlorokina. Video je zabranjen na YouTubeu, vjerojatno zato što tvorci impliciraju da je Svjetski gospodarski forum iskoristio pandemiju da uspostavi svjetsku dominaciju kao dio globalnog plana poznatog kao Veliki reset . Montagnier je bio glasni kritičar kampanje masovnog cijepljenja.

Želio bih sažeti potencijalne opasnosti ovih cjepiva u politici masovnog cijepljenja."

1. Kratkotrajne nuspojave : ovo nisu normalne lokalne reakcije koje se nalaze kod bilo kojeg cijepljenja, ali ozbiljne reakcije uključuju život primatelja, poput anafilaktičkog šoka povezanog sa komponentom mješavine cjepiva, ili teške alergije ili autoimune reakcije do stanične aplazije.
2. Nedostatak zaštite cjepivom :
2.1 Uvođenje olakšavajućih antitijela - inducirana antitijela ne neutraliziraju virusnu infekciju, već je naprotiv olakšavaju, ovisno o primatelju. Potonji su možda već bili izloženi virusu asimptomatski. Niska razina prirodno induciranih antitijela može se natjecati s antitijelima induciranim cjepivom.
2.2 Proizvodnja antitijela izazvanih cijepljenjem u populaciji koja je jako izložena virusu dovest će do odabira varijanti otpornih na ta antitijela. Ove varijante mogu biti virulentnije ili više prenosive . To je ono što sada vidimo. Beskrajna utrka protiv virusa i cjepiva koja će se uvijek okrenuti u korist virusa.
3. Dugoročni učinci : Suprotno tvrdnjama proizvođača messenger RNA cjepiva, postoji rizik od integracije virusne RNA u ljudski genom. Doista, svaka od naših stanica ima endogene retroviruse sa sposobnošću prebacivanja transkriptaze iz RNA u DNA. Iako je to rijedak događaj, ne može se isključiti njegov prolazak kroz DNK zametnih stanica i prijenos na buduće generacije.

"Suočeni s nepredvidivom budućnošću, bolje je suzdržati se."

Ranije prošle godine Montagnier je predstavio snažan slučaj koji dokazuje da bi SARS-CoV2 mogao biti samo genetski modificirani koronavirus, pa se strategija cjepiva treba temeljiti na toj činjenici. Kako je izvijestio French Soir , u svom televizijskom intervjuu od 17. travnja 2020. Montagnier je skrenuo pozornost na prisutnost najmanje pola tuceta mini-sekvenci virusa HIV-a grupiranih u kratkom segmentu genoma SARS-Cov2. Ovo opažanje objavio je matematičar Jean-Claude Perez u veljači 2020. pod naslovom "Sintetičko podrijetlo Covid-19 i evolucije".

Istraživači vjeruju da bi ove mini sekvence mogle biti egzogeni informacijski elementi (EIA), odnosno mogu imati genetski značaj. Tvrde da ta nepogrešiva prisutnost koncentriranih EIA -a, u odnosu na HIV, ali i s parazitom Yoeli Plasmodium, uzročnikom malarije, ne bi bila prirodna i stoga bi zahtijevala odgovarajuću strategiju za razvoj sigurnog i učinkovitog cjepiva. Montagnier i Perez objašnjavaju znanstvene izazove i složenost razvoja cjepiva protiv HIV -a i malarije, a oba još uvijek nemaju cjepiva za borbu protiv infekcije.

Montagnier je još u travnju 2020. pozvao ljude da odbiju cjepiva protiv COVID-19 kada postanu dostupna, jer bi "umjesto sprečavanja infekcije, [ubrzali] infekciju". Danas njegove teze dokazuju novonastale varijante SARS-CoV-2 koje pogađaju cijepljene osobe. U tom slučaju masovno cijepljenje može izazvati novi, smrtonosniji val pandemije.

Istu tezu dijeli i belgijski virolog Vanden Bossche koji također poziva na obustavu programa masovnog cijepljenja. Smatra da bi, ako ubodi ne budu zaustavljeni, mogli dovesti do evolucije jačih i snažnijih varijanti virusa sve dok "supervirus" ne zahvati i ne izbriše ogroman broj ljudi.

Ipl: Nažalost, teze virologa Luc Montagniera i Vandrena Bosschea ne dijele korisni idioti koji i dalje, čim režimski mediji najave novi soj, trče na novu dozu mRNA cjepiva.

Ljudskoj gluposti nema kraja.  Samo nebo je granica!

https://humansarefree.com/2021/08/nobel-prize-winner-urges-public-to-reject-jabs.html

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike u objavama, blokiraju linkove i videozapise, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje...
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja

 

 

(2 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: