person_outline
search
hrendeitpt
Vincent V. Vincent V.
  • Posted
  • Read 5925 times

Kurz je u insceniranoj "korona krizi", potpuno otkrio svoje svoje pravo lice: lažni desničar, lažni konzervativac i hladnokrvni psihopat!

Upravo on stoji iza pokušaja zabrane komemoracije na Bleiburgu, u znak sijećanja na hrvatske žrtve holokausta. Naravno, on se ne eksponira kao što se ne eksponira ni „naš“ premijer Plenković koji svoje ministre (koji su mu u predizbornoj kampanji donijeli glasove i saborske mandate) skida preko medija i antifa

Dok se baltičkim državama raspiruje strah od Rusije, istovremeno se one potčinjavaju pod kontrolu duboke države, forsira se anacionalna globalistička politika za uništavanje nacionalnog identiteta tih malih naroda. Perverzija malih država, kao što je i Hrvatska, kojima zbog niskog nataliteta i iseljavanja prijeti polagani nestanak, je da njihovi korumpirani "predstavnici", koje nitko za to nije ovlastio, doniraju milijune da njihovi narodi što brže nestanu sa lica zemlje.

Za austrijskog premijera Sebastiana Kurza, oduvijek se sumnjalo da samo glumi desničara. Jer je godinama član Soroseve organizacije "Europsko vijeće za inozeme odnose" (ECFR). Krajem 2018. u svom kancelarskom uredu, otvoreno sastao sa Sorosem.

https://www.diepresse.com/5532210/kurz-empfing-milliardar-george-soros

Kratkotrajna koalicija Kurzove narodne stranke ÖVP sa austrijskom slobodarskom strankom FPÖ, koja je protivnik ilegalne migracije i EU-a, bila je samo trik. Nakon takozvane "afere Ibiza", prošle godine, namještene klopke prisluškivanja za čelnika FPÖ-a Strachea, vlada ÖVP-a i FPÖ-a se raspala. Nakon održanih izvanrednih izbora, FPÖ osjetno gubi glasove, dok ÖVP i Kurz trijumfiraju i prave novu vladu sa Zelenima, Sorosevom strankom i najvećim zagovornicima ilegalne migracije i globalizacije. Iako su Zeleni dotada napadali Kurza, što je u bio u koaliciji sa "fašistima" iz FPÖ-a.

Kurz je napokon u ovoj insceniranoj "korona krizi", potpuno otkrio svoje svoje pravo lice: lažni desničar, lažni konzervativac i hladnokrvni psihopat. U austrijskoj javnosti nedavno je procurio transkript sa sastanka koji je održan na početku "korona krize", 12. ožujka. Na sastanku su bili nazočni kancelar Kurz, njegov ministar zdravlja i stožer za zaštitu od korone. Kurz se požalio, da stanovništvo u Austriji nije uopće zabrinuto zbog navodne pandemije korone. Na to mu je jedan od "stručnjaka" iz stožera predložio, da trebaju raditi onako kako je radila britanska vlada koja je prije nekoliko godina provodila kampanju namjernog širenja straha u stanovništvu od epidemije ospica (da bi se više stanovništva cjepilo).

Kurz je onda rekao, da ljudima treba utjerati strah u kosti od zaraze koronavirusom i da im roditelji ili djedovi i bake mogu umrijeti. Nakon neuspjelog pokušaja laganja i nijekanja, glasnogovornik kancelara Kurza je ipak brzo priznao da je izjava autentična. Što je objavio i državni radio Ö1. U travnju, Kurz je bio prvi političar, koji je javno objavio ono što Gates želi: da neće biti povratka na normalnost, dok ne dođe cjepivo za sve.

https://deutsch.rt.com/europa/101989-menschen-sollen-angst-haben-internes-protokoll-bringt-sebastian-kurz-in-bedraegnis/

Savjetnica kancelara Kurza Antonella Mei-Pochtler izjavila je za britanski židocionistički "Financial Times" (urednik, kazar Martin Wolf, član vrha Bilderberga): "Svatko će morati imati aplikaciju za praćenje zaraze. Svi će imati aplikaciju. Mislim da će se ljudi željeti kontrolirati. Ne možete zauvijek upravljati pandemijom s vrha prema dnu. Morate s njom upravljati s dna prema vrhu."

https://euractiv.jutarnji.hr/HiP/zdravstvo/savjetnica-kancelara-kurza-svatko-ce-morati-imati-aplikaciju-za-pracenje-zaraze-turisti-ce-je-pri-ulasku-u-austriju-morati-preuzeti/10274908/

Upravo Kurz stoji iza pokušaja zabrane komemoracije na Bleiburgu u znak sijećanja na hrvatske žrtve holokausta. Naravno, on se ne eksponira kao što se ne eksponira ni „naš“ premijer Plenković koji svoje ministre (koji su mu u predizbornoj kampanji donijeli glasove i saborske mandate) skida preko medija i antifa.

Zadnji je cijenu platio Milan Kujundžić koji se odupirao farmaceutskom lobiju i nije htio sudjelovati u korana prijevari.

 

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: