person_outline
search
hrendeitpt
Ivica Luka Vrkić Ivica Luka Vrkić
  • Posted
  • Read 4626 times

Pročitajte na koji nas način Promocija plus i Ipsos puls godinama varaju o rejtingu političara i stranaka!

Godinama gledamo Novu TV i RTL, koje ''ekskluzivno'' objavljuju mjesečne rejtinge stranaka, premijera, predsjednika... I godinama se sve vrti oko HDZ-a,  lažne oporbe SDP-a i njihovih prikoličara čiji su premijeri, predsjednici, gradonačelnici... najpopularniji političari, a istovremeno i najveći negativci

Dvije monopolističke Soroševe agencije za istraživanje javnog mijenja, Promocija plus (CRO Demoskop) i Ipsos puls, od 2000-te godine manipuliraju hrvatskom javnošću zahvaljujući neprofesionalizmu kako u novinskim redakcijama tako i u elektroničkim i tiskovnim medijima. A ti isti mediji su po zakonu dužni trajno, istinito, nepristrano i pravodobno informirati javnost.

Nova TV i RTL, ''ekskluzivno'' objavljuju (tiskani režimski mediji i portali skriptirano prenose) mjesečne rejtinge stranaka, premijera, predsjednika, gradonačelnika prijestolnice. I godinama se sve vrti oko HDZ-a i lažne oporbe SDP-a, čiji su premijeri i predsjednici najpopularniji političari, a istovremeno i najveći negativci!?

Postavlja se logično pitanje o čemu se zapravo radi i od kuda tolika razlika između rezultata koje daje Ipsos puls i Promocija Plus i onoga što je hrvatska realnost i što misli i govori hrvatski narod.

Pojasniti ćemo kako su HDZ-ovi i SDP-ovi političari i njihov pričuvni sastav (jučer Bandić, danas Tomašević) Josipović, Kolinda, Milanović, Plenković... po Ipsos Pulsu i Promociji plus, sa samo 130 glasova od 960 anketiranih (uvijek isti broj anketiranijh po Ipsos pulsu) godinama najpopularniji političari.

Postotak ispitanika, bolje rečeno, postotak raspoloženih ispitanika za razgovor, u pravilu se kreće oko 30 posto. Jer građani izbjegavaju ankete iz jednostavnog razloga što ne vjeruju ni HDZ-u ni SDP-u.

Dakle, tih 30%, od 960 anketiranih, je 288 osoba raspoloženih odgovarati na anketno pitanje. Ako se tome oduzme još 10 posto ispitanika koji će reći da se ne žele izjasniti, što je također odgovor, dolazi se do konačne brojke od 260 osoba koje će izabrati svog kandidata ili stranku i odrediti mu rejting popularnosti.

Od tih 260 osoba Josipoviću, Kolindi, Milanoviću, Plenkoviću, HDZ-u i SDP-u bila je dovoljna podrška od 130 osoba da ima zagarantira rejting od 50 posto popularnosti koji između sebe dijele.

oi

p00o9

HDZ, SDP i njihov pričuvni sastav uvijek  su najpozitivnijivi...ponekad se HDZ i SDP promijene da ne bude dosadno, a MOST je uvijek četvrti?!

 najnoviji rejting

Cijela mudrost ovih lažljivih anketarskih kuća je pronaći tih 130 osoba koje će svoj glas dati svojim kandidatima i to evidentirati u svoj (Sorošev) dnevnik. Tih 130 glasova može se skupiti u bilo kojoj frekventnijoj ulici u Zagrebu.

130 glasova ili najmanje 50 posto rejtinga popularnosti, po Ipsos pulsu i Promociji Plus, u odnosu na 960 anketiranih je točno 12,5 posto.

Toliko zapravo i vrijede ''naši'' premijeri ,predsjednici, gradonačelnici, odnosno stranke HDZ i SDP i njihovi prikoličari!

Sve glasove koje Promocija Plus na početku mjeseca DA nekome kandidatu, Ipsos Puls mu (ako bude potrebno) u svojoj anketi na kraju mjeseca ODUZME. Tako ove dvije anketne kuće sinkronizirano rade godinama, varajući birače, hrvatski narod. 

Godinama gledamo Novu TV i RTL, koje ''ekskluzivno'' objavljuju mjesečne rejtinge stranaka, premijera i predsjednika. I godinama se sve vrti oko HDZ-a, lažne oporbe SDP-a i njihovih prikoličara čiji su premijeri, predsjednici, gradonačelnici prijestolnice najpopularniji političari, a istovremeno i najveći negativci.

 

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!

 

 

(9 votes)

Donirajte

Amount: