person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 3093 times

Kandidat za novog načelnika PU LSŽ Mladen Kranjčević u mrtvačnici krišom fotografirao nago tijelo zaklane djevojčice! /video

A drugi kandidat za načelnika PU LSŽ Ante Podnar dvije godine silovao 15 godišnju nećakinju

Drugi dan, nakon smrti načelnika PU LSŽ Josipa Biljana, njegov zamjenik Mladen Kranjčević upao je brzinom munje (poput Reinera u fotelju Bože Petrova ili Beroša u Kujundžićevu) u Biljanov ured da bi pretresao kompletnu dokumentaciju i uklonio svu dokumentaciju koja je ukazivala na njegov kriminal. A po zakonu to je trebala učiniti Komisija koju je bio dužan poslati MUP.

Ovo je bio dovoljan razlog da se javnosti obrati Miro Matijević kako bi još jednom upozorio na Mladena Kranjčevića, kako tvrdi, perverznjaka i bolesnika koji je uništio policiju u Lici okruživši se kriminalcima, posebice sa romskim kriminalcima koji pljačkaju kuće oko Gospića, a da njegova (Kranjčevića) policija, od preko sto provala, nije riješila niti jednu, do suradnje u prebacivanju narkotika i migranata preko Like, te nasilja kojima su izloženi vrijedni i pošteni policajci.

Miro Matijević stanje u Lici javno objavljuje već par godina. Kranjčevićev kompanjon po zlu, drugi kandidat za načelnika PU LSŽ, Ante Podnar već je bio izbačen iz policije, ali ga je vratio Ranko Ostojić. Protiv kojega je Matijević podnio kaznenu prijavu zbog razbojništva kada su mu upali u kuću i oduzeli laptop. I poručio mu da će javnost uskoro biti upoznata sa još tri njegove afere za koje su prikupljeni svi potrebni dokazi zbog kojih će imati dovoljno svojih briga, a manje vremena za štititi ova dva bolesnika: Kranjčevića i Podnara.

Ante Podnar dvije godine silovao 15 godišnju nećakinju

Ogovornost na sebe preuzeo je njegov sin Nikola koji je za nagradu, nakon podizanja optužnice, zaposlen u policiji. A Sud je „blokiran“ od trenutka kada se Matijević prijavio za svjedoka sa dokazima (posjeduje audio snimke koje Podnara direktno optužuju za silovanje, a posjeduje i dokaze kako je spis bio iznošen iz gospićkog suda kako bi se krivotvorili dokazi).

Za to vrijeme zamjenik načelnika PU LSŽ Mladen Kranjčević je, nakon ubojstva 14 godišnje Sare Čirjak na ranču Mala Mila na Velebitu, nezakonito ulazio u bolničku mrtvačnicu (iskoristivši strah policijske službenice postavljene na ulaz mrtvačnice koja ga nije ga smjela zaustaviti) da bi fotografirao nago tijelo zaklane djevojčice!

Zašto je Kranjčević perverzna, bolesna i opasna osoba Matijević je objasnio u privitku prijave gdje prenosi izjavu žene koja tvrdi da Mladen Kranjčević ima penis male bebe (mikro penis) zato se i ponaša kao luđak.

Nema obitelj i mrzi svakoga tko je muškarac za razliku od njega. „To sam mu rekao u lice na suđenju u Gospiću gdje me tužio zbog klevete“, rekao nam je Miro Matijević.

Taj bolesnik je nedodirljiv na mjestu zamjenika načelnika PU u Gospiću, a o kakvom stručnjaku se radi najbolje svjedoči audio snimka sa zadnje rasprave na kojoj me tužio za klevetu (u privitku). Nisu me uspjeli osuditi, a javnosti sam demonstrirao kakav idiot vodi ličku policiju, koji na sudu nije znao objasniti zašto me tuži, niti zna što je kazneno djelo „klevete“. U privitku je CD pa poslušajte koga se želi postaviti za načelnika PU LSŽ.

"Ta dva Ostojićeva korisna idiota su protiv mene podnijeli preko 100 prekršajnih prijava za narušavanju javnog reda i mira, a podnosili su i kaznene prijave zbog klevete. Zašto me nisu prijavili za tekstove o pedofiliji i nekrofiliji? Volio bih da me Mladen Kranjčević tuži za klevetu zbog mikro penisa.

Prilažem mail koji osoba, koju javno preko YOU TOUBE-a nazivam „policijskom pičkom“, šalje vrhu MUP-a tražeći da ga sustav zaštiti od mojih tekstova koji imaju izravan utjecaj ne samo na njega kao pojedinca u sustavu MUP-a već i na cijeli sustav. Te moli da se angažiraju i poduzme radnje u cilju zaštite sustava.

susstav

Zbog tekstova u kojima razotkriva kriminal u Ličko senjskoj županiji, Miro Matijević je šest puta pritvaran, dobio preko stotine prekršajnih prijava, oduzeto mi je prebivalište, računalo i mobitel.

Dokazao sam da u Vrhovinama otima starcima zemlju u interesu prevaranata izpćine, podigao i kaznenu prijavu protiv njega, ali je oslobođen jer je, objašnjenje, kriminal vršio „u zabludi“.

llZABLUDA 1

Zablude nije moglo biti jer je poslao policiju protiv šest staraca koristeći sredstva prisile. Ako i je bila “zabluda” mora i za to odgovarati budući da je koristio nasilje, jer Kazneni zakon nije predvidio “zabludu”.

„U svakom slučaju ukoliko se odlučite da zadržite taj ljudski šljam na mjestu načelnika PU, preuzimate na sebe i odgovornost za svo zlo koje je po Lici počinio i koje je spreman počiniti“, stoji u 10 prijava koje je Miro Matijević užurbirao. 

ministru i ravnatelju 696x407

Napomena: i ovaj tekst će biti javno objavljen budući da javnost mora znati da ste bili obavješteni tko su dvojica favorita za mjesto načelnika PU LSŽ.

Privitak:

Dva javno objavljena teksta i CD sa snimkom sudske rasprave u kojoj Mladen Kranjčević nije u stanju odgovoriti niti na jedno moje pitanje niti razumije što je kleveta za koju me tuži, pod nazivom: Moj obračun sa "policijskom pičkom" Mladenom Kranjčevićem, 25. studenog 2016
https://sdpinterzlocin.blogspot.com/2016/11/krunski-dokaz-da-su-ante-i-nikola.html?q=KRUNSKI+DOKAZ+DA+SU+ANTE+I+NIKOLA+PODNAR+SILOVALI+MALOLJETNU+RO%C4%90AKINJU

Krunski dokaz da su Ante i Nikola Podnar silovali maloljetnu rođakinju, 06.ožujka 2019.

https://sdpinterzlocin.blogspot.com/2019/03/horor-u-gospickoj-bolnickoj-mrtvacnici.html

Horor u Gospičkoj bolničkoj mrtvačnici u režiji policije. Moj obračun sa “Policijskom pičkom” Mladenom Kranjčevićem

SLOBODARSKA STRANKA HRVATSKE

http://www.slobodari.com

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(2 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: