Print this page
Židocionisti nam rade o glavi! Projekt Covid19 najveća je prijevara od postanka svijeta!
Thor Thor
  • Posted
  • Read 11692 times

Židocionisti nam rade o glavi! Projekt Covid19 najveća je prijevara od postanka svijeta!

Svi «migranti» su plaćeni od židovskih NGO-a i vođeni od pripadnika Mossada. Čak i u gradu oko 150 km od Zagreba djeluje mosadov agent koji se pretvara da je arap. Hrvatski komunisti i udbaši i beogradski KOS su oduvijek bili vođeni od Židova, neko vrijeme iz Moskve, ali ne više. Svi šefovi SSSR-a i KGB-a su bili etnički židovi Khazari.

Podsjetimo još jednom na Talmud

Talmud je sveta knjiga za Židove. On sadržava ne samo religiozni nauk Židova, nego i građanske zakone: privatno pravo, obiteljsko pravo i kazneno prvo. Originalna knjiga čuva se među vođama u Sinedrionu, 70 židovskih najutjecajnijih poglavara, vjerskih i političkih vođa naroda koji odlučuje o židovstvu i cjelokupnoj politici židovstva.

Među tih 70 poglavara nalaze se 24 visoka posvećenika, inicijanta u najviše stupnjeve kanibalizma, magije i iluminatskih sotonističkih doktrina. Šulah aruh je vjerski kodeks Talmuda. Kako bi se u Izraelu opravdali cionistički zakoni, odnosno genocid nad Palestincima, Talmud se postavlja ispred osnova vjere - Mojsijeve Tore. Dok se ne uništi izraelski cionizam i njihove političke sluge u Europi i Svijetu nema mira i zadovoljstva među ljudima, mišljenje je svih poštenih Židova odgajanih na Tori!

Na Balkanu su samo dvije države postavile vojsku i policiju na granice tijekom invazije 2017 – Makedonija i Mađarska. Židovi su potplatili dio Albanaca i Komunista u Makedoniji i srušili Gruevskog i VMRO vladu. Granica prema Grčkoj je sada potpuno otvorena za invaziju koja počinje početkom proljeća kada će navaliti barem milijun migranata. Samo u Grčkoj ima oko dva milijuna migranata koji stalno dolaze. Grčka vlada je židovska, počevši od Karamanlisa, Papandreua i sada Tsiprea ili kako se voli prezivati Tsipras (svi su oni pripadnici židovske skupine Donmeh – Erdogan pripada istoj židovskoj skupini.). Zasad jedino Mađarsku vladu nisu uspjeli srušiti.

Svi «migranti» su plaćeni od židovskih NGO-a i vođeni od pripadnika Mossada. Čak i u gradu oko 150 km od Zagreba djeluje mosadov agent koji se pretvara da je arap. Hrvatski komunisti i udbaši i beogradski KOS su oduvijek bili vođeni od Židova, neko vrijeme iz Moskve, ali ne više. Svi šefovi SSSR-a i KGB-a su bili etnički židovi Khazari. Probao sam razgovarati s udbaškim ¨obaveštajcima¨ ali se bojim da je njihov IQ na nivou amebe i zainteresirani su samo za novac. Umirovljeni pripadnici vojne obavještajne službe (ratni kolege) nažalost ne govore engleski i primaju izgleda samo informacije iz židovskog večernjeg i židovskog jutarnjeg (vlasnici su židovi iz – Austrije i Hamburga).

Uz ''migrant''¸ dolaze kontejneri s oružjem (javno je objavljeno za Grčku), a u Njemačkoj imaju pet velikih podzemnih baza za nekoliko stotina tisuća vojnika koje su potpuno opremljene za nekoliko godina djelovanja (oružje, hrana, voda iz podzemnih izvora, čak imaju džamije za desetak tisuća, jedna se nalazi pokraj Koelna). Angela Merkel je židovka iz Poljske, majka Jantsch. Macron je isto kripto židov.

Bivša britanska premijerka Theresa May također je kripto židovka (Svo plemstvo i političari u Engleskoj je kriptožidovsko. Predsjednici u Španjolskoj su Marano Židovi. Pakistanac Khan samo formalno radi za ISI, pakistansku tajnu službu. ISI je kompletno pod kontrolom CIA-e. Osnovali su je Židovi (ne Donovan i slične gluposti koje možemo naći u tisku - za malu raju.) Tako da Khan radi i prima novac od Židova.

Puno ''Poljaka'' su Židovi koji su promijenili imena, to su tzv. žrtve holokausta koje su promijenili židovska prezimena u poljska. U Engleskoj, Švedskoj, Finskoj, Njemačkoj, Italiji događaju se stravična silovanja djevojčica od tih migranata koje su doveli Židovi, podaci nisu u židovskom tisku. (Eutimes.net, Renegadetibune.com, rense.com. thetruthseeker.co.uk....).

Stravičan je osjećaj da je kompletna hrvatska vlada korumpirana (mnogi političari i zastupnici su prikriveni Židovi) i potpuno pod židovskim utjecajem. A i umirovljeni, pripadnici vojne obavještajne službe koje se sjećam kao hrabre kolege u ratu danas su zadnje pi*kice. Pokušao sam kontaktirati razne službe neslužbenim kanalima, ali iz razgovora imam dojam da samo stvaram sumnju, a neke Židovi i financiraju, nitko me nije pitao za dokaze i činjenice.

Joseph Hirt, čovjek koji je tvrdio da je pobjegao iz Auschwitza priznaje da je lagao godinama. Izjavio je kako je izmislio priču o slanju u logor i susretu s nacističkim liječnikom Josefom Mengelom kako bi podržavao laži o povijesti holokausta
https://www.theguardian.com/world/2016/jun/24/holocaust-survivor-lied-joseph-hirt-auschwitz

ioScreenshot 6

….Danas pišem da se javno ispričavam za štetu nanesenu bilo kome jer sam lagao o svom boravku u Auschwitzu, nisam bio zatočenik'',napisao je Joseph Hirt (86), u pismu poslanom lokalnom novinama LNP ovog tjedna. "Molim oprost ", dodao je. "Odlučio sam učiniti sve što je u mojoj moći da spriječim laži o životu (i smrti) u Auschwitzu….

Godinama je Hirt održao javne govore o svojim iskustvima u Drugom svjetskom ratu, uključujući i njegovu židovsku obiteljsku i bijeg od Poljske do Beograda. On je također rekao ljudima da su ga uhapsili nacisti, poslali u konctracijski logor u Auschwitzu gdje je upoznao Mengelu. Hirt je tvrdio da je pobjegao iz logora koji je bio pod naponom.Dodao je izvanredni prolog i epilog priče, rekavši da je vidio kako Adolf Hitler okreće leđa Jesseu Owensu na Olimpijskim igrama u Berlinu 1936., te da je nakon dolaska u Sjedinjene Države upoznao Eleanora Roosevelta i Owensa.

Imena žrtava koncentracijskog logora i preživjelih javno su dostupna, a nema zapisa o Hirtu u Auschwitzu ili drugdje. Hirt nije prvi koji je napravio ili pretjerivao priču o holokaustu.

271, 301 - broj umrlih ili ubijenih Židova za vrijeme drugog svjetskog rata. Mnogo više je ubijeno Hrvata! Pravi holokaust se zapravo dogodio hrvatskom narodu! 

Misha Defonseca, autorica lažnih memoara mora vratiti 22,5 milijuna dolara svom izdavaču.

loScreenshot 6

Defonsecina izvanredna priča objavljena je prije skoro 20 godina kao Misha: 'A Memoir holokausta''. Knjiga opisuje kako su nacisti, kad je imala šest godina, odveli njene (židovske roditelje) iz svoje kuće i kako je pješice krenula preko Belgije, Njemačke i Poljske kako bi ih pronašla pješice, živeći na ukradenim ostacima hrane. https://www.theguardian.com/books/2014/may/12/author-fake-holocaust-me

Priča je bila veliki bestseler, napravljen je i film u Francuskoj. No, otkrivena je. Nije židovka. Njeno ime je Monique De Wael. Sudac je presudio da mora vratiti izdavaču novac, što iznosi oko 22,5 milijuna dolara.

Priznanje židovskog pokajnika
https://www.youtube.com/watch?v=DMiXhfnYAGw

Što Židovi-cionisti misle o kršćanima, najbolje je pojasnio Noel Ignatiev

''Uništimo bijelu rasu svim raspoloživim sredstvima!
Ključ rješenja svih društvenih problema jeste uništenje bijele rase'!
Židovski profesor Noel Ignatiev , Inteview za 'Harvard magazine' rujan 2002
https://www.youtube.com/watch?v=q90kmUbEv7c

A to jasno kaže i njihov Talmud

lloiuz

Covid 19 najveća je židovska prijevara od postanka svijeta. Poslijedice tek slijede!

Izvor: Thor

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice.

 

 

 

(12 votes)
Copyright © 2016 Istinom protiv laži - Ne govoru mržnje | Sva prava pridržana | All rights reserved