Print this page
Majmunske ili novčane boginje?
Foto: Net.hr
  • Posted
  • Read 4723 times

Majmunske ili novčane boginje?

Moj narode, idemo sve ispočetka: budite još jednom korisni idioti, kupite maske (nabijte ih i djeci) koje ničemu ne služe, a dokazano su štetne. Čekajte u redu na PCR koji je Capak već naručio (kupio vašim novcima) od Abbotta (gotovi pozivni i negativni testovi - po potrebi). I trčite na spasonosno majmunsko cjepivo. Jer tako je naredio Rothschildov potrčko, Palenkerov prijatelj, direktor privatne korporacije tzv. Svjetska zdravstvena organizacija (WHO ili SZO) Tedros Adhanom Ghebreyesus

Pelješki most je otvoren. Naskon više pokušaja. Hrvatska je konačno spojena. Političari se izredali za govornicom. Vidjeli smo i Kolindu koja je potpisala Agendu 2030. Dolenčić ovaj put  nije isključio razglas kao kod dočeka vatrenih. Čuli smo nadahnute govore kinenskog premijera, Plenkovića, Milanovića, Njonje. Što sam od svega zapamtio? Plenković standardno, pila naopako, Milanović je pošteno rekao da smo Pelješki most  napravili svojim novcima, a ne novcima  Europske unije kako stalno istiće Plenković. No, Njonjo mi  je ostavio najbolji utisak. Toliko je nahvalio braniteljie, Domovinski rat da moram citirati antolgijsku izjavu njegova viteza Željka HDZ Reinera: Poštovani koalicijski partneri, dragi prijatelji, srce mi je puno kad vas vidim okupljene u tolikom broju. Kao što smo Hrvatsku u Domovinskom ratu obranili jer smo ju voljeli, tako se i danas ona mora obraniti domoljubljem i poštenjem. Naše domoljublje nije instant patriotizam koji se javlja pred izbore da prevari birača, naše je domoljublje duboko u našim srcima“.

Toliko o Pelješkom mostu. On je za nama, ali nisu virusi. Dvije godine nismo imali gripu jer je stigla korona i spasonosno covid cjepivo. Koje je mnoge iznenada preselio na Miiroševac, Lovrinac., a mnoge na čekanje smrti zbog spike proteina koji putuju od organa do organa, stvarajući nesretnim ljudima krvne ugruške.

Majmunske boginje

Ovih dana režimski mediji (dobili iste upute kao i kod corone) skriptirano prenose da je corona gotova (kako se pojavila tako je i nestala), ali stiže nova pošast, pandemija, majmunske boginje. A ima i desetak zaraženih.

Za razliku od WHO-ove corone gdje je 'pandemija' proglašena ISTOVREMENO u 193 korporacije (paralelne države ili paradržave registrirane narodima iza leđa), Tedrosova 'pandemija' (sam je odlučio) 'Majmunske boginje' pojavila se ISTOVREMENO u 70-ak zemalja, tamo gdje je Pfizerovo cjepivo bockalo ljude. 

Spfizer bockaocreenshot 3

Naravno, majmunske boginje pojavile su se i u Hrvatskoj. Jer svi putevi vode u Hrvatsku. Od Kine, izvorišta laboratorijskih virusa, preko Ursule glavne dilerice spasonosnog' cjepiva, do najbržih prstiju Andreja Plenkovića (Palenkera) i njegova brata po genima Aleksandra Vučića (Alexendera Wuchsa). Jer su oni prvi predali nadležnost i zdravstva WHO-u. U Srbiji je već stigla Vučićeva naredba za obveznim nošenje maski u bolnicama i čekaonicama. Uskoro i u Hrvatskoj. Rekviziti, maske, PCR testovi, majmunsko cijepivo sada će direktno, bez bosanskih posrednika, preko Pelješkog mosta stizati u svaki kutak Lijepe naše.

Naime, kako piše https://greatgameindia.com"U potezu koji će zasigurno pokrenuti široku raspravu o neovisnosti, objektivnosti i mudrosti davanja ovlasti WHO-u za upravljanje globalnim odgovorima na zarazne bolesti, Svjetsko zdravstvo je izbijanje majmunskih boginja proglasilo javnozdravstvenim izvanrednim stanjem od međunarodne važnosti (PHEIC).

Izjavu je jednostrano, u izravnoj suprotnosti sa savjetima neovisnog panela za reviziju, dao direktor WHO-a Tedros Adhanom Ghebreyesus. Tedros je dao izjavu usprkos nedostatku konsenzusa među članovima WHO-ovog odbora za hitne slučajeve o izbijanju majmunskih boginja, i time je nadglasao svoje vlastito povjerenstvo za reviziju, koje je glasalo 9 protiv, 6 za proglašenje PHEIC-a.

Kada je sličan sastanak prethodno održan 23. lipnja 2022., odbor je konsenzusom odlučio savjetovati glavnog direktora SZO da u ovoj fazi treba utvrditi da izbijanje ne predstavlja PHEIC.

Službeni članak Ujedinjenih naroda koji ovo sažima može se ovdje otvorite link: https://news.un.org/en/story/2022/06/1121362 (Majmunske boginje trenutno nisu globalno javnozdravstveno izvanredno stanje: WHO | | Vijesti UN-a.)

Kad se grupa sastala u lipnju, 11 je bilo protiv i tri za. Nije jasno što se promijenilo u protekla četiri tjedna da bi se opravdala promjena Tedrosovog stava, iako komentari internetskih stručnjaka izazivaju zabrinutost da je jednostrana akcija poduzeta kao odgovor na pritisak skupina za zagovaranje posebnih interesa."

11.07.2022

Naslovnica Ipl-a 11.07.2021

Moj narode, idemo sve ispočetka: budite još jednom korisni idioti, kupite maske (nabijte ih i djeci) koje ničemu ne služe, a dokazano su štetne. Čekajte u redu na PCR koji je Capak već naručio (kupio vašim novcima) od Abbotta (gotovi pozivni i negativni testovi - po potrebi). I trčite na spasonosno majmunsko cjepivo. Jer tako je naredio Rothschildov potrčko, Palenkerov prijatelj, direktor privatne korporacije tzv. Svjetska zdravstvena organizacija (WHO ili SZO) Tedros Adhanom Ghebreyesus.

http://istinomprotivlazi.info/component/k2/2650-majmunski-mediji-i-tedros-pokrecu-majmunske-boginje-ako-se-niste-cijepili-protiv-covida-prirodno-ste-imuni-na-sve-covidove-varijante

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!

Više čitajte alternativne, a manje korporativne (glavne) medije! Njihovi koruptivni urednici i novinari potpuno su u službi WHO-a i NWO-a.

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

(7 votes)
Copyright © 2016 Istinom protiv laži - Ne govoru mržnje | Sva prava pridržana | All rights reserved