person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 9776 times

STOP Instanbulskoj konvenciji! Ona je trojanski konj rodne ideologije!

Pravi cilj ratifikacije Istanbulske Konvencije je da se pod krinkom tobože zaštite ljudskih prava žena zapravo želi nametnuti na nauci nezasnovana, antihumana, anticivilizacijska i antiljudska takozvana “rodna” ideologija. Suština rodne ideologije je uvjerenje da je spol biološki zadan i nepromjenljiv, ali da je rod društvena konstrukcija, nestabilna i promjenljiva pa onda tako svatko prema svojoj volji i nahođenju može birati svoj rod. Dakle, prema spolu može biti muškarac a prema rodu žena''!

SDP-ovci ili cioslugani Joško Klisović i Davor Bernardić u povodu Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama pozvali su saborske zastupnike na ratifikaciju Istanbulske konvencije, ustvrdivši da je HDZ to pitanje pretvorio u ideološko. Iz HDZ-a su odbacivali tu tvrdnju, a zahtjevu za ratifikaciju pridružio se i HNS. U Banskim dvorima prije nekoliko dana održana je 84. sjednica Vlade Republike Hrvatske, a u uvodnom dijelu predsjednik vlade Andrej Plenković osvrnuo se i na tzv. Istanbulsku konvenciju.

''Vjerujem da ćemo u iduća dva tjedna imati tu Konvenciju na Vladi i nakon toga je uputiti na ratifikaciju u Hrvatski sabor. Procedure su provedene, kao i javna rasprava. Smatram da sve dileme koje postoje oko njezine ratifikacije nisu takvog karaktera da ne bi mogle biti premoštene. Najvažnije je da se koncentriramo na bit te Konvencije, a to je zaštita od nasilja'', kazao je premijer.
.
A što su rekli poznati o Istanbulskoj konvencijii?

Marin Vlahović: ''Može li se mimo volje većine naroda potpisivati međunarodne dokumente s kojima se ne slaže biračko tijelo''?

''Hrvatskoj je glavna tema famozna Istanbulska konvencija koja za posljedicu ima i velike svađe unutar vladajuće koalicije Stručnih analiza čitave problematike nema, ili se jednostavno gube u svoj toj galami koju stvaraju brojni javni istupi političara te predstavnika civilnog društva. Ali premijerAndrej Plenković je odlučan u provedbi ratifikacije Istanbulske konvencije i baš ga briga što o tome misle članovi njegovog HDZ-a. Iz tog razloga, trenutna politička situacija otvara novo logično pitanje o poštivanju volje hrvatskih birača. Može li se mimo volje većine naroda potpisivati međunarodne dokumente s kojima se ne slaže biračko tijelo koje vam je dalo povjerenje na izborima, odnosno je li takozvana liberalizacija hrvatskog društva prisilni proces promjene mentaliteta, kulture i tradicije hrvatskog naroda? U krajnjoj liniji, tko od svega toga ima materijalne i društvene koristi''.

HAZU: 'Dijelovi konvencije se temelje na rodnoj ideologiji'

„Istanbulska je konvencija međunarodni pravni ugovor koji obvezuje države koje ga prihvate da ga i primjenjuju u cjelokupnoj državnoj regulativi pa i u odgojno-obrazovnome sustavu. Razvidno jest da se dijelovi Konvencije temelje na rodnoj ideologiji. Hrvatski se odgojno-obrazovni sustav temelji na hrvatskoj i srednjoeuropskoj obrazovnoj tradiciji, čime se čuva identitet hrvatskoga naroda, zemlje i kulture.''

20180214 173920

Iskustvo uči: Gdje se Kosorica pojavi pozadina može biti samo zlo za hrvatski narod! Nitko se ne pita tko je obukao ove cirkusantice?

Željko Sakić: 'Definicija pojma „rod“ nakon ratifikacije postat će pravno obvezujuća za Hrvatsku'

''Nije glavna svrha Istanbulske konvencije zaštita žena od nasilja. Istanbulska konvencija prvenstveno je lukav pokušaj nametanja nove lijevo-liberalne ideologije, novog totalitarizma gdje države ratifikacijom gube dio svoga suvereniteta. Zemlje potpisnice moraju osigurati financijska sredstva za primjenu Konvencije, posebno one koje provode nevladine organizacije (NVO).

Konvencija istu razinu legitimnosti daje tijelima države potpisnice i nevladinim organizacijama. Dakle, definicija pojma „rod“ nakon ratifikacije postat će pravno obvezujuća za Hrvatsku što će dovesti do uvođenja rodne ideologije u obrazovni sustav, a ograničit će se primarna uloga roditelja u odgoju i odlučivanju o obrazovanju vlastite djece''. 

Maja Sačer: Konvencija? Vuk u ovčjoj koži!

''Čitam da Vlada planira djelomično ratificirati Istanbulsku konvenciju, premda sam drugdje pročitala da to ne može na pola, nego je ili uzmi ili ostavi. Pa onda čujem na radiju jednu zabludjelu feministicu kako viče: „Zahtijevamo da ratificirate Istanbulsku konvenciju!“ U čemu je problem s ovim drekom?

Prvo, Konvencija neće riješiti problem nasilja nad ženama. Jednostavno zato što ona to ne može niti je zamišljena da bilo što rješava. To je klasična psihopatska shema: uzrokuj problem, a onda ponudi kvazi-rješenje koje će uzrokovati još problema i začarani krug je zatvoren. Sustav planski proizvodi nasilje u društvu i u okviru toga nasilje nad ženama, a onda donosi kvazi-rješenja, poput Konvencije, koja se bave posljedicama, a nikad uzrokom, pa je logično da takva rješenja ne mogu, neće niti im je namjera bilo što riješiti. Ali im jest namjera izmusti još više novca od nas. Konvencija traži od države da izdvoji još sredstava iz proračuna, što znači veće poreze i namete za nas, a problem nasilja nad ženama će ostati.

Drugo, glavni problem Konvencije jest uvođenje transrodnizma u škole - definicija 'roda' kao nečeg odvojenog/nezavisnog od spola - odnosno agenda namjernog zbunjivanja djece oko spola budući da sustav želi uništiti spol kao takav, i djecu, odnosno robove za svoje potrebe proizvoditi u laboratorijima i odgajati ih u institucijama, baš kao što je opisao insajder Huxley u Vrlom novom svijetu. S obzirom na kaos koji je transrodnizam već izazvao u SAD-u, Britaniji, Australiji i drugdje, gdje imamo 11godišnju djecu na hormonima pred operacijama promjene spola, to isto možemo očekivati i ovdje''.

Davor Pavuna: Cilj je razoriti obitelj!

''Išao sam u komunističke škole, “jugoslovenske“ i mene su tamo učili da se svemir sastoji od atoma, stanica… Miro Radman kada hoće ubiti stanicu, on je izbombardira, on je razmrvi… A što rade oni?! Oni svjesno razbijaju obitelj – nastavio je dr. Pavuna i dodao: – Hoće uništiti stanicu, uništiti obitelj. Ako uništite obitelj izbacili ste osnovni atom društva!”

20180314 165735

Dr.sc Sanja Bilač i dipl. ing Teo Klarić: NE istanbulskoj konvenciji! 

DSplitsko-makarska nadbiskupija 'Hoćemo li konačno ozakoniti rodnu ideologiju?'

''Pod izlikom zaštite žena od nasilja, što većina zemalja članica EU, pa tako i RH, već ima regulirano u svojim postojećim zakonima, Vijeće EU pripremilo je međunarodni dokument nazvan Istanbulska konvencija za koji se tvrdi da je primarno posvećen zaštiti žena od nasilja. Budući da u njemu predloženi mehanizmi zaštite žena od nasilja nisu novina u postojećim zakondavstvima zemalja članica postavlja se pitanje što zapravo ovaj međunarodni dokument nudi i zašto je uopće napisan.

Jedina stvarna novina je da je to PRVI MEĐUNARODNI DOKUMENT U KOJEM JE DEFINIRAN POJAM ROD, onako kako to predlažu zagovornici rodne ideologije. Prema toj ideologiji rod je društveni konstrukt, nije određen rođenjem i svaki čovjek može birati kojeg je roda, a tijekom života svoj rod može mijenjati. Štoviše, za nasilje nad ženama izričito se tvrdi da je rodno uvjetovano, iz čega se da zaključiti kako, prema toj ideologiji, osobe muškog roda vrše nasilje nad osobama ženskog roda, jer su tako naučile. Dakle, nasilnici su osobe muškog roda, a žrtve ženskog roda, pri čemu spol kao biološka zadanost određena genitalijama pri rođenju nije bitan i može se mijenjati na zahtjev, što se danas u svijetu i događa.

Kako autori ovog dokumenta zamišljaju borbu protiv nasilja nad ženama? Dokidanjem muškog roda, izmjenom tzv. tipičnih nasilnih obilježja muškog roda, dokidanjem razlike između muškog i ženskog roda? No, ako se štiti žene prvo se mora znati koga se štiti. Tko je zapravo žena? Je li to mišićava osoba rođena s muškim spolnim organima koja se osjeća kao žena, pa se s tim u vezi natječe u borilačkim vještinama u kategoriji žena te usput dobro namlati osobu rođenu sa ženskim spolnim organima, nešto manje mišićavu?

Tko je uopće muškarac, glavni negativac u društvu? To su samo pitanja, ali odgovori se već mogu uočiti u primjerima zemalja koje u službenim dokumentima ne spominju više oca i majku već samo prvog i drugog roditelja, u školama u kojima se ne spominju djevojčice i dječaci već samo učenici te ne postoje više muški i ženski WC, u trgovinama igračkama u kojima se ne nude igračke za dječake i igračke za djevojčice, već samo igračke jednako prikladne za sve.

Konačni cilj zagovornika ove ideologije, koja je u suprotnosti sa znanstvenim spoznajama o nepobitnim razlikama između muškaraca i žena, redefinicija je braka i uništavanje našeg ljudskog ideniteta, ukratko - dehumanizacija društva. Lukavo i manipulativno, poput Trojanskog konja Istanbulska konvencija, ukoliko se ratificira u nacionalnim parlamentima, postaje obvezujuća i prema njoj se moraju usklađivati svi zakoni zemalja koje je ratificiraju. Hoće li hrvatski Sabor to učiniti? Hoćemo li konačno ozakoniti rodnu ideologiju?

Duško Velkovski: Istanbulska konvencija je Trojanski konj rodne ideologije i uvođenje transrodnosti

''Pravi cilj ratifikacije Istanbulske Konvencije je da se pod krinkom tobože zaštite ljudskih prava žena zapravo želi nametnuti na nauci nezasnovana, antihumana, anticivilizacijska i antiljudska takozvana “rodna” ideologija. Suština rodne ideologije je uvjerenje da je spol biološki zadan i nepromjenljiv, ali da je rod društvena konstrukcija, nestabilna i promjenljiva pa onda tako svatko prema svojoj volji i nahođenju može birati svoj rod. Dakle, prema spolu može biti muškarac a prema rodu žena''!

IPL: Poslije Istanbulske dolazi obvezno cjepljenje, a nakon toga čipiranje

STOP Instanbulskoj konvenciji! Potpuno je jasno da se Istanbulska konvencija ne smije ratificirati! Ona je zapravo rubikon koji želi priječi duboka država (Rothschildovi domaći židokonvertiti) koji su Hrvatsku protuustavno pretvorili u privatnu korporaciju Hrvatsku d.o.o. odnosno u korporaciju sa ograničenom odgovornošću.

DLEHOHMXcAAAaEO.jpg large

A to znači da one vlade koje su dizale kredite (kako bi se mogle samofinancirati, plaćati dogovorene lihvarske kamate i održavati prividni mir dok pljačkaju i lihvare hrvatski narod) mogu odgovarati samo do vrijednosti u osnivanju tvrtke Hrvatska d.o.o. Drugim riječima za sve podignute kredite vlade nemaju garanciju (ništa ne proizvode) ali imaju garanciju u privrednim resursima koji nisu njihovo vlasništvo već su vlasništvo cijelog hrvatskog naroda (per capita).

Poslije potpisivanja Istanbulske konvencije, dolazi verificiranje obveznog cjepljenja, a nakon toga i zakonska obveza čipiranja hrvatskog naroda što je krajnji cilj europskog NWO-a i hrvatskih sluganskih HDZ-ovih i SDP-ovih vlada koje nas 27 godina uspješno uništavaju i pri tom prave idiotima i budalama.

Oni rade svoj zločinački posao.... jer oni su zločinci!

A što radimo mi? I tko smo mi?

I još jednom ćemo ponoviti: 'Vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu'!

Tko ste vi zastupnici, odnosno vas 100-njak korumpiranih EU slugana, da sebi dajete za pravo ozakoniti nešto što ne želi hrvatski narod?

Pediatricians Call Gender Ideology What It Is Child Abuse NO text

Recimo STOP istanbulskoj konvenciji!

Čitajte nas i komentirajte na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(13 votes)

Donirajte

Amount: