person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 11068 times

Zastupnici su nas cijelo vrijeme lagali da je Monsanto otišao iz Hrvatske!

Najzloglasnija korporacija na svijetu Monsanto najavila je kako će prestati s uvođenjem GMO usjeva u Europi zbog sve većeg protivljenja javnosti. Što onda radi u Hrvatskoj? Ovaj račun od goriva je dokaz da nemaju namjeru napustiti Hrvatsku. Prate migraciju Slavonaca iz Slavonije!?

Već smo pisali da je Monsanto pronašao rupu u patentnom zakonu Europske Unije koji ovoj divovskoj korporaciji omogućuje patente nad prirodnim usjevima. Monsanto je dobio desetak patenata na konvecionalne prirodne proizvode u EU. Sjeme za brokulu, luk , dinje, zelenu salatu, krastavce itd. GMO nije otišao, zakoni su opća glupost i predstava za javnost.

Najzloglasnija korporacija na svijetu Monsanto najavila je kako će prestati s uvođenjem GMO usjeva u Europi zbog sve većeg protivljenja javnosti koji je zahvaljujući alternativnim medija spoznalo o kome se zapravo radi. Što onda više radi u Hrvatskoj, a dokaz je da nema namjeru otići i ovaj današnji račun od goriva. Čekaju završnu migraciju Slavonaca?

Naravno da se zločinci nemaju namjeru povući samjesta zločina jer su svoju ulaznicu 'debelo' platili političkim govnima na vlasti. Oni nastavljaju kontrolirati europsku poljoprivredu na ovaj ili onaj način iako su se građani iz cijele Europe jasno izjasnili da ne žele GMO. Ali žele multi-kulti političari i zato se GMO kao hrana za životinje i dalje se koristi u EU.

Trenutno se u Europu uvozi više od 30 milijuna tona godišnje hrane za životinje iz SAD-a i Južne Amerike. Nemojmo zaboraviti da te životinje jedu ljudi tako da GMO nije nigdje otišao, on se implementirao na drugi način.

Kada su novinari u trećem mjesecu ove godine, nakon što smo ih razotkrili, upitali glasnogovornika Monsanta Brandona Mitchnera kako komentira veliki otpor građana i znači li to eventualni kraj Monsanta na području EU, on je odgovorio: 'Nema kraja u našim očima'.

Sve je rekao, a dokaz je i ovaj račun, šest mjeseci kasnije. Dok je Vučića, Nikolića, Milanovića, Oreškovića, Kolinde i sličnih slugu Novog svjetskog poretka, za njih nema zime. Oni idu dalje u nove pobjede.

Već smo pisali da je Kukuriku koalicija 2012.-te izmijenila Uredbu i omogućila Monsantu da ne označava GMO na svojim proizvodima. To je bilo zeleno svjetlo Todoriću da počne uvoziti smeće iz Južne Amerike, posebno Argentine o čemu smo pisali pa su nam ekspresno sa facebook stranice uklonili 40 objava.

Svatko danas zna da postoje dvije EU, stara dobra koju su poharali homoseksualci, pedofili, transeksualci ili kako se već zovu i zločinačka EU! Da je tako potvrđuju postupci Europskog patentnog saveza koji GMO korporacijama daju patente za konvencijalno sjeme Europske unije. Drugim riječima Monsanto može angažirati kooperante-partnere kao što je Pioneer koji će saditi za njih, a Monsanto ostaje čist.

Nevjerojatno koliko se kurvini sinovi domišljati i kako se poigravaju sa naivnim europljanima. Europska komisija , od nikoga izabrana, odlučuje o svemu. Tako su ostavila rupu u zakonu koja je Monsantu omogućila nove patente nad prirodnim usjevima i to sjeme za brokulu, dinje,zelenu salatu, krastavce, a uskoro ćemo doznati i za ostale.

O tome je izvijestila koalicija slobodne hrane pod nazivom 'stop patentiranju sjemena' koja je upozorila da Monsanto i Syngenta druga najveća GMO korporacija već sada posjeduju 50 sorta rajčica , paprika i cvjetača registriranih u Europi. 

Davanje prirodnog sjemena u Monsantove ruke nastavak je provođenja AGENDE 21 koju je potpisala KFO HDZSDP i imati će nesagledive posljedice, odnosno omogućiti će Monsantu da potpuno zavlada EU poljoprivredom.

Patentiranje sjemena je potvrda onog što je Wiliam Engdah zapisao puno prije u svojoj knjizi 'Sjeme uništenja'. Doći će dan kada će Monsanto u svojim rukama držati svo sjeme svijeta i biti će kasno zaustaviti ga.

Samo mi možemo zaustaviti vlastito uništenje, a to smo dužni prema našoj djeci i budućim generacijama

(11 votes)

Donirajte

Amount: