person_outline
search
hrendeitpt
Vicent V. Vicent V.
  • Posted
  • Read 5254 times

Iza svih zapadnih mainstream medija, tako i hrvatskih, stoje židocionisti iz duboke države!

European Council on Foreign Relations (EFCR) ili Europsko vijeće za vanjske odnose, osnovano je 2007. i nije slučajno da ima isti naziv kao i znatno starije Vijeće za vanjske odnose (Council on Foreign Relations-CFR) u New Yorku. Samo sa dodatkom "europsko". CFR, osnovan 1921. iza kojega stoji obitelj Rockefeller, je stvarna vlada SAD-a u sjeni, glavno predstavništvo židocionističke duboke države

Nije nepoznanica da Index.hr u pravilu prvi prenosi kritičke izvještaje stranih medija o Hrvatskoj i to hrvatskoj javnosti onda prodaje kao da su ti strani zapadni mediji neovisni. U tim izvještajima uvijek je riječ o navodnom fašizmu u Hrvatskoj, crkvi, desničarima, ustašma, itd. i jasno je da su soroščad i ostali plaćenici duboke države iz Hrvatske, slali podatke tim zapadnim mainstreman medijima, koji su dobro umreženi sa hrvatskim mainstream medijima i sa sorosčadi u brojinim "nevladinim udrugama", NGO-ovima, poput Documenta, Centar za mirovne studije, Gong i sličnog plaćeničkog ološa.

No, Index svojim čitateljima i javnosti prešućuje pravu pozadinu tih zapadnih medija, tko stoji iza njih i kakvu politiku propagiraju. A iza svih tih zapadnih mainstream medija stoje židocionisti iz duboke države. Kao i iza svih hrvatskih mainstream medija. Indexov samozavni stručnjak za takva izvještaje o Hrvatskoj, homoseksualac Gordan Duhaček, u pravilu objavljuje sve izvještaje od strane jedne organizacije, koja konstantno kritizira Hrvatsku. U pravilu u mjesecu svibnju, pred odlazak hrvatskog naroda na Bleiburg.

"Ta organizacija, utjecajni think tank European Council on Foreign Relations (ECFR), ne prevodeći engleski naziv da bi na engleskom zvučalo još važnije (Europsko vijeće za vanjske odnose), izradio je gigantski izvještaj pod naslovom ''EU Coalition Explorer" na više od tisuću stranica u kojem detaljno analizira suradnički odnosno koalicijski potencijal svih 28 država Europske unije u odnosu na ostale članice. Hrvatska je katastrofalno plasirana na predzadnjem mjestu (lošije stoji samo podijeljeni Cipar) kao članica s kojim ostale države Europske unije ne žele surađivati niti imaju interesa s njom stvarati koalicije u guranju zajedničkih interesa unutar Unije, svojevremeno ih je nahvalio Duhaček"

ppomihnk f

Gordan Duhaček - Soroševa presstitutka 

Iz toga Duhaček i Index zlobno su zaključili, ma eto nitko u EU se ne želi igrati sa Hrvatskom, kao sa kilavim i šugavim djetetom. https://www.index.hr/vijesti/clanak/zasto-nitko-u-eu-ne-zeli-biti-saveznik-hrvatske/2040670.aspx

Indexovci kao potpuni mrzitelji bilo kakve hrvatske države i hrvatske suverenosti, misle da sa takvim stalnim negativnim izvještajima mogu naškoditi i zlobno se nasladiti svim desničarima i domoljubima. Da su Index i ostala soroščad imali svoje prstiće i u ovom izvještaju ECFR-a, pokazuje to, što se u njemu spominje Bleiburg, odnosno kaže, da je "skup na Bleiburgu kojemu je pokrovitelj hrvatski sabor opisuje se kao “najveće neonacističko okupljanje u Europi”.

Dan kasnije, Index, odnosno, Duhaček opet o tom izvještaju ECFR-a i ovaj put on, u 5 točaka, daje svoje prijedloge, kofol kako da Hrvatska poboljša svoju poziciju i "ugled" u Europi, Među tih 5 prijedloga posebno upadaju u oči točka "2. Prestati se gurati u Višegradsku skupinu" i točka 4 "Prestati s rehabilitacijom ustašluka i reafirmirati hrvatsku antifašističku tradiciju". Višegradska skupina je, kako je poznato, trn u oku Sorosu i soroščadi, a domaćoj soroščadi je sve što je bilo kakvo hrvatsko domoljublje, "ustašluk", pa tako i prvo bijelo polje na hrvatskom grbu.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/ovih-pet-poteza-hrvatsku-moze-spasiti-od-statusa-crne-ovce-europske-unije/2040913.aspx

Nadrobio je Duhaček tu sve i svašta, samo je prešutio jednu činjenicu, onu najvažniju: da čitateljima kaže, tko i što je taj "utjecajni think tank ECFR" i tko stoji iza njega.

Tko je ECFR (European Council on Foreign Relations)?

ECFR je osnovan 2007. i nije slučajno da ima isti naziv kao i znatno starije Vijeće za vanjske odnose (Council on Foreign Relations-CFR) u New Yorku. Samo sa dodatkom "europsko". CFR, osnovan 1921. iza kojega stoji obitelj Rockefeller, je stvarna vlada SAD-a u sjeni, glavno predstavništvo židocionističke duboke države.

33678260542 8c2b0ff3ed b

ECFR kontrolira svakog američkog predsjednika i vuče konce u organizaciji godišnjih konferencija skupine Bilderberg koja je nešto kao svjetska vlada u sjeni, CFR ima oko 5000 članova, cijela američka elita, a među tim članovima naravno tu prednjače bezbrojni ciožidovi.

Da navedem samo nekoliko najpoznatijih: Kissinger, Madelaine Albright, John Kerry, James Wolfensohn i Robert Zoellick (bivši predsjednici Svjetske banke), Ben Bernanke i Janet Yelen (bivši predsjednici FED-a), Lloyd Blankfein (šef Goldman Sachsa), Ruth Bader Ginsberg i Stepehn Breyer (članovi Vrhovnog suda SAD-a, toliko o "neovisnosti" američkog sudstva), Timothy Geithner (bivši Obamin ministar financija, sada direktor Warburg Pincusa, vlasnika portala Telegram i net) Paul Wolfowitz (također bivši predsjednik Svjetske banke, bivši glavni strateg Busha mlađeg i glavni ideolog ciožidovskih "neoconsa", krvoločnih ratnih huškača, koji su izazvali sve američke ratove na Bliskom istoku, kao i onaj u Ukrajini), Michael Bloomberg (bivši gradonačelnik New Yorka, milijarder i vlasnik TV Bloomberg), Rupert Murdoch (milijarder, vlasnik mnogih američkih i britanskih medija kao Sky Televisiaon, The Sun itd..) i mnogi, mnogi drugi, naravno i George Soros, koji zajedno sa Kissingerom sjedi u glavnom odboru CFR-a.

Soros sjedi i u glavnom odboru ECFR-a i ujedno i financira ECFR, sa svojom zakladom Otvoreno društvo. što se može pročitati i na inače politički korektnoj engleskoj vikipediji.

ECFR je osnovao britanski globalistički aktivist i publicist Mark Leonard, koji radi za Sorosev "Project Syndicate",- propagadno udruženje koje okuplja preko 400 mainstream medija u Europi, a sjedište mu je u Pragu. Leonard je sin bivšeg britanskog ciožidovskog političara, aktivista elite i publicista, Dicka Leonarda. Koji je 50-ih godina bio član uprave zloglasnog eugeničkog "Fabijanskog društva", a kasnije i dugogodišnji član uredničke redakcije, Rotschildovog magazina "The Economist".

Leonard obnaša dužnost izvršnog direktora ECFR-a. Predsjednik ECFR-a je nama dobro poznati švedski mutikaša Carl Bildt, bivši švedski premjer i ministar vanjskih poslova, ratni huškač koji je zadnjih godina po nalogu svojih židocionističkih gospodara više puta huškao na rat protiv Rusije. Bildt je član i upravnog odbora CFR-a u New Yorku (zajedno sa Sorosem i Kissingerom) i sudionik skupova Bilderberga

Kada se pogleda, tko je sve član u ECFR-u, sve sama elita u službi Sorosa i ostalih židocionista. Evo da izdvojim neka poznatija imena:

- Donald Tusk, bivši poljski premjer i trenutni predsjednik Europskog vijeća (organa EU).
- Timothy Garton Ash - britanski elitni aktivist i povjesničar, dobitnik elitarne "Karlove nagrade", na listi 300 iluminata, koju ste objavili prije otprilike godinu dana
- Mabel van Oranje, dopredsjednica ECFR-a, članica nizozemske kraljevske obitelji, udovica, Johana Frise, tragično preminulog brata nizozemskog kralja Willema Alexandra. Ravnateljica Soroseve zaklade "Otvoreno društvo". Nalazi se na listi iluminata.
- Emma Bonino, dopredsjednica ECFR-a, talijanska političarka iz Radikalne stranke i bivša članica Europske komisije za vrijeme predsjednikovanja Jacquesa Delorsa 90-ih godina. Na listi iluminata.
- Gerald Knaus, austrijski Sorosev aktivist, koji je prije 2 godine napravio onaj sporazum o izbjeglicama između EU i Turske. Knaus je zadnjih godina, sve donedavno bio savjetnik Angele Merkel.
- David Miliband, britanski židovski političar, sada predsjednik organizacije "International Rescue Committee" (IRC) (Međunarodno vijeće za spašavanje), organizacije za pomoć izbjeglicama i ratnim žrtvama. IRC je inače na listi sponzora hrvatske "nevladine organizacije" CESI, zajedno sa EU, Sorosevim Otvorenim društvom i mnogim drugim organizacijama elite. CESI je sjedište kinseyevog lobija u Hrvatskoj.
- George Robertson, bivši glavi tajnik NATO-a
- Joschka Fischer, bivši šezdesetosmaš, bivši njemački ministar vanjskih poslova u vrijeme vlade SPD-a i Zelenih (1998-2005), sada umrežen u same vrhove globalističke elite, osobni prijatelj Sorosa i Madelaine Albfright. Na listi iluminata.
- Sigmar Gabriel, član glavnog odbora SPD-a, do početka 2018. bio je njemački mnistar za vanjske poslove
- Wolfgang Ischinger, jedan od najglavnijih Rockefellerovih ljudi u Europi, bivši njemački diplomat, član Trilateralne komisije, član skupine Bilderberg i još nekoliko globalističkih organizacija, te ravnatelj organizacije "Minhenska konferencija o sigurost" (MSC), koja također svake godine održava svoj skup. Ischinger je bio suautor Daytonskog sporazuma, zajedno sa pokojnim židovskim političarom Richardom Holbrookeom (koji je bio član CFR-a u New Yorku)
- Stefan Kornelius, glavni urednik lijevih njemačkih novina Süddeutsche Zeitung. On je ujedno i član poznate elitne organzacije Atlantikbruecke, glavne Rockefellerove podružnice u Njemačkoj
- Matthias Nass, član uredništva njemačkog lijevog tjednika Die Zeit, čiji je glavni urednik židov i Bilderbegovac Josef Joffe
- Cem Özdemir, čelnik njemačkih Zelenih, turski Kurd
- Norbert Roettgen, iz Merkeličing CDU, Bilderbergovac i predsjednik odbora za vanjsku politiku u njemačkom parlamentu, Bundestagu
- Sylvie Kauffmann - urednica francuskog lista "Le Monde", židovka.
- Bernard Kouchner, bivši francuski ministar vanjskih poslova, židov.
- Pascal Lamy, francuski političar iz Hollandovih socijalista. Bivši EU komesar za vanjsku trgovinu i bivši dugogodišnji glavni tajnik svjetske trgovinske organzacije (WTO). Sudionik skupova Bilderberga, umrežen u vrhovima globalističke elite. Također član elitne organizacije takozvanih "federalista" (onih koji su za ukidanje nacionalnih država i stvaranje federalne europske države): Prijatelji Europe (FoE).
- Pierre Moscovici, europski komesar za financije u sadašnjoj Junkerovoj europskoj komisiji, židov
- Javier Solana, bivši glavni tajnik NATO-a te bivši predstavnik EU za vanjsku politiku za vrijeme Domovinskog rata. Član Trilaterale i Rimskog kluba. Član glavnog odbora organizacije Aspen Institute, zajedno sa Madelaine Albright. Aspen Institute je još jedna od mnogih Rockefellerovih podorganizacija u SAD.
- Helle Thorning-Schmidt, bivša danska premjerka iz danske Socijaldemokratske stranke.
- Martti Ahtisaari, bivši finski socijalistički predsjednik (1994–2000) i posebni izaslanik UN-a za Kosovo, od 2006. (ako se ne varam i on je na listi iluminata, koju ste objavili).
- Kristalina Georgijeva, Bugarka, bivša dopredsjednica EK i komesaraka EK za proračun i osoblje, ranije radila za Svjetsku banku, sudionica skupa Bilderberga. Prije 2 godine bila je jedan od kandidata za položaja novog glavnog tajnika UN-a, zajedo sa Pusićkom i ostalom ekipom. Pošto su svi kandidati bili židocionistički plaćenici, bilo je svjedeno tko će biti izabran.
- Andrew Duff, britanski član Europskog parlamenta, u bloku europskih liberalnih stranaka-ALDE. On je i predsjednik Unije europskih federalista (UEF), udruženja više organizacija "federalista". Ujedno je suosnivač i član još jedne elitne organizacije federalista: Skupine Spinelli, koju također sufinancira Soros.
- Diego Hidalgo,  suosnivač španjolskih lijevih novina El Pais, koje su usko povezan sa skupinom Bilderberg
- Caio Koch-Weser, utjecajni njemački bankar i aktivist, židov. Bivši dopredsjednik Svjetske banke, te član njemačkog ministarstva financija za vrijeme Schroederove vlade (1998-2005), sada je savjetnik u predsjedništvu Deutsche Bank, najveće njemačke privatne banke. Član glavnog odbora Svjetskog ekonomskog foruma (WEF), ublažene verzije skupine Bilderberg, koji vodi Rockefellerov čovjek i Bilderbergovac, Klaus Schwab. Koch-Weser je i član predsjedništva koncerna Bertelsman ( vlasnik RTL-a)
- Chris Patten, bivši opumnomoćenik Europske komisije za vanjske poslove
- Sigrid Rausing, švedska tajkunica iz poznate švedske tajkunske obitelji Rausing. Udata za židovskog producenta Erica Abrahama. Članica upravnog odbora takozvane organizacije za ljudska prava Human Rights Watch, za koju je Soros također donirao veliki novac. Sa svojom vlastitom zakladom Sigrid Rausing Trust, ona ujedno i sufinancira ECFR, zajedno sa Sorosevom zakladom Otvoreno društvo. Njena zaklada je također jako aktivna u sufinanciranju mnogih NGO-ova po raznim državama.
- Dominique Strauss-Kahn, bivši predsjednik MMF-a, i bivši kandidat francuske Socijalističke stranke za predsjednika Francuske, židov
- António Vitorino, portugalski socijalistički političar, bivši portugalski ministar obrane i EU komesar za pravosuđe, također član još dvaju elitnih organizacija "federalista": "Prijatelji Europe" i "Naša Europa", u kojoj je ujedno i predsjednik
- Karl-Theodor zu Guttenberg, bivši član bavarskog CSU-a iz plemićke obitelji, bivši njemački ministar obrane u 2. mandatu vlade Angele Merkel (2009- 2013). Podnio ostavku kada je otkriveno da je njegova doktorska dizertacija, plagijat.
- Ulrike Guérot, utjecajna njemačka globalistička aktivistica, umrežena u vrhovoma globalističke elite. Članica još nekoliko globalističkih organizacija, među njima i "Svjetskog ekonomskg foruma" (WEF). Guerot je 90-ih godina bila savjetnica predsjednika EK, Jacquesa Delorsa. Prije 5 godina, ona i austrijski židovski književnik Robert Menasse, objavili su "Manifest za osnivanje Europske republike". Njih dvoje su otvoreno zahtjevali ukidanje nacionalnih država i stvaranje jedne europske korporativne države, što su mokri snovi židocionista preko 100 godina. Prije nekoliko godina ona je otvoreno izjavila da Njemačku treba ukinuti. Taj njen manifest, podržali su tada mnogi članovi njemačke i europske globalističke elite, među njima i Ernst Ulrich von Weizsäcker , predsjednik europske podružnice Rockefellerove eugeničke organizacije "Rimski klub". Ernst Ulrich von Weizsäcker je nećak, bivšeg njemačkog predsjednika pokojnog Richarda von Weizsäckera.

Guerot i Menasse su nedavno organizirali performans u Berlinu, Beču i još nekoliko drugih europskih gradova u kojem su sa svojim pristalicama, većinom elitarnim ljevičarskim snobovima, zahtjevali ukidanje nacionalnih država i simbolično proglasili proglašenje "Europske republike".

NAPOMENA: Stalno nam upadaju u računalo, mijenjaju slike na objavama, riječi, blokiraju linkove, usporavaju nas na serveru... Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu:   http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(4 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: