person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 7906 times

Otkaz vladi, raspuštanje sabora, raspisivanje novih izbora i ukradenih referenduma!

Zahtijevamo:

– trenutno odstupanje cjelokupne Vlade i raspuštanje Sabora
– raspisivanje novih izbora u roku od 90 dana
– raspisivanje svih dosad ukradenih referenduma uključujući i onaj o promjeni izbornog zakona.

„Svim građanima Republike Hrvatske, probuđenom Hrvatskom narodu u Domovini i svijetu upućujemo

                                                                                                                                                                                                                                       PROGLAS

Iako svjesni činjenice da smo prevareni, opljačkani i obespravljeni: uzdignimo glave i ne gubimo nadu! Imajmo na umu istinu koja kaže da je Duh Hrvatskog naroda nesalomljiv i kako nam povijest dokazuje tu istinu!

Ovo je trenutak kad se nepravdi moramo suprotstaviti i za to su nam više nego ikad prije potrebni ljubav, vjera i zajedništvo. Živimo u vremenima kad totalitarizam ovladava svim državama svijeta, kad se ljudska prava suspendiraju i u „najrazvijenijim zemljama“. Ovo su trenutci kada se ljudima diljem svijeta oduzima njihova privatna i pošteno stečena imovina, oduzima im se pravo na rad, slobodno kretanje, nepovredivost tijela i izbor liječenja. Kad se poljoprivrednicima oduzima njihovo zemljište i onemogućava ih se da proizvode hranu dok istovremeno cijene hrane rastu vrtoglavo, a vladajuća klika diljem svijeta prijeti ljudima nestašicom.

Živimo u trenutku u kojem čelnici Europske unije svojim političkim odlukama vlastiti narod bacaju na koljena, uništavaju mu egzistenciju, ruše životni standard. Svjedoci smo kako čelnici država i moćnici ovog svijeta licemjerno najavljuju teška vremena i potrebu za štednjom dok istovremeno pohranjuju milijarde na svoje javne i tajne račune, lete privatnim mlažnjacima i planiraju daljnje osiromašenje naroda.

Vlastodršci u našoj predivnoj zemlji sluge su međunarodnih korporacija i odlučni su u namjeri da prodaju naš suverenitet, a nas da pretvore u bezizražajnu masu slijepih poslušnika koji ne smiju razmišljati svojom glavom. U svom bolesnom naumu „naši“ briselski vazali čak nemaju ni mrvice takta u nametanju vrijednosti koje su u potpunoj suprotnosti s našom vjerom, tradicijom i zdravim razumom. Bezočnost kojom pljačkaju naša zajednička dobra je bez presedana, afera aferu stiže, a korupcija, laž i izdaja njihov su model funkcioniranja.

Ipak, i naši vlastodršci pa i njihovi međunarodni poslodavci previdjeli su jedan bitan detalj kojeg su mogli naučiti iz povijesti: „kad god je bilo najteže Hrvatski je narod stao jedan uz drugoga“ – a ovo je upravo jedan takav trenutak. Trenutak u kojem naši različiti pogledi na način borbe moraju biti nadvladani zajedničkim višim ciljevima, a najviši cilj svih naših stremljenja je SLOBODA! Slobodu možemo ostvariti samo ako se galopirajućem zlu zajednički suprotstavimo i odaberemo novo vodstvo, nove, časne i poštene ljude koji će odlučno i hrabro, ali odmjereno i mudro zastupati interese vlastitog naroda.

Upravo stoga, pozivamo sve raspoložive snage u Hrvatskom narodu koje podržavaju ove iznesene vrednote da se ujedine za čovjeka, za Hrvatski narod. Pozivamo sve slobodoumne pojedince i organizacije da nam se pridruže i da počnu surađivati svjesni da je upravo razdijeljenost ono što trebaju naši neprijatelji, kako politički tako i duhovni.

Pozivamo sve dobre ljude, udruge, sindikate, političke i druge organizacije da dođu 10.09.2022. na skup u Zagrebu na Trg žrtava fašizma koji neće biti prosvjed protiv Hrvatske vlade – tog generatora nepravde i zla u našoj Domovini; već će to biti javno uručivanje otkaza toj i takvoj Hrvatskoj vladi. To će biti uručivanje otkaza onima kojima je zadatak bio da se zalažu za boljitak i blagostanje hrvatskog naroda, a oni su sve do sada činili upravo suprotno od toga. Vrijeme je isteklo, popravka nema, preostaje samo izdajicama i lopovima uručiti otkaz!

Stoga, zahtijevamo:

– trenutno odstupanje cjelokupne Vlade i raspuštanje Sabora
– raspisivanje novih izbora u roku od 90 dana
– raspisivanje svih dosad ukradenih referenduma uključujući i onaj o promjeni izbornog zakona.

Do slobode možemo doći samo ujedinjeni.
Ostanimo slobodni zajedno!“

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!

Više čitajte alternativne, a manje korporativne (glavne) medije! Njihovi koruptivni urednici i novinari potpuno su u službi WHO-a i NWO-a.

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

 

(4 votes)

Donirajte

Amount: