person_outline
search
hrendeitpt
Ivica Luka Vrkić Ivica Luka Vrkić
  • Posted
  • Read 227204 times

33 razloga zašto se ne smijete testirati, cijepiti i nositi masku!

Plan UN-a za preuzimanje svih resursa na zemlji, upravljanje njima, stvaranje svjetske vlade, svjetske banke i ostalih institucija preko kojih se mogu kontrolirati svi procesi u svijetu nazvan je AGENDA 21. Najgori dio AGENDE 21 je funkcioniranje Svjetske zdravstvene organizacije, koja može, u određenim momentima i pod određenim uvjetima, u potpunosti eliminirati Vlade, zakone, uredbe, staviti cijele zemlje u karantenu i prisiliti cijele narode na poslušnost

Otkako je početkom prošle godine sezonska gripa preimenovana u Covid19 da bi pokrenula najveću javnu zdravstvenu prevaru u povijesti svijeta, dvolični (sluganski) političari, njihove sluge u javnom zdravstvu i urednici glavnih medija masovno su nas varali. Gotovo sve što su nam rekli o eksperimentalnim cjepivima, zaključavanjima, karantenama, maskama za lice, PCR testovima i socijalnim distanciranjem, štetno je za javno zdravlje, dobrobit i naša temeljna prava. Destruktivne politike uspostavljene na Zapadu i drugdje flagrantno su kršile Nürnberški zakonik, Hipokratovu zakletvu i Ustav država. Masovno cijepljenje ljudske populacije pretvara cijepljene ljude u tvornice "super sojeva" koje proizvode mutirane, smrtonosne sojeve koronavirusa koji mogu uništiti čovječanstvo. Vrhunski znanstvenik o cjepivima (dr. Bossche) upozorava da masovna cijepljenja mogu stvoriti "nezaustavljivo čudovište" i da bi masovna cijepljenja tijekom pandemije mogla transformirati relativno bezopasni koronavirus koji smo prvi put vidjeli (SARS-cov-2) i koji nikada nije izoliran, u smrtonosno "biološko oružje .

USTAV RH

1.Nacionalni stožer za krizna stanja nije imao zakonsko pravo 23. ožujka donijeti odluku o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravišta. Zakonom o sustavu civilne zaštite, a ni njegovom dopunom koju je sabor usvojio 18. ožujka takva ovlast Nacionalnom stožeru nije dana. Mjere za suzbijanje širenje koronavirusa trebaju ih donositi tijela koja su predviđena ustavom i zakonom te u procedurama koje su propisane ustavom i zakonom. Ne može se na Stožer civilne zaštite novelom Zakona o sustavu civilne zaštite prenijeti ovlasti svih tijela iz svih zakona jer to znači suspenziju demokracije, de facto diktaturu.

MASKE

2. Maske filtriraju najmanje 95% čestica iz zraka, ali samim time i otežavaju disanje. Protok kisika kroz njih je "prigušen" od 5 do 20%, ovisno o uvjetima, što i kod potpuno zdravih ljudi može uzrokovati vrtoglavicu ili (u slučaju dužeg korištenja) oštećenje pluća. Prisila na nošenje maski zločin je protiv čovječnosti i zlostavljanje djece. Zbog „pravilnog“ nošenja maske ponovno udisanje našeg izdahnutog zraka stvoriti će nedostatak kisika i poplavu ugljičnog dioksida. A ljudski mozak je vrlo osjetljiv na depravaciju kisika (u hipokampusu postoje živčane stanice koje bez kisika ne mogu biti duže od 3 minute - ne mogu preživjeti). Nedostatak kisika inhibira razvoj mozga, a šteta koja je nastala NE MOŽE se poništiti. Uskratiti kisik mozgu djeteta ili adolescenta ili ga ograničiti na bilo koji način, ne samo da je opasan za njihovo zdravlje, već je apsolutno zločin protiv djeteta i adolescenta. I za to odgovorni moraju kazneno odgovarati. „Zakonom“ propisano nošenje maske zapravo je prisiljavanje na pokoravanje globalnoj eliti, a nikakva zaštita od bilo kojeg virusa.

3. Nedavno je tijekom preliminarne procjene rizika otkriveno da maske sadrže mikroskopske čestice grafena koje bi, udisanjem, mogle prouzročiti ozbiljna oštećenja pluća. "Grafen je snažan, vrlo tanak materijal koji se koristi u izradi, ali može udaljiti pluća i naštetiti plućima", izvijestila je CBC News. Već su neko vrijeme neki odgajatelji vrtića izrazili sumnju u vezi s maskama, zbog kojih se djeca osjećala kao da gutaju mačju dlaku dok ih nose. Sada znamo da su djeca umjesto mačje dlake cijeli dan udisala ekvivalent azbesta.

PCR TESTOVI

4. Ne testirajte se, to je jedini način da se spasite. Covid19 znači program masovnog istrebljenja. Covid-19 je skraćenica za „potvrda o identifikaciji cijepljenja“ sa vještačkom inteligencijom. A broj 19 je godina kada je kreiran. Covid nije ime virusa. To je ime međunarodnog plana za kontrolu i smanjenje populacije. Ono što nam sad žele ubrizgati su najgora cjepiva do sada. To je bukvalno ulazak u pakao sa ciljem masovne depopulacije, većom od 80% populacije', upozoravao je dr. Petrella.

5. PCR ne služi ta testiranje. Napravljen je za laboratorijske potrebe, a ne za dijagnostiku otkrivanja virusnih oboljenja. To zna svaki liječnik opće prakse. Mafijaši su ga tako programirali da u 80% ispitanika daje pozitivne rezultate. I po tome se svakodnevno objavljuje broj zaraženih. To tvrdi i njegov izumitelj Kary Mullis koji je 90-ih dobio Nobelovu nagradu za izum PCR testa. On je dr. Faucia javno nazvao prevarantom, lutkom i više puta pozivao na javno sučeljavanje na koje se „otac“ prijevare zvane SARS-Cov-2 ili Covid19 nikada nije odazvao. Američka tvrtka Abbott, po narudžbi stožera, prodavala je gotove negativne testove, kao i testove s antigenima SARS-Cov-2 koji su uvijek pozitivni! Materijal je strogo pov. namijenjen referentnim laboratorijima, ali je informacija procurila u javnost.

6.Da se PCR-om manipulira potvrdile su i znanstvene analize: 'Drugi val temelji se na lažnim statistikama! Znanstvena analiza potvrđuje da su procjene "potvrđenih slučajeva" na tablici WHO-a i CDC-a pogrešne. Testovi ne otkrivaju niti identificiraju virus. Štoviše, brojkama se manipulira kako bi se opravdale političke odluke.

7. Bivši glavni direktor farmaceutskog giganta Pfizer, od kojeg je naručeno cjepivo, znanstvenik dr. Mike Yeadon javno je izjavio: "Pandemija je gotova! Drugi val se trebao uvesti na osnovu lažno pozitivnih COVID testova!. Polovica ili čak "gotovo svi" testovi za COVID davali su lažni pozitivni rezultat.“

8.Liječnici ne moraju bezuvjetno ubrizgavati cjepivo injekcijom. Mogu to raditi i pomoću testova. Većina RNK cjepiva daju se direktno preko nosa. To izgleda da ima smisla, jer mnoge infekcije započinju u gornjim sluznicama nosa.To objašnjava zašto se taj štapić zabija tako duboko u nos da izaziva bol kod onih na kojima se vrši test.

VIRUS

9- Virus nije živi mikroorganizam nego nakupina molekula u proteinskoj ovojnici, nešto poput vreće za otpatke u kojoj se nalazi mješoviti otpad čije se porijeklo ne zna. To što se gripa u koju spada i izmišljenica covid-19 pojavljuje u respiratornom obliku u vrijeme kad je veća vlaga u zraku, a crijevna gripa u ljetnim mjesecima u većoj populaciji, to ne znači da je kontagiozna, tj. da nastaje prijenosom s bolesne osobe na zdravu.

10. Epidemiološka pojavnost nekog fenomena nikako ne znači njegovu zaraznost. Nije prvi put da se čovječanstvo suočava s novim virusom: H2N2 je doživjelo 1957., H3N2 1968., SARS-CoV 2003., H5N1 2004., H1N1 2009., MERS-CoV 2012. i svake se godine suočava sa virusom sezonske gripe . Međutim, niti jedna od mjera poduzetih za SARS-CoV-2 nije poduzeta za ove viruse.11.

CJEPIVA

11. Ursula von der Leyen je postavljena za predsjednicu Europske komisije onako po partijski, bez ikakvih izbora. Ona je, nakon što su UN i WHO u ožujku 2020. godine naredili vladama svih 193 članica da proglase pandemiju, iako nije zabolježen ni jedan slučaj virusa, presjedavala online donatorskom konferencijom na kojoj se prikupljao novac za nepostojeće cjepivo (Andrej Plenković je donirao milijardu eura novca poreznih obveznika). No, u pozadini konce je vukao Bill Gates, sa svojom Zakladom, te sa svojim organizacijama CEPI, GAVI (Globalni savez za cjepljenje i imunizaciju) i GFATM (Globalni fond za borbu protiv tuberkuloze i malarije). Nakon završetka konferencije, Ursula je otvoreno priznala, tko je šef. Preko twitera objavila poruku zahvalnosti Gatesu: "Thank you Bill for your leadership!" (Hvala ti Bille za tvoje vodstvo).

12. Prvi je raegirao dr. Wolfang Wodarg : „NE dajte se cijepiti protiv korone! Cjepivom vam žele promijeniti gene. Odavno postoje genetski modificirane, manipulirane biljke i životinje, od kojih se proizvodi GMO hrana. A sada se i čovjeka želi genetski manipulirati, promijeniti, kao i biljke i životinje.“

13. Po prvoj dozi, cjepiva "naivni" imunitet će se nadograditi u memorijski. Drugom dozom brojne stanice raznih tkiva i organa, zakratko na svojim membranama istaknuti će strukture kovida i time postati mete imunološkog sustava! Naše cijelo tijelo će postati gigantski inkompatibilni transplantat (transplantacija predstavlja zamjenu nefunkcionalnog organa zbog reakcije odbacivanja, koje nastaju zbog inkompatibilnosti (nepodudarnosti) tkiva ..). I tu je kraj vašeg zdravlja!

14. Ono s čime imamo posla je samo još jedan soj gripe kao i svake godine, COVID 19 ne postoji i fiktivan je. Kina i globalisti organizirali su ovu podvalu COVID-a (gripu prerušenu u novi virus) kako bi donijeli globalnu tiraniju i svjetsku policijsku državu totalitarnog nadzora, a ova je radnja uključivala masovnu izbornu prijevaru za svrgavanje Trumpa.

15. Kod „bolesnih od tkzv „COVIDA 19“, europski patolozi nisu identificirali nikakva antitijela specifična za COVID 19! Dakle, nemoguće je napraviti cjepivo za nepostojeći virus. Europski patolozi nisu identificirali antitijela specifična za SARS-CoV-2, pa je prema tome nemoguće stvoriti cjepivo protiv nepostojećeg virusa SARS-CoV2 koji uzrokuje COVID. Manjak dokazanih protutijela na COVID daljnji su dokaz da virus uistinu ne postoji“
-
16. Covid19 je Potrvrda o identifikaciji cijepljenja sa vještačkom inteligencijom, odnosno projekt depopulacije stanovništva. “Dok ne shvatite da virus znači otrovna izlučevina, dok ne shvatite da nije živ i da ga se ne može ubiti, dok ne shvatite da se ne može prenijeti prirodnim putem nego samo kao otrov koji vam ubrizgaju vakcinom ili injekcijom, do tada ćete dopustiti da vas šaka mafijaša voza žedne preko vode”, napisala je neumoljiva liječnica dr. Nada Jurinčić

17. Virus 'Corona' nalazi se u obitelji prehlada / gripe i postoji stotinama tisuća godina. Sada imamo NULA umrlih od gripe!?

18. Postoje uobičajeni vitamini kao što su vitamin C, D i E, plus cink koji imaju izvrsne rezultate u suzbijanju zajedničkog koronavirusa bez rizika i nepoznanica cjepiva. Osim toga, postoje dobro utvrđeni lijekovi poput Hydrochloroquine, koji je već 70 i više godina uvršten na top 10 popis najsigurnijih lijekova.

19. Ako ste i primili 'cjepivo' protiv covida i dalje traže da nosite masku i držite socijalnu distancu, unatoč činjenici da su i drugi bili 'cijepljeni', a to nema ništa zajedničko s virusom. Garantirano vas cjepivo neće zaštititi od zaraze. Mnogi ljudi koji su cijepljeni još uvijek su zaraženi Covidom.

20. Svjetske agencije u potpunosti se bave političkim programima umjesto osnovnim znanstvenim činjenicama. CDC (Centar za kontrolu bolesti) i WHO (Svjetska zdravstvena organizacija) privatne su tvrtke i NISU dio nijedne vladine organizacije. I pogodite tko ih uglavnom financira ...? Bill Gates i ostali 'dobronamjerni' milijarderi.

21. Na službenoj web stranici CDC-a prije nekoliko mjeseci 'ažurirali' su svoje (lažne) statistike smrti od Covid-a za 2020. godinu. tako da uključuju samo smrti koje su prouzročene iz Covida, umjesto zajedno s Covidom (smrt je uzrokovana od nečeg drugog), što je smanjilo broj smrtnih slučajeva za 92% !!

22. Ova skupina 'cjepiva' najbrža je ikad puštena u javnost. Samo 10 -12 mjeseci. A zna se da je potrebno najmanje 5 do 7 godina testiranja cjepiva da bi se moglo pustiti u opticaj i dati potrebna garancija.

23. Proizvođači cjepiva nabrojali su potencijalne opasne nuspojave iz ispitivanja faze 3, od kojih je 91% ljudi doživjelo osnovne nuspojave koje su trajale i do 6 dana, uključujući bol na mjestu uboda, otekline, crvenilo, svrbež, osip, osip, lupanje srca, glavobolje, bol u mišićima, mučnina, vrućica, bolovi u zglobovima, natečeni limfni čvorovi i respiratorni simptomi, dok su druge imale mnogo teže reakcije, uključujući alergijske reakcije, anafilaksiju, Bells Pallsy, paralizu, krvne ugruške, plućne embolije, poremećaje poput akutne imunološke trombocitopenije (duboka venska tromboza). Navode da ako pacijenti imaju alergijske reakcije na prvu injekciju NE SMIJU primiti drugu injekciju.

24. Konkretno Moderna, NIKADA nije napravila cjepivo bilo koje vrste za ljude.

25. Više od 20 zemalja zabranilo je cjepivo AstraZeneca zbog broja smrtnih slučajeva koje je cjepivo uzrokovalo!

26. Preko 4000 osoba (što se zna) umrlo je odmah nakon cijepljenja ili u kratkom vremenu.

27. Nova tehnologija cjepiva vjerojatno će značiti nove vrste ozljeda cjepivom, jer nikada prije nije postojalo odobreno mRNA cjepivo. Budući da su cjepiva razvijena tako brzo (u hitnim slučajevima), s tako kratkim kliničkim ispitivanjima, dugotrajne ozljede potpuno su nepoznate.

28. Injekcije mRNA prva su cjepiva u povijesti koja izravno interveniraju u genetskom materijalu pacijenta i mijenjaju ga. Ubrizgavanje tijela s mRNA, koje su u osnovi upute za sintezu proteina, teoretski bi moglo osloboditi katastrofalne neželjene posljedice u tijelu, stvarajući probleme po pitanju zdravlja, etike i morala. Ovo je neistraženi teritorij…. U biti igrate ruski rulet sa svojim životom zbog autoimunih reakcija u kojima su tjelesne stanice nenamjerno ili zlonamjerno programirane da napadaju ključne proteine potrebne za normalno zdravlje, poput hormona, enzima i antitijela, što može drastično utjecati na plodnost i neurološke funkcije, itd.

29. Glavni mediji (mainstream) su naš najveći neprijatelj. Zlonamjerno nas lažu otprilike SVE. Svi su suučesnici jer su svi u vlasništvu istih, odnosno šest elitnih globalista. Ovo je najrasprostranjenija marketinška (propagandna) kampanja u povijesti u koju su uključeni mediji, političari, poznate osobe i mega korporacije sa osnovnom egidom: "To je karta za vašu slobodu".

30. Svatko tko izrazi zabrinutost zbog 'cjepiva', maltretiran je, zabranjivan, klevetan, izrugivan, cenzuriran, prijeti mu se ili otpušta s posla. To uključuje medicinske stručnjake koji imaju dokaze utemeljene na znanosti. Kada su se istina i moral ikada pokazali na strani establišmenta ??

31. Da je HDZ-ovoj i SDP-ovoj vladi stalo do vašeg zdravlja ne bi uništili svjetski poznati Imunološki zavod i prodali farmako mafiji Plivu.

32. Andrej Plenković nije hrvatski premijer. On je izvršni direktor privatne kompanije tzv. Republike Hrvatske d.o.o. Lažno se predstavljajući hrvatskim premijerom ima zadatak do kraja pauperizirati i depopulirati hrvatski narod cjepivom Covid 19.

33. Hrvatski Zavod za Javno Zdravstvo nije javna ustanova već privatna tvrtka koja protuustavno koristi isto ime i nalazi se na istoj adresi.

ZAKLJUČAK:

U svibnju 2016. Nicolas Rockefeller se pohvalio prijatelju koji je to kasnije otkrio, citiram: „Krajnji cilj je da svima na ovom svijetu bude ugrađen čip za identifikaciju putem radio frekvencije (RFID čip) i da sav novac bude na tim čipovima, a ako se netko pobuni ili nam se usprotivi jednostavno mu isključimo čip!“

1500 znanstvenika uputilo je dramatičasn apel: 'STOP svim ludim i nesrazmjernim mjerama koje su od početka poduzete u borbi protiv SARS-CoV-2 (zaključavanje, blokiranje gospodarstva i obrazovanja, socijalno distanciranje, nošenje maski za sve itd.) Jer su potpuno neopravdani, ne temelje se ni na kakvim znanstvenim dokazima i krše osnovna načela medicine utemeljene na dokazima.

Plan UN-a za preuzimanje svih resursa na zemlji, upravljanje njima,stvaranje svjetske vlade, svjetske banke i ostalih institucija preko kojih se mogu kontrolirati svi procesi u svijetu nazvan je AGENDA 21. Najgori dio AGENDE 21 je funkcioniranje Svjetske zdravstvene organizacije, koja može, u određenim momentima i pod određenim uvjetima, u potpunosti eliminirati Vlade, zakone, uredbe, staviti cijele zemlje u karantenu i prisiliti cijele narode na poslušnost. AGENDU 21 - depopulaciju hrvatskog naroda - u tajnosti su potpisale HDZ-ova vlada 1992. i SDP-ova vlada 2012. godine. A završnu UN-ovu odredbu Agendu 2030 potpisali su Kolinda Grabar Kitarović i Tihomir Orešković. U ime hrvatskog naroda, bez da pitaju hrvatski narod. Godinam su nas NATO i domaći piloti chemtrailsima, koji u svojim avionskim spremnicima sadrže nano čestice, aluminijev oksid, stroncij, barij, sumper heksa-klorid, mangan i arsen, prskali sa ciljem sčlabljenja imuniteta i unosa nano ćestica zbog čega smo prvi u Europi, a 10 u svijetu po postotku umrlih od karcinoma pluća (Chem-trail-lung). Zbog toga ne dozvoljavaju obdukcije umrlih!

Za koga je EU ili EK (svejedno) kupila 1,8 milijardi smrtonosnih cjepiva?

Za kraj ću citirati dr. Srećka Sladoljeva koji je rekao: Ljudi su u opasnosti od cjepiva, a ne od virusa!

I moja poruka: Bacite štetne i beskorisne maske, ne idite na lažno testiranje, ni pod kojim okolnostima nemojte se cijepiti!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.
NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo, mijenjaju slike u objavama, blokiraju linkove i videozapise, usporavaju otvaranje...

 

 

(76 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: