Print this page
U jeku najveće gospodarske krize der Leyen bezobrazno povećala plaću EU birokratima...naravno na račun europskih poreznih obveznika koji godinama hrane ove beskorisne žderače proračuna!
  • Posted
  • Read 6767 times

U jeku najveće gospodarske krize der Leyen bezobrazno povećala plaću EU birokratima...naravno na račun europskih poreznih obveznika koji godinama hrane ove beskorisne žderače proračuna!

Cijene rastu u nebo. Novac je sve manje vrijedan. Barem za običnog čovjeka. Ali za EU birokrate (zovu ih dužnosnicima duboke države) inflacija samo može dobro doći. Kao da su plaćeni po učinku inflacije. Što je veća inflacija, veće siromaštvo EU naroda, veći im je koeficijent plaće. Von der Leyen 35.000 eura mjesečno! 

Inflacija ubrzano raste. Euro još brže pada. Građani si više ne znaju priuštiti svakodnevicu. Sasvim je prikladno da dužnosnici EU prilagođavaju svoje plaće inflaciji', izvjestio je Wochenblick. No, to se ne događa. Dapače, predsjednica EK (paradržavnog tijela Europsdke unije) Ursula von der Leyen podigla je plaće EU birokratima za golemih 8,5 posto – naravno financirano novcima europskih poreznih obveznika.

Cijene rastu u nebo. Novac je sve manje vrijedan. Barem za običnog čovjeka. Ali za EU birokrate (zovu ih dužnosnicima duboke države) inflacija samo može dobro doći. Kao da su plaćeni po učinku inflacije. Što je veća inflacija, veće siromaštvo EU naroda, veći im je koeficijent plaće. Njihove plaće rastu sa stopom inflacije – to se događa svake godine od 2013. kada je u Belgiji registrirana pradržava EU – paradržavna korporacija istog imena, ali privatne kese. Koju raznoraznim poreznim nametima pune porezni obveznici EU članica. Povećat će se plaće svih birokrata u EU – čak i na najnižoj razini plaća. Sve njih, konzumente (žderače proračuna) plaćaju europski porezni obveznici nekada prestižne Europske unije, danas pedofilsko-sotonske korporacije.

Drugim riječima: porezni obveznici jedva krpaju kraj s krajem, ali za povećanje plaća EU dužnosnika novca mora biti. A ima ga zahvaljujući umjetnim enormnim povećanjima cijena hrane i energenata.

Von der Leyen 35.000 eura mjesečno!

Plaća predsjednice duboke države (EK) Ursule von der Leyen, sada iznosi gotovo 35.000 eura uključujući dodatke. Nije ni čudo da nema nikakvog interesa okončati krizu. Nju ne zanimaju brige i potrebe europskih građana. Milijarde (lažnih) testiranja na korona virus, milijuni doza cjepiva protiv Covida završavju u smeću, milijuni ubodenih grafenovim cjepivom umiru ili su trajno oštećeni, tone i tone oružja isporučuju se Ukrajini... i sve to financiraju porezni obveznici EU naroda, a da ih se apsolutno ništa ne pita.

Bojite li se bijesa stanovništva?

Normalan čovjek, EU političar (konzument proračuna, a ne porezni obveznik) trebao bi se bojati bijesa gladnih, pauperiziranih građana. No, Ursula von der Leyne i njeni EU birokrati mirno spavaju. Jer već se poduzimaju mjere opreza protiv sve bijesnijih građana. Kako je izvijestio Wochenblick , ministrica unutarnjih poslova Njemačke Nancy Faeser poduzima „potrebne mjere“ za "radikalne" prosvjede koji se uskoro očekuju u Njemačkoj. Na isti način pripremaju se i ostali ministri unutarnjih poslova EU korporacija. Koje s EU narodima nemaju nikakve veze.

Samo narodi to nisu još shvatili.

IZVOR: https://www.wochenblick.at/

Ursula von der Leyen je instalirana DEMON kršćanka i opasna osoba:
 http://istinomprotivlazi.info/dopisnistva/2660-ursula-von-der-leyen-je-kao-i-alemka-markotic-demon-krscanka-i-opasna-osoba

Stigla nam je reakcija liječnika na ovu objavu

reakcija liječnika

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

(12 votes)
Copyright © 2016 Istinom protiv laži - Ne govoru mržnje | Sva prava pridržana | All rights reserved