person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 7016 times

Ipl je postao preopasan dubokoj državi zato ga na sve načine pokušavaju zaustaviti! Jutarnji list, Index.hr, Nacional, Tportal daleko su zaostajali za njim!

Imajući u vidu tko financira i stoji iza Jutarnjeg, Indeksa, Dnevno.hr, Nacionala, T-portala… portal Istinom protiv laži (Ipl) dobiva još više na težini. I na vrijednosti!

Napravili smo usporedbu sa ''najčitanijim hrvatskim portalima'', Jutarnjim, Indexom, Dnevno.hr, Nacionalom, Tportalom. Prosjek naših dijeljenja objava je oko 100 (usporedili smo zadnjih 20-ak aktualnih političkih objava) i daleko smo ispred svih navedenih, što smo može vidjeti iz ovih screenshot-ova, a lako se može provjeriti navedeno i unazad godinu dana. Zato su ga i zaustavili jer je postao preopasan za duboku državu koja pljačka, lihvari i truje hrvatski narod.

naslov

Prosjek dijeljenja aktualnih objava kod Indexa.hr je 30-ak, a kod ostalih dosta manje, od 5 do 20 dijeljenja.

iiunz00

 .om Screenshot 13 

 .m3

Umjesto 916 komentara piše 76 komentara!

A ovo su ''najčitaniji'' portali:

fdrScreenshot 13

oScreenshot 13

o iScreenshot 13

oi Screenshot 13

yScreenshot 13

 n20181007 221720

Nisu nam dali prenijeti ovaj screenshot na portal. 'Nacional' financira duboka država, a materijale dostavlja DORH, ali slabo se čita, što se i vidi iz broja lajkova, komentara i dijeljenja! Snašli smo se, snimili mobitelom ovaj screenshot i objavili. 

imoScreenshot 13

098Screenshot 13

Isto tako nakomentiraniji smo portal na facebooku, uz napomenu da nam brišu komentare, usporavaju otvaranje fb stranice, blokiraju dijeljenja. U dva navrata su nam na 7 dana i uklonili facebook stranicu. Doslovno nas prate 24 sata i na sve načine ometaju u radu. Idu toliko daleko da nam upadaju u portal i zamjenjuju fotografije.

A kako to izgleda kada ovu objavu podijelimo na Google 

oiScreenshot 13

Budale, samo nam prave reklamu... Mi znamo tko nam to radi...nadamo se da znate i vi koji nas pratite i čitate

Nameće se logično pitanje tko to radi I kome smetaju naše objave. Kome smeta istina i zašto nas ne tuže, ako misle da ne pišemo istinu ili da lažemo.

Kada smo objavili da je Udruga ''Ne govoru mržnje-istinom protiv laži'' podnijela kaznenu prijavu protiv vrha države za suučesništvo u genocidu nad hrvatskim narodom, pokušali su nas na sve načine, po lažnim anketama ''najčitaniji portali',' diskreditirati.

Snimljenje su izjave Svjetlane Valentić i Ivice Luke Vrkića, ali nisu puštene u eter. Novinarka RTL-a dogovorila je razgovor i snimanje vezano za kaznenu prijavu, ali je bez obrazloženja odustala. Chemtrails i Haarp su jednostavno zabranjene teme, a zabranjene su teme i o genocidnosti Izraela.

Za razliku od navedenih portala, mainstream medija, koji o tome ne smiju pisati, mi pišemo. Zato smo i najčitaniji.

Imajući u vidu tko sve financira i stoji iza Jutarnjeg, Indeksa, Dnevno.hr, Nacionala, Tportala… Istinom protiiv laži (Ipl) dobiva još više na težini. I na vrijednosti!

Naravno, u tome ne bismo uspjeli da nije naših vjernih čitatelja! Zato vam hvala, komentirajte i dijelite naše objave. Neka se istina čuje što dalje, neka uđe u svaki kutak lijepe naše! 

NAPOMENA: Stalno nam upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama! Kada primjetite, javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Istina i vjera naše su oružje protiv zajedničkog neprijatelja - političara koji otvoreno rade kako protiv interesa hrvatskog naroda tako i svih naroda bivše države!

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(20 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: