person_outline
search
hrendeitpt
Plenkoviću, Vujčiću, Mariću, režimski mediji, Hrvatska se nije obvezala Europskoj uniji za uvođenje eura!
Nevjerojatno frigidan lažljivac i prevarant!
Ivica Luka Vrkić Ivica Luka Vrkić
  • Posted
  • Read 10823 times

Plenkoviću, Vujčiću, Mariću, režimski mediji, Hrvatska se nije obvezala Europskoj uniji za uvođenje eura!

Referendum je najviši oblik demokracije i nitko nam ga ne može zabraniti. Ako ne održimo narodni referendum nakon uvođenja eura slijedi nam masovni bankrot, jer kamata protuustavnog duga po glavi stanovnika je viša od naših primanja.

Nakon što je Velika Britanija odlučila napustiti Europsku uniju, notorni alkoholičar i opće ruglo Jean-Claude Juncker postavio je ultimatum Hrvatskoj, Danskoj, Bugarskoj, Švedskoj, Češkoj, Mađarskoj, Poljskoj i Rumunjskoj eurom zamijeniti domaće valute. Unatoč prozivkama, Juncker nastavlja s pritiskom što je u skladu s planom cionističkog uvođenja eura u ove zemlje!

Podsjetimo: Bivši instalirani, od nikoga izabrani, premijer Tihomir Orešković nakon berlinskih razgovora s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel (2016-te), novinare je iznenadio izjavom da Hrvatska želi što prije ispuniti kriterije iz Maastrichta tj. uvesti euro u iduće četiri godine što je izazvalo niz reakcija. Najsmješnija je bila ona od jednog polupismenog HDZ-ovog zastupnika koji je rekao da je euro logičan izbor ako želimo biti dio zajedničko europskog tržišta.

A što piše, po pitanju monetarne politike, u Ugovoru između EU i Hrvatske?
U Ugovoru koji je Hrvatska sklopila sa EU-om postoje tri vrste ovlasti: ISKLJUČIVA, PODIJELJENA i KOMPLEMENTARNA (DODATNA) OVLAST.

Zadržati ćemo se na prvoj najvažnijoj 'isključivoj ovlasti' EU-a koja u trećoj točki Ugovora kaže da EU ima isključive ovlasti po pitanju monetarne politike samo za zemlje čija je valuta euro!

To pravno znači da EU nema 'isključivu' monetarnu ovlast nad Hrvatskoj i zato se Europskoj uniji žuri da, na prijevaru što prije uvede euro u Hrvatskoj.

A što praktički znači zamjena jedne valute za euro.

Najbanalniji primjer: najmanji Mercedes koštao je oko 30.000 njemačkih maraka, a danas košta oko 30.000 eura, a znamo da je pretvornik bio 1 euro za 2 marke, što znači da mu je cijena dvostruka, odnosno 60.000 DM. Zato je Njemačka u kolapsu ali Merkel i politička mafija na vlasti to i dalje uspješno krije!

Dakle, sve je automatski poskupjelo dva puta! Za to shvatiti ne treba biti financijski stručnjak. Toliko o uvođenju eura.

Evidentno je da ni Vlada ni HNB nisu napravile nikakvu ekonomsku analizu, već hvale na sva usta Europsku Uniju koja grca u dugovima i besparici, štrajkovima, policijskim batinama koje građani dobivaju diljem Europe. A EU se fiktivno održava zahvaljujući novcima poreznih obveznika zemalja članica (tri puta se više uplaćuje u fodove EU-a nego izvlači) i tiskanjem novca bez pokrića!

Zato moramo tražiti izlaz u narodnom referendumu jer će nas HDZSDP (vlast i lažna oporba) uništiti. Svi izbori su lažirani i namješteni! APIS cca 400 tisuća glasova odbjeglih Jugoslavena i Srba, koji se i nakon 28 godina u Ministarstvu uprave vode kao hrvatski birači, pridodaje HDZ-ovim, SDP-ovim, HNS-ovim kandidatima. A to znači da su i svi premijeri i vlade od 2000-te, kada je stigao APIS u Hrvatsku, nelegalne i neligitimne!

Narodni referendum ukida koloniju Hrvatsku, dužničko ropstvo i protuustavne dugove. Narodni referendum znači izlazak iz EU omče u koju su nas nezakonito uvukli HDZSDP-ovi multi-kulti političari.

Referendum je najviši oblik demokracije i nitko nam ga ne može zabraniti. Ako ne održimo narodni referendum nakon uvođenja eura slijedi nam masovni bankrot, jer kamata protuustavnog duga po glavi stanovnika je viša od naših primanja.

Zbog ovrha Izgubiti ćemo domove, nakon toga ljudska prava, slijediti će uhićenja zbog skitnje, oduzimanje djece od države (to već rade u Srbiji), koja nakon nekog vremena idu na ''leasing'' pedofilima, a starija djeca, kao živi donatori raznoraznim Rockefellerima i ostalim bolesnicima koji misle da mogu vječno živjeti.

Moramo spriječiti uvođenje eura zbog naše djece, budućih generacija i same Hrvatske države koju su stvarali branitelji i dragovoljci u krvi, a ne politički plaćenici koji su, poput govana, isplivali na površinu i zauzeli sve ključne pozicije u vlasti (poziciji i opoziciji) te se zakonima zaštitili, kako ne bi kazneno odgovarali za pljačku i veleizdaju.

Što su kazali građani na najavu uvođenja eura?

Mario Martinovic, Ako nam ovo urade treba zapaliti cijeli sabor skupa sa svima unutra. EURO je mrtav. Uvede li HR Euro svi životnI troškovi će skočiti za 75% u startu. Osim toga kako možeš biti suveren ako ti financije vodi netko iz Frankfurta (ECB) Hrvati probudite se dok nije kasno. Nije 5 do 12 nego je već 12:05! Za uvođenje Eura sve zemlje su morale prvo na referendum!!! Kod nas ga žele uvesti silom!!!

Biljana Kumer, Totalno si u pravu, jedno 35-40%..ali to ne znaci da ne može biti još skuplje… budale sve plaćaju… uvođenje eura biti će još jedan korak do provalije u koju smo već zakoračili jednom nogom.

Ante Karamatic, Samo idiot bi uveo euro...nisu norveška, švicarska glupe.... Hrvati = hrpa naivnih budala koje vodi UDBA.

https://www.logicno.com/novac-posao-ekonomija/prag-napusta-euro-novi-samar-za-europsku-uniju.html

https://m.vecernji.hr/vijesti/lovrinovic-i-skibola-protiv-uvo-enja-eura-najavili-i-referendum-1329803

Laži koje će nam sluganski političari i režimski mediji svakodnevno plasirati:

https://prviplan.hr/aktualno/uvodenje-eura-napokon-saznajemo-na-sto-se-obvezala-hrvatska-u-pismu-namjere/

https://www.telegram.hr/politika-kriminal/vlada-silno-zeli-uvesti-euro-evo-obecali-su-i-da-ce-u-drzavnoj-upravi-smanjiti-broj-uhljeba-i-dovesti-strucnjake/

http://www.poslovni.hr/hrvatska/vujcic-i-maric-pojasnili-sto-sve-moramo-proci-do-uvoenja-eura-355188

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/otkrivamo-detalje-akcijskog-plana-na-koji-se-obvezala-rh-zbog-uvodenja-eura-ovo-su-kljucne-reforme-koje-cemo-morati-provesti-u-sljedecih-godinu-dana/9095696/

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike u objavama, blokiraju linkove i videozapise, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje, domet našoj fb stranici smanjili su na minimum minimuma...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

(25 votes)

Donirajte

Amount: