person_outline
search
hrendeitpt
Premijeru, tko nam je upao u portal i skinuo ovu objavu u kojoj Ivan Pernar EU povjereniku Gunteru Oettingeru govori golu istinu: 'Vi, birokrati iz Europske unije doveli ste sve EU zemlje u probleme'!
Gunter Oettinger i Andrej Plenković
  • Posted
  • Read 8343 times

Premijeru, tko nam je upao u portal i skinuo ovu objavu u kojoj Ivan Pernar EU povjereniku Gunteru Oettingeru govori golu istinu: 'Vi, birokrati iz Europske unije doveli ste sve EU zemlje u probleme'!

Zar Vam toliko smeta naš portal? Hoćete li nam sutra skidati i glave? Ili je za višegodišnje skidanje i blokiranje naših objava (od subote do danas nismo se mogli logirati jer je netko izmijenio pristupne lozinke) odgovorna duboka država koja upravlja Hrvatskom?

Podijelite ovu objavu, podijelite sramotu hrvatske dodvorničke vlade! 

Povjerenik Junckerove komisije za proračun i ljudske resurse, došao je u Hrvatsku kako bi joj ''pomogao'' vezano za proračun. Ovaj stručnjak poznat je po aferi iz 2013-te kada je izmijenio službeno izvješće Europske komisije kako bi sakrio činjenicu da su subvencionirane konvencionalne i nuklearne energije skuplje od obnovljenih izvora energije. Izvješća su izbrisana nakon što je utvrđeno da je svaka od većih subvencija mnogo skuplja od obnovljivih izvora. Domaćin mu je bio Ivan Domagoj  Milošević stručnjak za privatizacijsku pljačku i engleski predstavnik privatne korporacije Hrvatska d.o.o.

20170306 183002

 

20170306 183007

Englesko-njemački povjerenici protustavno otete Hrvatske države - pretvorene u korporaciju Hrvatska d.o.o - Domagoj Milošević (HDZ) i Zoran Milanović (SDP) 

Na aktivnom satu Ivan Pernar je sasuo u lice ''velikom'' Gunteru ono što ga spada, a što ulizice poput Domagoja Miloševića i sličnih njemu ne smiju jer odrađuju zadanu plaćeničku dodvorničku EU dionicu. 

Što je rekao Ivan Pernar Gunteru Oettingeru?

''Gospodine Gunter, ja sam bio svjedok Vašeg govora u kojem ste rekli između ostalog da se Vi u europskoj uniji borite protiv europskih etičkih i populističkih pokreta . Ja dolazim iz stranke koja je upravo takva i koja se bori protiv članstva Hrvatske u Europskoj uniji i protiv vaše totalitarne agende čiji je cilj svaku opoziciju u vašem globalnom projektu slomiti. Hrvatska nije kriva za stanje u kojem se nalazi. To je posljedica monetarne politike koja nam je nametnuta od strane EU pretvaranjem naše središnje banke u mjenjačnicu još od 1994-te.

U modelu kojeg Vi zagovarate, gospodine Gunter, u takvom modelu se dug vraća uzimanjem novih dugova, u takvom modelu dugovi svih država rastu. Vi znate da i dug Njemačke isto raste. Taj vaš model vodi u beskonačno zaduživanje i na kraju privatizaciju cjelokupne državne imovine, a građane vodi u siromaštvo. Hrvatska brodogradilišta su pred kolapsom jer je EU naredila da im država prestane davati subvencije.

Mogu Vam reći da ćemo mi u Živom zidu uložiti svoj maksimalan napor kako bi izvukli Hrvatsku iz Europske unije i kako bi prestali sudjelovati u imperijalističkim ratovima u kojima Europska unija u suradnji sa Amerikom (op.a. dubokom državom) vodi širom svijeta. Vi govorite o izbjeglicama. Pa zar nije Njemačka ta koja je srušila Gadafia u Libiji i koja je dovela do ove navale izbjeglica koju dosad nismo vidjeli….

Gospodine Milošević ako se ovdje ne može slobodno govoriti, Vi recite ja neću'', odgovorio je zastupnik Pernar Domagoju Miloševiću kojemu se nije svidjelo Pernarovo izlaganje pa nastavio:

''Gospodin Gunter je spominjao suzbijanje ilegalnih migracija, ali nije rekao tko je odgovoran za njih, tko je izvršio invaziju na Irak. Vi znate gospodine Gunter da je2016-te izbjeglica iz Afganistana bilo 125 tisuća, a prije NATO-ve invazije ih je bilo 20 puta manje. Vi, Europska unija ste stvorili svojom politikom te izbjeglice. I sada kad im je uništila živote, budućnost, sada im zatvarate granice. Pitanje najveće izbjegličke migracije, a to su Palestinci koji žive pod okupacijom, u kojima se krše sve međunarodne konvencije, prava. Vi to sve znate. I oni su nastradali najviše zbog Njemačke. Oni su žrtve zapravo te vaše politike. Oteta im je zemlja, oteta im je budućnost i vi se ne borite za njih.

Ista stvar je u Siriji. Vi, Europska unija je naoružavala pobunjeničke grupe koje su povezane s teroristima. Vi ste svega toga svjesni. Stvorili ste krizu i kaos, a sada tim istim ljudima zatvarate vrata. Vrlo nehumano, a da ne govorimo o tome u kakvom stanju žive izbjeglice, koliko ima beskućnika u Njemačkoj, Italiji, Francuskoj…

Gospodine Gunter, vaša politika, politika štednje, vi to zovete rezanje deficita, je nametanja Hrvatskoj Poreza na nekretnine i sličnih poreza. To je politika koju mi odbacujemo rukama i nogama. Boriti ćemo se protiv te politike, boriti ćemo se da Hrvatska bude suverena država, a ne marioneta Europske unije kojoj dolaze razni birokrati iz Bruxellesa davati direktive, k'o u doba Staljina gdje nam namećete politiku kvota, gdje nam zabranjujete da štitimo vlastitu proizvodnju carinama itd. I ako se pitate zbog čega je Hrvatska u problemima problem je upravo zato jer je ušla u Europsku uniju.

Europska unija je bazira ulazak Hrvatske na lažima, obećavala je Hrvatskom narodu bolji život, veće plaće, veća radna mjesta, veću proizvodnju, manje poreze… A sve se dogodilo gopodine Gunter obratno…''.

Ponovo Milošević upada Pernaru u riječ... ''Gospodine Miloševiću vidite kako je ovo demokratski u EU. Kad je gospodin Gunter povjerenik za financije govorio, niste ga prekidali, mogao je govoriti o čemu je htio, ali kada Ivan Pernar govori onda mu se sugerira da manje priča, predugo govori…

''Gospodine Gunter, Vi ste pokazali da zapravo ne priznajete nikakve demokratske principe. Vaš cilj nije Europa razičitosti u kojoj ljudi različiti misle, nego Europa u kojoj vlada jednoumlje i gdje svako tko razmišlja drugačije od vas birokrata iz Bruxellesa se utišava, ometa ga se dok govori. Vaša politika je katastrofa iz zbog toga populistički pokreti pobjeđuju. Vi ste ti birokrati iz Europske unije koji ste doveli sve EU zemlje u probleme, koji ste stvorili imigrantsku krizu i siromaštvo i upravo zbog vas je populistička stranka najjača stranka u Njemačkoj, zbog vas su i u Italiji pobijedili populisti... 

Isto će se dogoditi i u Hrvatskoj, gospodine Gunter Oetinger '', završio je Ivan Pernar.

Milošević je pokušao polizati ono što je Ivan Pernar rekao Junckerovom povjereniku za financije Gunteru koji je došao ''pomoći'' Hrvatskoj oko proračuna.

Hrvatska je bila najbogatija europska država. Dolaskom Račana, Mesića, Sanadera, Josipovića, Kosor, Milanovića… i gremijevih zastupnika u saboru, danas je najsiromašnija europska država. Uništena je Slavonija, žitnica Europe, uništena je gotova sva proizvodnja, uništeni su Imunološki i Pliva kako bi nas mogli trovati zbog čega smo izbili na prvo mjesto u Europi po broju umrlih od malignih bolesti. Da ne zaboravimo i chemtrails zbog kojeg, uz probleme sa zdravljem, svake godine imamo sve veće požare i vodu koja je sve mutnija nakon što je data u koncesije.

Za sve što se događa u Hrvatskoj isključivi i jedini krivci su zastupnici u saboru poput Domagoja Miloševića i njemu istih ili sličnih koji donose sve zakone i o svemu odlučuju. HDZ i SDP dogovorno odrađuju sve EU dionice. Tako će izglasati i Istanbulsku konvenciju.

Jer uvijek imaju ''svojih'' 76 ruku u saboru! I to je naša tragedija!

Video/ Pogledajte što je Pernar rekao povjereniku Gunteru!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

(8 votes)

Donirajte

Amount: