person_outline
search
hrendeitpt
Referendumi o promjeni izbornog zakona i poništenju Istanbulske konvenciji će se održati jer ima i viška potpisa. APIS laže i godinama vara birače s potpisima odbjeglih Jugoslavena koji se i dalje vode kao hrvatski birači!
ovo je zloglasna i prevarantska zgrada tvrtke Apis it d.o.o. zagreb
  • Posted
  • Read 9642 times

Referendumi o promjeni izbornog zakona i poništenju Istanbulske konvenciji će se održati jer ima i viška potpisa. APIS laže i godinama vara birače s potpisima odbjeglih Jugoslavena koji se i dalje vode kao hrvatski birači!

Usporedbom potpisa, organizatori inicijative zasigurno su bili dovoljno pametni da kopiraju sve potpise i OIB-e, lako će se utvrditi tko laže. A tko laže taj i krade!

Građanska inicijativa 'Istina o Istanbulskoj' predala je Hrvatskom saboru i više od potrebnog broja potpisa za raspisivanje referenduma o otkazivanju Istanbulske konvencije. Hrvatski narod još jednom je pokazao zajedništvo, 377.635 potpisa je mnogo više od 10 % potpisa, koliko je bilo potrebno za raspisivanje referenduma na kojem će hrvatski narod poništiti Istanbulsku konvenciju koju su u saboru ratificirali gremijevi zastupnici i oni koji ne vide šumu od stabla.

fcef2d7ef4bec1479324cc3961161a65 XL

"Kao što smo prebrodili sve dosadašnje prepreke tako ćemo i ostale te očekujemo da ćemo na jesen imati referendum i da ćemo izglasati otkazivanje Istanbulske konvencije", izjavila je koordinatorica inicijative Kristina Pavlović. Ona je kazala kako su "senzibilizirali hrvatske građane za temu rodne ideologije i otežali njezino uvođenje". Dodala je i kako će svim inicijativama ubuduće biti lakše prikupljati potpise, jer za to neće trebati plaćati i dobiti dozvole.

Umirovljeni hrvatski general Željko Sačić odluku saborskog Odbora za Ustav, koji je pozvao Vladu da provjeri broj vjerodostojnih potpisa za referendumsku inicijativu "Narod odlučuje" za promjenu izbornoga zakonodavstva, nazvao je sramotnom. 

Izjava za medije prilikom predaje potpisa Hrvatskom saboru Trg sv. Marka u Zagrebu, srijeda 20. lipnja 2018. u 17h:

''Volonteri građanske inicijative „Istina o Istanbulskoj“ uz pjesmu i hrvatske zastave predali su danas Hrvatskom saboru Zahtjev za raspisivanje referenduma o otkazivanju Istanbulske konvencije uz 377.635 potpisa, što je više od 10% birača iz Republike Hrvatske, potrebnih za raspisivanje referenduma.

Predstavnici inicijative izrazili su veliku sreću i zadovoljstvo zahvalivši se svim volonterima koji su pokazali da u Hrvatskoj postoje ljudi koji su spremni žrtvovati puno svog vremena i truda za dobrobit hrvatskog društva. 

Koordinatorica inicijative Kristina Pavlović pokazala je plakat s kojim je inicijativa u jesen prošle godine počela osvješćivati javnost o tome što donosi Istanbulska konvencija. Na tom je plakatu slika djevojčice koja govori da su joj u školi rekli da može odlučiti je li ona muško ili žensko. Tada je inicijativa naišla na optužbe da pojam roda u Istanbulskoj konvenciji nema veze s identitetom osobe tj. da ona ne sadrži rodnu ideologiju.

Kristina Pavlović se osvrnula na dopis ministrice Divjak upućen ravnateljima svih osnovnih i srednjih škola, u kojem daje upute ravnateljima kako postupiti prema učenicima koji su „odabrali život u drugom rodnom identitetu“ ili „promijenili spol“! 

''Inicijativa „Istina o Istanbulskoj“ učinila je veliku stvar i za sve buduće referendumske inicijative. Naime, Ustavni sud je iznio stav da referendumske inicijative ne trebaju tražiti od gradova i općina dozvole za korištenje javne površine. Također, Ustavni sud je rekao da lokalni čelnici ne smiju na sebe preuzimati ulogu Ustavnog suda i odlučivati o tome je li određeno referendumsko pitanje u skladu s Ustavom.

Zahvaljujući ovoj inicijativi, sve će buduće inicijative biti zaštićene od opstrukcija lokalnih „šerifa“ koji su opstruirali prikupljanje potpisa bilo zabranama, bilo neizdavanjem dozvola, bilo skupim naplaćivanjem javnih površina.

No, najveća se pobjeda očekuje na referendumu. Inicijativa očekuje da tijekom ljeta treba biti obavljena provjera potpisa i očitovanje Ustavnog suda o prihvatljivosti referendumskog pitanja, te očekuje da se referendum održi u listopadu.

Organizacijski odbor građanske inicijative „Istina o Istanbulskoj“

 mifcef2d7ef4bec1479324cc3961161a65 L Copy

Predaja  377.635 potpisa 

Da ipak neće sve teći glatko, lako ili normalno, jer ovu državu ne vode normalni hrvatski političari već gremijeve sluge, homnoseksualci i skriveni pedofili, pokazao je APIS, a  židomediji skriptirano objavili - likovali kako su propala oba referenduma za koja su prikupljani potpisi - onaj o promjeni izbornog zakona i onaj za ukidanje Istanbulske konvencije. Jer su otkrivene mnoge nepravilnosti. Tako navode da su inicijativu potpisivali mrtvi ljudi, stranci, žene s 'djevojačkim prezimenima', državljani drugih zemalja, posebno oni iz Bosne i Hercegovine... itd.

Da, APIS i mediji su zaboravili još reći da su građanskoj inicijativi potpise dali i odbjegli Jugoslaveni iz tzv Republike Srpske koji godinama glasuju (APIS upisuje glasove) za HDZ, SDP, HNS, IDS, jer se i dalje vode kao hrvatski birači. A glasuju po potrebi i umrli Jugoslaveni čiju evidenciju uredno vodi Savo Štrbac, produžena APIS-ova ruka. 

Usporedbom potpisa, organizatori inicijative zasigurno su bili dovoljno pametni da kopiraju sve potpise i OIB-e, lako će se utvrditi tko laže. A tko laže taj i krade!

0o

Direktor ozloglašene i prevarantske tvrtke APIS It

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo, mijenjaju slike, dijelove teksta ili blokiraju link! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(17 votes)

Donirajte

Amount: