person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 3897 times

Gospođo Kolinda, Vi očito ne smijete Miloradu Pupovcu oduzeti odličja?

Vlasnici i urednici glavnih židomedija, u sprezi s političarima na vlasti, lažu nas i drže u zavadi s krajnjim ciljem iniciranja novih sukoba, ratova, odnosno betoniranja opljačkanog narodnog vlasništva te zamjene stanovništva novim robovima, Soroševim izbjeglicama, crncima i Arapima!

Predsjedice Kolinda, ako ste hrvatska predsjednica, dužni ste oduzeti Miloradu Pupovcu odličja sukladno Pravilniku o odlikovanjima i priznanjima (čl. 14.) te temeljem Zakona o Odlikovanjima i priznanjima (čl. 36) u kojima je istaknuto kako se osobi koja postupa protivno pravnom poretku i moralnim zasadama u Hrvatskoj oduzima odlikovanje. Osim što je oduzimanje odlikovanja Miloradu Pupovcu Vaša obveza, oduzimanje odličja bio bi čin zaštite digniteta hrvatske države i Domovinskoga rata, na koji ste se 5. kolovoza u Kninu pozivali.

A pozivao se i premijer Andrej Plenković koji je isto tako dužan prekinuti suradnju s Pupovčevim SDSS-om i zabraniti financiranje njegovih prohrvatskih 'Novosti'.

To su vaše ustavne obveze, ako želite biti vjerodostojni prema građanima RH koji svakodnevno časno i odano pridonose ugledu i dobrobiti svoje države. To bi bio i dokaz da nitko nije iznad zakona i potvrda da svi moraju poštivati hrvatsku državu i njene zakone, ma koje etničke pripadnosti bili.

Ako pak, predsjednice Kolinda nećete oduzeti odličja Miloradu Pupovcu, ako premijeru Plenkoviću nećete prekinuti suradnju sa SDSS-om i zabraniti financiranje prohrvatskog lista 'Novosti', potvrditi ćete ono što već dugo vremena mislim o Vama, oboje. A na svoje mišljenje imam pravo jer mi to garantira Opća deklaracija o ljudskim pravima, Član 19. koji kaže: 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

A mislim da ste pripadnici sotonske jugoslavenske zločinačke organizacije, simpatizeri JNA (Jugoslavenska nacionalna vojska) koja je napala Hrvatsku, a nikad za to nije odgovarala ili bila osuđena. Hrvatsku je napala na način da je naoružavala srpske civile u Hrvatskoj i u suradnji s CIA-om izvršila prva klanja ljudi na obje strane.

0pupovacplenkovicprota

muScreenshot 26

Slike govore više od tisuću riječi

JNA je zapravo židovska nacionalna vojska, koja je 1945-e, na Bleiburgu i ostalim stratištima, izvršila genocid nad hrvatskim narodom, a 90-ih, nakon što ga je razoružurala, inicirala i financirala krvavi rat koji je trajao onoliko koliko je bilo potrebno da se privatizira 98% privatne narodne imovine (per capitta). A svi znamo da se privatna imovina ne može privatizirati! 

Nakon toga su je, opljačkanim novcima svih poreznih obveznika, kupili i podijeli između sebe. Uz pljačku, cilj isplaniranog rata, koji je skrojen u radionici zla na Pantovčaku, bio je i etničko čišćenje, odnosno genocid nad Hrvatima, Srbima i Bosancima. Što se i događa, jer bivši komunisti, danas cionisti, vladaju Hrvatskom, Srbijom i Bosnom i Hercegovinom. Naravno, i ostalim republikama bivše države.

No, za vas posao nije završen. Samo ste promijenili način genocida. Metke iz 45-e zamijenili ste raseljavanjem domicilnog stanovništva, chemtrailsom, GMO-om, cjepivima, vodom… Karl Marx je rekao da moramo nestati, a projekt depopulacije naroda na ovim prostorima, do u tančine je projektirala židovka Madeleine Albright.

Što svi narodi bivše države moraju znati?

Židovski marksisti ili cionisti, naši su zajednički i jedini neprijatelji. Oni su potpisali Agendu 21 i Agendu 2030, koje između ostalog govore o depopulaciji domicilnog stanovništva – kojeg oni nazivaju beskorisnim potrošaćima resursa.

Zahvaljujući kupnji 95% svjetskih medija, naglašavam novcima bez pokrića, vlasnici i urednici glavnih židomedija, u sprezi s političarima na vlasti, lažu nas i stalno drže u zavadi s krajnjim ciljem iniciranja novih sukoba, ratova, odnosno betoniranja opljačkanog narodnog vlasništva, te zamjene autohtonog stanovništva novim robovima, tzv. Soroševim izbjeglicama, crncima i Arapima!

Za one kojima to nije jasno, ne žele znati ili ne vjeruju, važi ona narodna da mozak u naroda bivše države u prosjeku, od guzice do glave, putuje 75 godina. Što u prevodu znači da će nas malo, nastave li se ovi trendovi depopulacije domicilnog stanovništva, te godine doživjeti.

Kolinda i Plenkoviću, Vi ste na potezu. Volio bih da sam u krivu! A ovaj cirkus sa Milanom Kujundžićem (koji je kriv za stanje ili sranje u Zdravstvu koliko i ja što sam glasovao za Kolindu) je skretanje pozornosti sa onoga što morate učiniti:

- oduzeti odličja Miloradu Pupovcu

-prekinuti daljnju suradnju sa SDSS-om

-zabraniti daljnje financiranje Pupovćevih 'Novosti', novcima hrvatskih poreznih obveznika.

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(5 votes)

Donirajte

Amount: