person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 15407 times

Zelenski potpisao Veliki Reset! Ukrajina se prva predala Novom svjetskom poretku!

Donedavno se činilo da se Vladimir Putin protivi Velikom resetu i Novom svjetskom poretku, ali sada se čini sve mogučim da bi i on mogao biti dio programa NWO-a, a invazija Ukrajine poslužila je kao prijeko potreban izgovor za nametanje dosad neviđenih drastičnih sankcija koje će na kraju dovesti do kolapsa globalne ekonomije. Putinovi slijedeći koraci na kraju će pokazati je li on dio globalističke agende, ili ne

Kao rezultat toga, Ukrajina će postati prva zemlja na svijetu koja se predala Novom svjetskom poretku, vodeći društvenu krediitnu vrijednost, univerzalni osnovni dohodak (UBI), digitalni identitet i Vax putovnicu – sve u aplikaciji pod nazivom: Diia.

Sdiicreenshot 4

Već smo upozorili da se prema Novom svjetskom poretku državni digitalni novac koji je potrošila vlada može potrošiti samo na odabrane proizvode i imati će rok trajanja, što znači da ljudi više nikada neće moći uštedjeti novac – upravo se to dogodilo u Ukrajini. Pogledajte videozapis sa uputama:https://www.youtube.com/watch?v=5TblA1j4VF0

Evo web stranice ukrajinske vlade koja najavljuje drakonske mjere https://www.kmu.gov.ua/en/news/sogodni-oficijnij-start-proektu-yepidtrimka-yak-podati-zayavku-na-otrimannya-1000-grn-u-zastosunku-diya

Ukrajinski premijer glasno kaže: „Mi se ne borimo samo za Ukrajinu - mi se borimo za ovaj Novi svjetski poredak“. A to je istina o trenutnoj situaciji u Ukrajini.

Donedavno se činilo da se Vladimir Putin protivi Velikom resetu i Novom svjetskom poretku, ali sada se čini sve mogučim da bi i on mogao biti dio programa NWO-a, a invazija Ukrajine poslužila je kao prijeko potreban izgovor za nametanje dosad neviđenih drastičnih sankcija koje će na kraju dovesti do kolapsa globalne ekonomije.

Kada se globalno gospodarstvo neizbježno uruši Veliki reset / Novi svjetski poredak provoditi će se na globalnoj razini.

Putinovi slijedeći koraci na kraju će pokazati je li on dio globalistčke agende, ili ne.

Zelenski Schwabu potpisao Veliki reset

Zelenski je potpisao zakon o prvim koracima Schwabovog Velikog resetiranja. Najavio je da uvodi aplikaciju za socijalni kredit koja kombinira univerzalni osnovni dohodak (UBI), digitalni identitet i putovnicu za cjepivo , sve u njihovoj aplikaciji Diia. Također kaže da je u Ukrajini legalizirao kriptovalute jer je u Ukrajinu pristizao toliko novca koliko je postao međunarodna slavna osoba. On će omogućiti stranim i ukrajinskim burzama kriptovaluta da rade legalno, prema Ministarstvu digitalne transformacije zemlje.

Do sada je uzeo više od 63 milijuna dolara donacija u kriptovalutama.

Izvori: 

https://truthfriends.us/boom-die-ukraine-wird-das-erste-land-das-den-great-reset-durchfuehrt/

https://www.globalresearch.ca/ukraine-adopts-world-economic-forum-great-reset/5774590

 

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

(5 votes)

Donirajte

Amount: