person_outline
search
hrendeitpt
Vincent V. Vincent V.
  • Posted
  • Read 8449 times

Razotkrivena Soroševa lijepa igračka - Sebastian Kurz! Pitanje je dana kad će i Plenković odgovarati za svoja zlodjela!

Upravo Kurz stoji iza pokušaja zabrane komemoracije na Bleiburgu, u znak sijećanja na hrvatske žrtve holokausta. Naravno, on se ne eksponira kao što se ne eksponira ni „naš“ premijer Plenković koji svoje ministre (koji su mu u predizbornoj kampanji donijeli glasove i saborske mandate) skida preko medija i antifa

Dok se baltičkim državama raspiruje strah od Rusije, istovremeno se one potčinjavaju pod kontrolu duboke države, forsira se anacionalna globalistička politika za uništavanje nacionalnog identiteta tih malih naroda. Perverzija malih država, kao što je i Hrvatska, kojima zbog niskog nataliteta i iseljavanja prijeti polagani nestanak, je da njihovi korumpirani "predstavnici", koje nitko za to nije ovlastio, doniraju milijune da njihovi narodi što brže nestanu sa lica zemlje.

Za austrijskog premijera Sebastiana Kurza, oduvijek se sumnjalo da samo glumi desničara. Jer je godinama član Soroseve organizacije "Europsko vijeće za inozeme odnose" (ECFR). Krajem 2018. u svom kancelarskom uredu, otvoreno sastao sa Sorosem.

https://www.diepresse.com/5532210/kurz-empfing-milliardar-george-soros

Screenshot 1

Kratkotrajna koalicija Kurzove narodne stranke ÖVP sa austrijskom slobodarskom strankom FPÖ, koja je protivnik ilegalne migracije i EU-a, bila je samo trik. Nakon takozvane "afere Ibiza", prošle godine, namještene klopke prisluškivanja za čelnika FPÖ-a Strachea, vlada ÖVP-a i FPÖ-a se raspala. Nakon održanih izvanrednih izbora, FPÖ osjetno gubi glasove, dok ÖVP i Kurz trijumfiraju i prave novu vladu sa Zelenima, Sorosevom strankom i najvećim zagovornicima ilegalne migracije i globalizacije. Iako su Zeleni dotada napadali Kurza, što je u bio u koaliciji sa "fašistima" iz FPÖ-a.

Kurz je u ovoj insceniranoj "korona krizi", potpuno otkrio svoje svoje pravo lice: lažni desničar, lažni konzervativac i hladnokrvni psihopat.

U austrijskoj javnosti procurio je transkript sa sastanka koji je održan na početku "korona krize", 12. ožujka. Na sastanku su bili nazočni kancelar Kurz, njegov ministar zdravlja i stožer za zaštitu od korone. Kurz se požalio, da stanovništvo u Austriji nije uopće zabrinuto zbog navodne pandemije korone. Na to mu je jedan od "stručnjaka" iz stožera predložio, da trebaju raditi onako kako je radila britanska vlada koja je prije nekoliko godina provodila kampanju namjernog širenja straha u stanovništvu od epidemije ospica (da bi se više stanovništva cjepilo). Zbog toga je austrijski narod danima na ulici!

Kurz je tada rekao, da ljudima treba utjerati strah u kosti od zaraze koronavirusom i da im roditelji ili djedovi i bake mogu umrijeti. Nakon neuspjelog pokušaja laganja i nijekanja, glasnogovornik kancelara Kurza je ipak brzo priznao da je izjava autentična. Što je objavio i državni radio Ö1. U travnju, Kurz je bio prvi političar, koji je javno objavio ono što Gates želi: da neće biti povratka na normalnost, dok ne dođe cjepivo za sve. Rezultat njegova prljavog rada je neupisivanje djece u škole zbog kontaminiranog cjepiva koje austrijskoj djeci želi ubrizgati.

https://deutsch.rt.com/europa/101989-menschen-sollen-angst-haben-internes-protokoll-bringt-sebastian-kurz-in-bedraegnis/

Savjetnica kancelara Kurza Antonella Mei-Pochtler izjavila je za britanski židocionistički "Financial Times" (urednik, kazar Martin Wolf, član vrha Bilderberga): "Svatko će morati imati aplikaciju za praćenje zaraze. Svi će imati aplikaciju. Mislim da će se ljudi željeti kontrolirati. Ne možete zauvijek upravljati pandemijom s vrha prema dnu. Morate s njom upravljati s dna prema vrhu."

https://euractiv.jutarnji.hr/HiP/zdravstvo/savjetnica-kancelara-kurza-svatko-ce-morati-imati-aplikaciju-za-pracenje-zaraze-turisti-ce-je-pri-ulasku-u-austriju-morati-preuzeti/10274908/

I njegov najnoviji biser: Necijepljeni će biti prepoznatljivi po maskama u Austriji Bit će označeni u alpskoj republici. Za razliku od onih koji su cijepljeni, necijepljeni će u trgovinama morati nositi FFP2 maske koje otežavaju disanje nego kod konvencionalnih medicinskih maski. "FFP2 maske bit će ponovno dostupne od 15. rujna - ali samo za necijepljene osobe", navodi Kleine Zeitung .
"Ne možemo, ne želimo i nećemo se zauvijek ograničavati, već se moramo osloniti na cijepljenje", rekao je kancelar Sebastian Kurz (ÖVP) prema novinama. Također je bilo "apsolutno potrebno" jer bi se u protivnom "zaštita" putem cjepiva izgubila". Istu rečenicu, kao papagaji, ponavljaju svi korisni idioti zloglasnog WHO-a i NWO-a.

Jasno je da kvazi desničar Sebastian Kurz stoji i iza pokušaja zabrane komemoracije na Bleiburgu u znak sijećanja na hrvatske žrtve holokausta. Naravno, on se ne eksponira kao što se ne eksponira ni  direktor paradržavne korporacije RH d.o.o., također kvazi desničar, Andrej Plenković koji svoje ministre (koji su mu u predizbornoj kampanji donijeli glasove i saborske mandate, skida preko medija, oporbe i antifa.

Isto se događa u cijeloj Europi jer su na vlasti Soroševi predsjednici vlada, novonormalni partizani ili prikriveni židoboljševici. Kurz je danas pod istragom zbog podmićivanja medija, a samo je pitanje dana kad će i najomraženiji političar u Hrvatskoj Andrej Plenković odgovarati za svoja zlodjela.

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

(8 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: