person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 14023 times

Zbog ove objave Plenkovićevi partizani su nam, bez objašnjenja, 3 dana blokirali fb stranicu! 'Predstavnik EK u Hrvatskoj: Istanbulska konvencija mora biti ratificirana i basta! Koja bahatost, kao da mu je Hrvatska čačina prčija'?

Juncker: 'Kad situacija postane ozbiljna mora se lagati' ... 'Mi donesemo neku odluku, postavimo to u javnost i sačekamo neko vrijeme, što će se dogoditi. Ako nema neke velike dreke i nema nikakvih prosvjeda, zato što većina uopće ne shvaća što smo mi odlučili, onda idemo dalje- korak po korak sve dok povlačenje nije više moguće'

20180407 140403

Premijer je potpuno izgubio busolu. Umjesto da sluša glas naroda, on skida 'gače' pred EU hohštaplerima

EU i EK u Hrvatskoj, zajedno sa Sorosem, američkim veleposlanstvom, američkom državnom organizacijom za inozemnu pomoć USAID i ostalom ekipom globalista financiraju parapolitičke organizacije i udruge: Documentu, Centar za mirovne studije, CESI, GONG, Kuću ljudskih prava, B.a.b.e., Centar za mir, nenasilje i ljudska prava Osijek, H-Alter, Domine, Centar za podršku i razvoj civilnog društva- Delfin, Balkan Insight-Balkanska tranziciona pravda (za cijelu regiju)...i mnoge, mnoge druge NGO-e u Hrvatskoj, koje godinama rade protiv interesa svih naroda regije. 

U jeku rasprava o prisilnom nametanju ratifikacije Istanbulske konvencije u Hrvatskoj, nedavno se umiješala i Europska komisija, odnosno njeno predstavništvo u Hrvatskoj. Preko društvenih mreža, oglasio se predstavnik EK u Hrvatskoj, koji je onako po "partijski" zagrmio da se Istanbulska konvencija mora ratificirati i basta!

Europska komisija

Europska komisija je nelegalna i neligitmna kvazi vlada cionističke Rockefellerove tvorevine EU. EK je Centralni komitet totalitarističke tvorevine EUSSSR-a. Predsjednik tog "CK"-a, od 2014., je Jean-Claude Juncker, belgijski alkoholičar, poreski kriminalac. Juncker je ranije dugo godina bio lukusemburški ministar financija, te kasnije premjer do 2013.

Za to vrijeme dok je bio primjer Luksemburga, njegova vlada je napravila sporazum sa preko 340 velikih svjetskih koncerna, sa kojim, su ti koncerni, koji su većinom samo formalno bili prijavljeni u Luksemburgu, faktički utajivali porez u milijardama dolara. Između ostalih: Amazon, FedEx, IKEA, PepsiCo, Procter & Gamble, Deutsche Bank, EON, Fresenius Medical Care, i mnogi drugi. To je 2014. otkrila istraživačka skupina pod nazivom "Luxemburg Leaks".

Koncernu Amazon, luksemburška vlada pod vodstvom Junckera od 2003. do 2013. davala je nelegalnu državnu pomoć u obliku malih poreza. Tako su nekoliko firmi, koje su ogranci Amazona u Luksemburgu, u godini 2013, imale godišnji utržak od 13,6 milijardi dolara, platile poreza u iznosu, samo 60-70 milijuna dolara. Što u postotcima iznosi 0,5%. Austrijska organizacija "Mreža za socijalnu odgovornost" zbog toga je 2015. Junckera proglasila "Sramotnom mrljom godine".
 juncker 5a844144504d8

Jean-Claude Juncker

Iako su sve ove mućke Junckera dokazene i poznate, njemu se ipak ništa nije dogodilo i on nije nikada kažnjen, niti je izašto odgovorao. Prema pisanju, američih i njemačkih neovisnih portala, Bilderbegovci su na svom skupu 2013. odredili, da nakon isteka 2. mandata Barrosu, Juncker bude novi predsjednik EK. U igri za to mjesto, bili su i Martin Schulz i Donald Tusk, tadašnji liberalni premjer Poljske. Juncker je dakle dobio mjesto predsjednika EK, čelnik njemačkih Socijaldemokrata, Schulz, koji je među onih 200 i nešto zastupnika Europarlamenta na platnom spisku Sorosa, dobio je mjesto predsjednika Europarlamenta, što je bio do lanjske godine, kada je bio ''protukandidat'' Merkelici za mjesto njemačkog kancelara, u lakrdiji od njemačkih parlamentarnih izbora. 

Junckerovi biseri

Poznate su i neke Junckerove izjave. 2011., u vrijeme grčke krize, on je demantirao tajni sastanak ministara financija država članica EU, riječima; "Kada situacija postane ozbiljna, mora se lagati". Nekoliko godina kasnije, procurila je i ovo: "Mi donesemo neku odluku, postavimo to u javnost i sačekamo neko vrijeme, što će se dogoditi. Ako nema neke velike dreke i nema nikakvih prosvjeda, zato što većina uopće ne shvaća što smo mi odlučili, onda idemo dalje- korak po korak sve dok povlačenje nije više moguće."

U jeku izbjegličke krize, krajem 2015., Juncker je hvalio Angelu Merkel, što je u Njemačku i Europu namamila preko milijun i pol, većinom lažnih muških izbjeglica, od kojih su mnogi simpatizeri ISIL-a i protivnici Asada izjavivši: ''To je povijesni potez Merkelice''. Članovi Europske komisije, odnosno ministri, službeno se nazivaju komesari. Baš kao nekadašnji partijski komesari u komunizmu.

Tko su ključni komesari u Junckerovoj komisiji?

Donald Tusk, nakon što mu je istekao mandat premjera u Poljskoj, postao predsjednik Europskog vijeća u EU. Tusk je inače član globalističke organizacije "Europsko vijeće za vanjske odnose" (ECFR), koja, uz ovaj dodatak "europsko", ima istovjetni naziv kao i Rockefellerovo "Vijeće za vanjske odnose" (CFR), stvarna vlada SAD-a u sjeni.

96D7A35D 3EEF 46B4 ABAB 8AE17BAC67AE cx0 cy1 cw0 w1023 r1 s

ECFR-a financira Soros, koji je ujedno član glavnog odbora ECFR-a u Bruxellesu i u New Yorku, a predsjednik ECFR-a je nama dobro poznati mutikaša i Bilderbergovac, Carl Bildt, bivši švedski ministar za vanjske poslove. Tuska Poljaci ne vole.

Federica Mogherini, u mladosti je bila članica talijanskog "Saveza komunističke mladeži". Do listopada 2014. bila je ministrica za vanjske poslove u talijanskoj vladi Renzija. Od studenog 2014. ona je europska komesarka za vanjske poslove. I ona je umrežena u globalističke organizacije. Bila je stipendistica organizacije "German Marshall Fund of the USA" (GMF). GMF je jedan od mnogborojnih ogranaka Rockefellera i američke globalističke elite i posebno je aktivan u Hrvatskoj i cijeloj regiji. Zajedno sa Sorosem i EU, GMF je na listi sponzora mnogih hrvatskih nevladnih udruga, samostalno ili preko svog projekta "Balkan Trust for Democracy", GMF sufinancira: Documenta,CESI, Gong, i mnoge druge "udruge".

C4FD5A54 81C0 4FA4 AD81 79EFFF1D8A4B w1023 r1 s

Mogherini sjedi i u glavnom odboru "Minhenske konferencije o sigurnosti" (MSC), poznate globalističke organizacije, čiji je ravnatelj, Wolfgang Ischinger, član Trilaterale i Bilderberga. Ischinger je inače, zajedno sa pokojnim američkim židovskim političarem iz Demokratske stranke, Richardom Holbrookeom, koji je bio član glavnog odbora CFR-a, bio suautor Daytonskog sporazuma.

Frans Timmermans, nizozemski političar i bivši ministar za europska pitanja i za vanjske poslove u nizozemskoj vladi. Od studenog 2014. postaje prvi dopredsjednik Europske komisije. Timermmans je naravno "federalist", Sorosev čovjek i fanatični globalist, koji se zalaže za ukidanje nacija i država i miješanja rasa i kultura, baš kao što je to davno, ranih 20-ih godina propagirao zloglasni grof Coudenhove-Kalergi u svojoj knjizi i istoimenoj organizaciji "Paneuropska unija", koju su financirali židovski bankari Rotschild i Warburg.

Timmermans 1

Poznata je izjava Timmemansa da budućnost čovječanstva nije više u očuvanju pojedinačnih naroda i kultura, monokulturalne države će nestati, a budućnost počiva na jednoj, izmješanoj superkulturi. Što je još rekao na sjednici takozvanog Kolokvija za temeljna prava EU u Europarlamentu?

"Različitost se u pojedinim dijelovima Europe posmatra kao prijetnja. Različitost nosi probleme sa sobom. Ali različitost je sudbina čovječanstva. Čak i u najudaljenijim mjestima ovog planeta, ubuduće neće biti nijedne države, koja neće biti suočena sa različitošću. Različitost (miješanost) je budućnost čovječanstva. A oni političari, koji pokušavaju svojim glasačima promicati društvo koje se sastoji samo od ljudi iz jedne kulture, pokušavaju dočarati budućnost, koja se temelji na prošlosti, koja nikada nije postojala. Zbog toga nikada neće biti takve budućnosti. Europa će biti različita, kao i što će svi ostali dijelovi svijeta biti različiti. Jedino pitanje je, kako ćemo postupati sa tom različitošću. Moj odgovor na to je- mi moramo na temelju naših vrijednosti odlučiti, kako ćemo postupati sa različitošću i mi bi odustali od naših vrijednosti, ako odbijemo prihvatiti različitost. To bi nas kao društvo uništilo.

Jer, ako nam to ne uspije (prihvatiti različitost), onda Europa neće ostati takva Europa, kakvu smo stvorili. Europa onda, za dugo vremena, neće više biti mjesto mira i slobode." Masovna migracija većinom mladih muškaraca iz Bliskog istoka i sjeverne Afrike u Europu je očito jedno od sredstava ka tom cilju. Nijedna država ne smije ostati pošteđena od migracije i miješanja stanovništva, migranti se moraju dovesti kako kaže Timmermans i u "najudaljenija mjesta na ovom planetu", da bi elita osigurala, da homogena društva ne mogu opstati nigdje više na svijetu.

Iz ovih riječi, Timmermansa vidi se da on prijeti, dakle, ako domicilno stanovništvo Europe ne prihvati migraciju iz Azije i Afrike i različitost (nasilno miješanje stanovništva), "Europa onda, za dugo vremena, neće više biti mjesto mira i slobode.'' Drugim riječima, ako ne prihvatite to, bit će rata.

Günther Oettinger, član Merkeličinog CDU-a, to je onaj smiješni lik, kojemu je Pernar nedavno rekao što ga spada. Od 2005. do 2010. bio je premjer njemačke pokrajine Baden-Württemberg. Zbog nekih mućki, morao je dati ostavku na čelo predsjedinka CDU-a za tu pokrajinu i nije se više mogao kandidirati za novi mandat pokrajinskog premjera.

GettyImages 456136318 1160x739

Zato ga je Merkelica uhljebila u EU u Bruxellesu. Najprije je bio komesar za energiju u Barrosovoj komisiji, onda je u Junckerovoj komisiji postao komesar za digitalne medije, iako o tome nema pojma, pa je nakon toga, od prošle godine postao komesar za proračun i osoblje. Inače, u Njemačkoj poznat, kao predmet sprdnje, zbog svojih često glupavih izjava i zbog katastrofalno lošeg engleskog jezika, još goreg nego kod hrvatske političarke Ingrid Antičević.

Dimitris Avramopoulos je grčki političar iz stranke "Nea Dimokratia", grčke varijante HDZ-a, koja je zajedno sa grčkim socijaldemokratima i uz pomoć Sorosa, Goldman Sachsa i ostalih lihvara i grabežljivaca, u zadnjih 30-ak godina, potpuno uništila Grčku, koja je danas faktički propala država, lešina, koja se održava samo na apartima lihvarskog MMF-a. 65-godišnji Avramopoulos je stara iskusna ljiga, koji je obavljao razne dužnosti prije nego, što je krajem 2014. postao komesar za migraciju i unutrašnje poslove u Junckerovoj komisiji.

626392150

Krajem 2015. u jeku navale migranta, kako je prenio austrijski list "Salzburger Nachrichten", izjavio je da Europa u narednih 20 godina treba 70 milijuna migranta, da bi se navodno tako spasila, zbog slabog nataliteta i opadanja broja stanovništva u većini europskih država. Međutim stvarni razlog, zbog kojega cijela globalistička elita, predvođena Rockefellerom, Rotschildom, Sorosom i ostalim lihvarima, potiče masovnu migraciju, jest postepeno uništenje europskih država i nacija i stvaranje "Sjedinjenih europskih država", koja bi se preko TTIP-a, postepeno spojila sa SAD-om, odnosno Sjevernom Amerikom. Što su stari mokri snovi globalista i lihvarske mafije.

Antonio Guterres, novi glavni tajnik UN-a, Rockefellerov potrčko, koji je ranije deset godina bio na dužnosti ravnatelja UN-ovog komiteta za izbjeglice UNHRC, prije mjesec dana, pozvao je na provođenje UN-ovog plana za masovnu migraciju i najavio donošenje globalnog migracijskog plana, koji bi trebao biti usvojen krajem ove godine.

12 10 16sg1

Tajnik UN-a Antonio Guterres, Junckerov šef i Rockefellerov potrčko

Kristalina Georgieva, Bugarka, bila je najprije komesarka za humanitarnu pomoć i kriznu zaštitu dok je Barroso bio na čelu Europske komisije. Onda je od 2014. do kraja 2016. bila na dužnosti jednog od nekoliko dopredsjednika sadašnje Junckerove Europske komisije. 90-ih godina radila je u Svjetskoj banci, koja je podružnica američke središnje banke Federal Reserve, u privatnom vlasništvu židova.

7e8e2722f2281ec13754d4bc248a2c4b

Ona je također članica ECFR-a i 2016. je sudjelovala na godišnjoj konferenciji Bilderberga, u vrijeme kada je bila jedan od kandidata za glavnog tajnika UN-a. Cijeli taj izbor za glavnog tajnika bio je naravno farsa i igrokaz, jer svi kanadidati su bili ljudi Rockefellera i globalističke elite, tako da je bilo svjedeno, tko će na kraju biti izabran. Gutierres, Georgieva, Vesna Pusić ili netko od ostalih 5-6 kandidata. Georgieva se početkom 2017. opet vratila u Svjetsku banku.

Pierre Moscovici , francuski židovski političar, 80-ih godina je bio član "Revolucionarne komunističke lige", prije nego što je postao član francuske Socijalističke stranke. Krajem 90-ih bio je ministar u vladi premjera Jospina, a kasnije od 2012. do 2014. ministar financija za vrijeme predsjednika Hollandea.

44938BFA EC85 4872 A09A 93A3532331CF cx0 cy8 cw0 w1023 r1 s

Iako je Moscovici, po općim ocjenama, bio katastrofalno loš ministar u francuskoj vladi, Juncker ga je krajem 2014. uzeo u svoju komisiju i imenovao ga komesarom za gospodarstvo i valutu. To je novo ministartvo u EK.

Margrethe Vestager, danska političarka iz Socijalno-liberalne stranke, je europska komesarka za natječaj. Članica Trilaterale.

Hristos Stilianides, ciparski političar, je komesar za humantarnu pomoć i kriznu zaštitu. Član je ECFR-a i

Carlos Manuel Moedas, portugalski političar iz Socijaldemokratske stranke je komesar za znanost i inovacije. Ranije je, također radio za Goldman Sachs.

Soroseve udruge u Hrvatskoj - produžena ruka EU i EK  

EU i EK u Hrvatskoj, zajedno sa Sorosem, američkim veleposlanstvom, američkom državnom organizacijom za inozemnu pomoć USAID i ostalom ekipom globalista financiraju parapolitičke organizacije i udruge: Documentu, Centar za mirovne studije, CESI, GONG, Kuću ljudskih prava, B.a.b.e., Centar za mir, nenasilje i ljudska prava Osijek, H-Alter, Domine, Centar za podršku i razvoj civilnog društva- Delfin, Balkan Insight-Balkanska tranziciona pravda (za cijelu regiju)...i mnoge, mnoge druge NGO-e u Hrvatskoj i cijeloj regiji koje godinama rade protiv interesa svih naroda regije.

To svatko može vidjeti na portalima ovih NGO-a. I onda i zadnjem naivcu treba postati jasno, da se EU bori za postepeno uništenje hrvatske države, hrvatskog nacionalnog identiteta, vjere i kulture. Kao i za uništenje svih ostalih europskih država i nacija i njihovih identiteta. Istanbulsku konvenciju su verificirale Srbija i BiH, a zahvaljujući osobama koje su prepoznale što se u njoj krije i što je pravi cilj Istanbulske konvencije još je na čekanju.

Toliki medijski pritisak se nije vršio ni kada su nas utrpali u EU tvorevinu. A to dovoljno govori da ne smijemo ni u ludilu dozvoliti verificiranje Istanbulske konvencije. Najnoviji pritisak je došao od bahatog prestavnika EK u Hrvatskoj koji kaže 'Istanbulska konvencija mora biti potpisana i basta'! Kao da mu je Hrvatska čačina prčija!

Vincent V. /Istinom protiv laži 

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

(9 votes)

Donirajte

Amount: