person_outline
search
hrendeitpt
Ivica Luka Vrkić Ivica Luka Vrkić
  • Posted
  • Read 18744 times

Milanović ima muda, za razliku od Plenkovića koji ih nikada nije imao!

Ima li nade za hrvatski narod? Ima! Narod treba vođu koji ima muda oduprijeti se masonskoj korporaciji zvanoj Europska unija. Koja je produžena ruka privatnoj korporaciji zvanoj Ujedinjeni narodi. U vlasništvu psihopatske elite koja se smatra gospodarima i vlasnicima cijelog svijeta. Upravo takvima služe raznorazni Mesići, Josipovići, Kosorice, Plenkovići, Puhovski, Pupovci, Šeparovići, stožeraši...Služi li im i Milanović? Je li on zadnja slamka spasa za koju se može uhvatiti hrvatski narod?

Za hrvatsku javnost Zoran Milanović je SDP-ovac (sinonim za komunjare) frivolan, bahat, bez dlake na jeziku, Andrej Plenković HDZ-ovac (sinonim za domoljublje), demokratičan, fin, smiren. Neki će pak reći da su iz istog inkubatora izišli, iz jaja koja je položila UDBA, a odgojio Očenašek kaptolski. 

Za mene, oni su inkopatibilni, dijametralno suprotni političari koji podjednako uživaju „popularnost“ iz jednostavnog razloga što hrvatski narod nema izgrađeno vlastito mišljenje, na osnovu vlastitog razmišljanja, već se povodi za javnim mišljenjem, onim što mu u datom trenutku serviraju kvislinški mainstream mediji koji su potpuno u službi duboke države. A način rada duboke države je podijeli pa vladaj. Zato, u svim „demokratskim“ parlamentima europskih država imamo dvije glavne političke stranke, poziciju i lažnu opoziciju, te njihove prateće trabante koji im daju potreban majoritet, kada treba ratificirati EU zakone, protivne interesima EU naroda.

Strah, interes i naslađivanje tuđoj nevolji glavni su generatori moždanih stanica hrvatskog naroda. I to se nebrojeno puta pokazalo točnim. Jer, kako shvatiti da je narodu najomraženiji premijer Milanović danas predsjednik tog istog naroda. Kako shvatiti da je narodu nekad najpopularniji premijer Sanader (obožavao ga je 'govnar' Tomić) danas redovni stanar Remetinca. Kako shvatiti da su Josipović i Kosor također bili najpopularniji političari, a danas zajedno ne mogu skupiti 200 glasova na parlamentarnim izborima. Kako shvatiti da je Kolinda bila melem za oči, a danas opća sprdnja. I kako shvatiti da je narod u Plenkoviću vidio spas, a danas bacaju drvlje i kamenje na njega, nazivajući ga najpogrdnijim imenima.

A Što je interes hrvatskog naroda?

Ono što je imao u bivšoj državi: posao, uredna plaća, mir, sigurnost, zdravlje, prijatelje u cijeloj bivšoj državi. To mu se godinama obećavalo: (o mrtvima sve najbolje), od Mesića, Sanadera, Josipovića, Kosorice, Milanovića, Kolinde, Plenkovića i opet Milanovića.

Što je dobio, nakon što se 91-e (94,17%) izjasnio za neovisnost Hrvatske?

Ostao bez svog dijela vlasništva. 98% svih resursa bilo je narodno vlasništvo (per capitta), a samo 2% državno! Koje je u protuustavnoj, privatizaciji prešlo u ruke pojedinaca. A privatno vlasništvo se ne može privatizirati! Što je direktno imalo za posljedicu masovne otkaze, nesigurnost, strah, pauperizaciju i bolest jer smo prvi smo u Europi, a deseti u svijetu po postotku umrlih od malignih bolesti.

I nakon svega toga, kao šlag na tortu, hrvatski narod dobio je od članova te elitne bulumente, tzv. Nacionalnog stožera, brnjice kao simbol pokornosti i gluposti. A uskoro će stići i Beroševa cjepiva za diskretno eutaniziranje osoba preko 60 godina. Jer Plenkovićeva mentorica Christine Lugard kaže da stariji ljudi predugo žive i da nešto treba učiniti.

 cpreenshot 20200621 095619 Facebook

Plenković i Lugarde

Ima li nade za hrvatski narod?

Ima! Narod treba vođu koji ima muda oduprijeti se masonskoj korporaciji zvanoj Europska unija. Koja je produžena ruka privatnoj korporaciji zvanoj Ujedinjeni narodi. U vlasništvu psihopatske elite koja se smatra gospodarima i vlasnicima cijelog svijeta. Upravo takvima služe raznorazni Mesići, Josipovići, Kosorice, Plenkovići, Puhovski, Pupovci, Šeparovići, stožeraši, Rade i Veljače...

Služi li im i Milanović? Je li on zadnja slamka spasa za koju se može uhvatiti hrvatski narod?

Naizgled diskretno prepucavanje na relaciji Banski dvori - Pantovčak nije bezazleno. Dapače, ja bih to nazvao: započeo je rat u mojoj prijestolnici. Milanović i Plenković žele biti lideri. Škorpion (Milanović) i ovan (Plenković), dva horoskopska znaka kada se nađu zajedno, rezultat je intezivna borba i odmjeravanje snaga. Oba znaka vole moć i mogu zajedno postići mnogo uspjeha, sve dok se oboje nalaze pod svjetlima reflektora, odnosno dok jedan ne zasjeni drugoga.. Škorpion je strpljiviji, ali je i posesivniji od Ovna. Međutim, kada su njegovi osjećaji povrijeđeni onda može pokazati svoj bijes i nezadovoljstvo, uz puno galame i teških riječi. U što se svakodnevno uvjeravamo. Što znači biti posesivan?

Piranski zaljev

Vezano za granični spor, arbitražu i aferu sa Slovenijom Milanović je pokazao muda. I posesivnost. Što je rekao?

„Piranski zaljev je hrvatski i točka.To je postupak u kojem mi više nećemo sudjelovati. Sabor je donio jednoglasnu odluku da se iz tog postupka izađe i tako će biti, mislim da to svi u Hrvatskoj misle i jedino tako može biti, a odluku koju donesu, neka je drže za sebe, nas ne obvezuje i nećemo se po njoj ponašati".

Javni ovršitelji

Milanović je pokazao i empatiju prema hrvatskom narodu naloživši svom ministru pravosuđa Orsatu Miljeniću da ukine Kosor-Bošnjakovićev zakon po kojem su javni (privatni ovršitelji) ili kauboji mogli u bilo koje doba dana upadati građanima u stanove i plijeniti im imovinu. Na ime duga nakon što su banke nezakonito, bez pristanka dužnika, ustupile svoja potraživanja sumnjivim stranim agencijama.

Migranti

Za vrijeme migrantske krize Milanovićeva vlada toplo je prihvatila, evidentirala, smjestila, nahranila i proslijedila izbjeglice Angeli Merkel.

Paradržavni Stožer

„Nacionalni stožer za krizna stanja nije imao zakonsko pravo 23. ožujka donijeti odluku o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravišta. Zakonom o sustavu civilne zaštite, a ni njegovom dopunom koju je sabor usvojio 18. ožujka takva ovlast Nacionalnom stožeru nije dana. Mjere za suzbijanje širenje koronavirusa su nužne, ali trebaju ih donositi tijela koja su predviđena ustavom i zakonom te u procedurama koje su propisane ustavom i zakonom. Ne može se na Stožer civilne zaštite novelom Zakona o sustavu civilne zaštite prenijeti ovlasti svih tijela iz svih zakona jer to znači suspenziju demokracije, de facto diktaturu“, oštra upozorenja uputio je ustavni sudac Andrej Abramović, jedan od rijetkih sudaca Ustavnog suda koji nije podlegao korupciji duboke države.

Ali je podlegao predsjednik Ustavnog suda Miroslav Šeparović (težak, što se zna,10-ak milijuna kuna). Inokosno, ironizirajući struku, legalizirao je nelegalni rad paradržavnog stožera. I nitko mu ništa ne može!

Covid 19 je skračenica za potvrdu o identifikaciji cijepljenja

Tisuće doktora i znanstvenika svjesni su da je Covid 19 velika globalna prijevara. No, raznorazni faktografi, gongovi, agitpropi, antife, Šeparovići i ostala sluganska fb, google soroščad, na sve moguće načine blokiraju njihove poruke, video uratke, proglašavajući ih netočnim i lažnim.

"Kod „bolesnih od tkzv „COVIDA 19“, europski patolozi nisu identificirali nikakva antitijela specifična za COVID 19. Dakle, nemoguće je napraviti cjepivo za nepostojeći virus! Od koronavirusa nitko nije umro! Vjerujem da je WHO najbolja kriminalna medicinska organizacija, kaže dr. Stojan Aleksev.

„Covid-19 je skračenica za „potvrda o identifikaciji cijepljenja“. A broj 19 je godina kada je kreiran. Covid nije ime virusa. To je ime međunarodnog plana za kontrolu i smanjenje populacije. Razvijalo se posljednjih nekoliko desetljeća, a krenulo u realizaciju ove, 2020. Ono što nam sad žele ubrizgati su najgora cjepiva do sada. To je bukvalno ulazak u pakao sa ciljem masovne depopulacije, većom od 80% populacije, kaže dr. Roberto Petrella.

Dr. Mike Yeadon: „Pandemija je gotova! Drugi val se trebao uvesti na osnovu lažno pozitivnih COVID testova!“

Dr. Otto Hainrich Warburg: „Oduzmete li zdravoj stanici 35% njenog kisika, možete je pretvoriti u stanicu raka za samo dva dana. Sve normalne stanice imaju apsolutnu potrebu za kisikom, ali tumorske stanice mogu živjeti bez njega. To je pravilo bez iznimke“.

Poznati njemački liječnik dr. Wolfang Wodarg: „NE dajte se cjepiti protiv korone! Cjepivom vam žele promijeniti gene!“

Da je Covid 19 projekt i prijevara više puta, neizravno, svojim izjavam potvrdio je i Zoran Milanović:

„Stožer je ustvari ništa, grupa anonimaca koja pokušava Upravljati našim životima“
„Nošenje maske je cirkus, a uloga stožera farsa“
„Prekidam komunikaciju s Plenkovićem, a parastožer je neustavan“
Milanović ruši legimitet kriznog stožere: „Oni polako uvode diktaturu“.

Ne zaboravimo da je Milanovića vlada, za razliku od HDZ-ovih vlada, financijski pomogla generalu Gotovini nakon izlaska iz zatvora.

A kako se ponašao i ponaša, ovan Plenković koji za razliku od škorpiona Milanovića nikada nije imao (pokazao) muda?

Plenković je prodao hrvatsku demokraciju i nezavisnost te iz toga izvukao dobro plaćen posao – izjavio je Nigel Farage za Večernji list. Britanski zastupnik dodao je kako zna da je Plenković služio “kao desna ruka” bivšem premijeru Ivi Sanaderu koji je pregovarao o članstvu u EU i zatim je osuđen na 10 godina zatvora zbog rasprodaje nacionalnog blaga.

https://www.vecernji.hr/vijesti/plenkovic-je-prodao-hrvatsku-i-iz-toga-izvukao-dobro-placen-posao-580053

Istanbulska konvencija i Referendumi

Plenković je izjavio da nema potrebe za raspisivanjem referenduma unutar HDZ-a u vezi s Istanbulskom konvencijom. A za Narodni referendum kazao je da bi Hrvatsku vratio 50 godina unazad:
„Bitni smisao te konvencije Vijeća Europe je zaštita žena od nasilja i nasilja u obitelji. Dakle, to je temeljno. Ponavljam još jednom, smisao konvencije Vijeća Europe je zaštita žena od nasilja i nasilja u obitelji i trebamo otkloniti sve ove teme koje su u eteru, a ne stoje. Nema nikakvog učinka te konvencije u smislu da se u naš pravni poredak uvodi treći spol, u smislu da se priznaju istospolni brakovi, u smislu da u našem obrazovnom sustavu u nastavnim programima moramo imati homoseksualne sadržaje ili nešto tako“,kaže Plenković..

Interpretativna izjava

„Prema našem zakonu interpretativna izjava je izjava kojom Republika Hrvatska izražava svoje tumačenje. To govorim zato što u javnom prostoru postoje mnogi koji pretendiraju biti politički akteri pa kažu da su interpretativne izjave bezvrijedne. To pokazuje njihovo veliko neznanje“, tumačio je Plenković.

Austrija, Finska, Nizozemska, Norveška, Švedska i Švicarska istaknule su interpretativnu izjavu kao nevažeću. Države koje ratificiraju Konvenciju podložne su kontroli međunarodne skupine pod nazivom GREVIO koja nadzire provedbu Konvencije, osobito na području državnih javnih politika (školstvo, mediji, antidiskriminacijska politika...). Istanbuska konvencija se u članku 78 ratificira u cjelosti, bez rezervi!

http://istinomprotivlazi.info/kolumne/istinom-protiv-lazi/2381-plenkovicu-prestanite-lagati-i-obmanjivati-hrvatski-narod-od-47-zemalja-samo-su-24-ratificirale-istanbulsku-konvenciju-koja-je-nadnacionalna-idemo-na-referendum

Piranski zaljev i Junction

Arbitražni sud za granični spor između Hrvatske i Slovenije odlučio je da Slovenija kroz hrvatske teritorijalne vode dobije spojnicu (junction) svojih teritorijalnih voda i međunarodnog mora, te da joj pripadaju tri četvrtine Savudrijske vale, objavio je u Den Haagu predsjednik Arbitražnog suda Gilbert Guillame, predstavljajući konačnu odluku o razgraničenju Hrvatske i Slovenije na kopnu i na moru.

„Hrvatski poslušnici nikada neće javno prihvatiti rezultate arbitraže ali će je zato potajno, mučki i ispod stola provoditi pa čak i više od toga pod izgovorom tzv. dogovora dviju vlada. Upravo to su u 4 oka dogovarali Cerar i Plenković koji se svojih štreberskih manira nije uspio nikada osloboditi. A poznato je štreberi nisu nikad dobri i samostalni vođe, njima treba oslonac i naredbodavac kojem će se ulagivati i služiti. No, hrvatski narod narod treba znati istinu/ "Junction" znači SPOJ Slovenije sa otvorenim morem, a ne kako naši mediji pišu VEZA Slovenije sa otvorenim morem!

Arbitraža je rezultat objavljivanja dogovora koji su veleizdajnički politički hegemoni prethodno sklopili, ali nisu imali muda urbi et orbi objaviti svojim narodima. Da bi izbjegli pobune i političke potrese formirali su ad hoc arbitražni tribunal od pravnika na kraju karijere kojima je trebala dobra otpremnina za mirovinu pa ih očuvanje časti nije zanimalo“, za IPL je napisao A. Hruperov.
http://istinomprotivlazi.info/vijesti-iz-znanosti/1749-hrvatski-narod-treba-znati-istinu-junction-znaci-spoj-slovenije-sa-otvorenim-morem-a-ne-kako-nasi-mediji-pisu-veza-slovenije-sa-otvorenim-morem

Marakeška deklaracija

Kratko. Obvezna je kao i Istanbulska konvencija. I točka je na 'i' završnog Rabatovog procesa ili Agende 2030 (plana uništenja europskih naroda) koju su supotpisali HDZ-ovi politički emisari Kolinda Grabar Kitarović i Tihomir Orešković. A monarh Plenković i asertivni stožer uspješno provode Agendu 2030 u djelo. Na očigled inertnog naroda.

Uvođenje eura

Plenković laže da se Hrvatska ulaskom u EU obvezala uvesti euro Što piše, po pitanju monetarne politike, u Ugovoru između EU i Hrvatske?
U Ugovoru koji je Hrvatska sklopila sa EU-om postoje tri vrste ovlasti: ISKLJUČIVA, PODIJELJENA i KOMPLEMENTARNA (DODATNA) OVLAST. Isključiva ovlast EU-a u trećoj točki Ugovora kaže da EU ima isključive ovlasti po pitanju monetarne politike samo za zemlje čija je valuta euro! To pravno znači da EU nema isključivu monetarnu ovlast nad Hrvatskoj i zato se Europskoj uniji žuri da euro što prije uvede u Hrvatskoj. 

Vlada zlokobnih i opasnih namjera

Vladin prijedlog kojim se nastoji nadopuniti članak 104. Zakona o elektroničkim medijima tako da se u njemu nadoda famozna „obrada podataka o lokaciji u cilju zaštite nacionalne ili javne sigurnosti“, sulud kakav jest nije dakle razložna ili smislena mjera, već iza nje stoji nešto kudikamo zlokobnije i opasnije. U danima kada su građani izloženi masovnoj histeriji koja se uglavnom, kako su pod mjerama izolacije, širi društvenim mrežama, u danima kada nam se ukidaju i ograničavaju prava na slobodno kretanje, šetnje i socijalni kontakt, vladajući pod krinkom borbe i zaštite zdravlja svojih građana provode tipično totalitarne mjere koje mogu imati dalekosežne posljedice.
https://www.rtl.hr/vijesti-hr/novosti/hrvatska/3671113/vlada-zlokobnih-i-opasnih-namjera/?fbclid=IwAR26V2Zlo_QZljivBq2lq5fS6kx_NLFGQAS_Nnr9ToYEuWLOkNOM1JM8HzI

Za razliku od Zorana Milanovića koji javno govori da je stožer nitko i ništa, nošenje maske cirkus, a uloga stožera farsa, Andrej Plenković svom stožeru i svojim režimskim medijima proslijeđuje materijale koje mu dostavljaju direktno iz neupitno kompromitiranog WHO-a.

Zaključak

Plenkovićeva vlada najkorumpiranija je vlada u povijesti hrvatske države. Plenković je smijenio 14 ministara, tri Mostova i 11 svojih. Za razliku od Mostovih nije smijenio ni jednog svog ministra već je to Pilatski, nakon što su kotrisni idioti odradili zadane dionice, prepustio svojim opskurnim medijima, kojima je Plenkovićev DORH dostavio kompromitirane materijale.

Možda ga je najbolje opisao Hruperov: “Plenković umiljato prede, trudi se da ukoči lice ali grimase poskakuju, oči žmirkaju i namiguju što znači krajnji stupanj kontrole i napetosti. Dah mu kratak i isprekidan, jedva diše, duševna uzbuđenost na vrhuncu. No, prosipa med i mlijeko, laž za laži. Plenković:"Još jednom ću ponoviti, cijelu svoju karijeru, svoj politički život, društveni angažman baziram na čestitosti, poštenju, nekorumpiranosti i ste strane sam po ovoj temi i svim drugima kojima sam se u svom životu bavio miran da ne mogu biti mirniji.”

Da nije to rekao, kako bismo mi znali da gledamo i slušamo takvog poštenjačinu od formata i suštu iskrenost velikog istinoljuba. Tko o čemu kurva o poštenju. Bože sačuvaj, ništa ja nisam znao, ništa ja nisam pročitao. Ja se ne bavim takvim stvarima. A nije me nitko upozorio. Nije mi bilo u fokusu. Ja sam samo želio dobro, cvili ljupko Plenković...“.

Milanović ili Plenković?

Ako ništa drugo Milanović ima muda za razliku od Plenkovića koji ih nikada nije imao!

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

(16 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: