person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 3660 times

Bajruši, jutarnjeva presstitutko, pravo je pitanje zašto Hrvatska ne zaustavi cionističke urednike po narodnom receptu? Jer se cionizam širi poput plamena i pitanje je trenutka kada će hrvatski narod shvatiti tko mu je pravi i jedini neprijatelj!

A tko je Ognjen Kraus najbolje govore dva dopisa Udruge ''Ne govoru mržnje-Istinom protiv laži'' koja je tražila od tvog Krausa da se očita na citate Talmuda... na koje se naravno nije očitao. Jer ne smije!

''Lijepo je Hrvatska obilježila osamdesetu obljetnicu Kristalne noći i početka nacističkog pogroma nad Židovima. Samo što termin “lijepo” treba staviti pod debele navodnike jer baš kao što su u Njemačkoj u studenom 1938. kolale laži o židovskoj opasnosti koja ugrožava domovinu, tako studeni 2018. u Studeni 2018-e u Hrvatskoj protječe u eksploziji fake newsa i fašistoidnih laži o opasnosti od dolaska migranata'', piše Robert Bajruši, urednička presstitutka ili prostitutka cionističkog glasila Jutarnji list.

6 ppoimScreenshot 6

I nastavlja…. ''Vrhunac histerije mogao se vidjeti u prošlotjednoj emisiji “Bujica”, gdje su se čule izjave za koje bi trebalo odgovarati. Tema je bila Marakeški sporazum, a Zoran Grgić, nekad član Vijeća za građanski nadzor sigurnosnih službi, hladno je migrante opisao kao “crnčuge i arapčuge koji siluju, ubijaju i teroriziraju po svijetu….''

Kada su tvoji Židovi 'častili' crnce, šutio si…seronjo:

1 ššpolScreenshot 6

Pa Bajruši kaže: ''I tako, dok je Ognjen Kraus, predsjednik Koordinacije židovskih općina na 80. obljetnici Kristalne noći poručivao “Poštovani ministri policije i pravosuđa, državni odvjetniče, predsjednici Vlade i Sabora, poštovana predsjednice RH, do kada ćete prodavati čast ove zemlje, koja je antifašističkim pokretom oprala svoj obraz…''.

A tko je Ognjen Kraus najbolje govore dva dopisa Udruge ''Ne govoru mržnje-Istinom protiv laži'' koja je tražila od tvog Krausa da se očita na citate Talmuda na koje se naravno nije očitao. Jer ne smije!

kkiuz

I opet nastavlja: ''Ukratko, vremena je sve manje, a šovinizam i fašizam u medijskoj sferi širi se poput plamena i pitanje je trenutka kada će izbiti požar. Vlasti bi trebale poslušati pučku pravobraniteljicu Loru Vidović kad upozorava da nadležna tijela moraju puno više napraviti u procesuiranju onih koji šire lažne vijesti o migrantima, uz pitanje kome je i zašto u interesu “posve neutemeljeno širenje straha i atmosfere kroz medije koje vidimo u zadnje vrijeme, a u čemu sudjeluje i dio političara…''

A koliko su lažne vijesti govore slijedeće objave:

9 ppoliScreenshot 6

10člčoiScreenshot 6

....''Sloboda govora nije isto što i slobodno propovijedanje mržnje, a u Hrvatskoj smo došli do faze u kojoj se oni koji šire mržnju više ne skrivaju iza anonimnih internetskih statusa. Da se Hrvatska ne bi pretvorila u Njemačku iz 1938., treba zaustaviti ekstremiste onako kako to radi današnja Njemačka'', završava svoj monolog ovaj židokonvertit, imena Robert Bajruši.

A da se Hrvatska uistinu nebi pretvorila u Njemačku, treba zaustaviti jebene cionističke urednike poput Bajrušija i njemu sličnih Bajruša, ili kao se već zovu, po narodnom receptu. Jer se Cionizam širi poput plamena i pitanje je trenutka kada će hrvatski narod shvatiti tko mu je jedini neprijatelj!

4 oiScreenshot 6

3 ppolScreenshot 6

I za kraj: Ovo je Bajruši prava mržnja i govor mržnje...seronjo od urednika 

8ooiuz Copy

NAPOMENA: Stalno nam upadaju u računalo, mijenjaju slike na objavama, riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru...Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(6 votes)

Donirajte

Amount: