person_outline
search
hrendeitpt
Ivica Luka Vrkić Ivica Luka Vrkić
  • Posted
  • Read 16887 times

Hrvatskim narodom upravlja paradržavna vlada, paradržavne tvorevine, tzv. Hrvatska Republika d.o.o.!

Hrvatska je prestala biti neovisna dana 9.12.2011. kada su Jadranka Kosor (HDZ) i Ivo Josipović (SDP) protuustavno potpisali Lisabonski ugovor. Lisabonski ugovor je nova inačica Rapalskog ugovora. Potpisom smo prestali biti država a postali privatna korporacija, umjetna tvorevina tzv. Hrvatska Republika d.o.o., sa svojim sestricama: Hrvatska vlada d.o.o., Hrvatski sabor d.o.o., DORH d.o.o., Ustavni sud d.o.o., HNB d.o.o, Vrhovni sud d.o.o, MUP d.o.o... Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZZJ) d.o.o., itd. A mi smo postali njihovi robovi. Zar nas tako ne tretiraju?

Nakon toga su naši vlasnici Njemačka i Engleska imenovali Domagoja Miloševića (HDZ) i Zorana Milanovića (SDP) svojim prvim povjerenicima privatne kompanije, 'Hrvatska vlada d.o.o.', a Ivu Josipovića prvim predsjednikom privatne korporacije 'Hrvatska Republika d.o.o.' 


fdomagoj

milšššpoiu kopija

Milošević je engleski primary executive, a Milanović njemački Hauptverantwortlicher, što znači da su oni englesko-njemački glavni i odgovorni izvršni upravitelji privatne korporacije Hrvatska vlada d.o.o!

Danas tu funkciju obnaša Andrej Plenković, kao upravitelj vlade, a Zoran Milanović kao predsjednik korporacije Hrvatska Republika d.o.o. A  korporacija Hrvatski sabor d.o.o. služi im kao dekor prividne demokracije za zabavljenje zatucanog hrvatskog naroda koji su, zahvaljujući svojoj gluposti i režimskim medijima, podijeljeni na lijeve i desne. Tako i glasuju na izborima čije zastupnike zapravo određuju duboka država, uz pomoć APIS-a koji vara na isti način kao i Dominon u Americi i slično.

Spvladacreenshot 3 

Da HDZ-ovi birači nisu zatupljeni, a SDP-ovi birači zatucani komunisti, davno bi jedni i drugi shvatili da su HDZ i SDP jedna te ista korporativna fašistička organizacija koja je srušila Jugoslaviju kako bi je opljačkala i između sebe podijelila narodno vlasništvo (98% per capitta), a zatim sluganski služila fašistima 21 stoljeća tzv. Novom Svjetskom Poretku. To se dogodilo 9.12.2011. kada su Jadranka Kosor i Ivo Josipović. potpisavši Lisabonski sporazum, srušili hrvatsku državu za koju se 1991-e izjasnilio 94,17% hrvatskih građana, za koju je 90-ih ginula hrvatska mladost.

Ustav RH kaže:
Republika Hrvatska je određena kao jedinstvena, nedjeljiva, demokratska i socijalna država, u kojoj vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu. Suverenitet RH neotuđiv je, nedjeljiv i neprenosiv.

Kako onda Hrvatska Republika, Vlada, Sabor, HNB (vidi se na slici, registriran i izvlašten iz RH 1.1.1990., a bili smo u Jugoslaviji), Carina, Zdravstvo…. mogu biti registrirani kao privatne tvrtke!?

Je li nam sada malo jasnije zašto se HDZ i SDP toliko bore za mjesta zastupnika u Saboru koji je samo demokratski dekor čiji zastupnici dobivaju velike honorare za potvrđivanje odluka koje donose europski gremiji, što je priznao Vladimir ŠeksNakon Šeksova priznanja potpuno je jasno zašto tzv hrvatski ministri uprave mogu varati birače pomoću glasova odbjeglih Srba i Jugoslavena koji se i dan danas u Ministarstvu upraver vode kao hrvatski birači. Njihove glasove APIS na čelu sa Sašom Bilićem ukucava odabranim političarima. I nitko im ništa ne može, jer zastupnici koji se predstavljaju u ime hrvatskog naroda šute. Zato kriminalci mogu postati Ustavni suci, zato Jakovina može zamračiti nekoliko stotina milijuna od EU poticaja i biti na slobodu, zato zastupnici u Saboru imaju na svojim privatnim računima milijune eura (vidjeli smo RBA račune političara ), zato veleizdajnicima Mesiću, Kosorici, Josipoviću, Pupovcu, Stanimiroviću, Teršelički, Frljiću, vukovarskim ubojicama.... nitko ništa ne može.

Tzv. hrvatski Sabor ozakonio je i homoseksualne brakove, prepustio ovlsasti paradržavnom stožeru, tzv. hrvatski kardinal Josip Bozanić je homoseksualac, bivša tzv. hrvatska predsjednica i veleizdajnica K.G.Kitarović potpisala je Agendu 2030 i Marakeški sporazum. Bivši direktor tzv. hrvatsk vlade, Zoran Milanović ukinuo je Uredbu obveznog obilježavanja GMO-a, pogodujući tako uvozu Monsantovog smeća, paralelno HAARP-om i chemtrailsima uništavaći autohtone plodove u cvatu i PH zemlje. 

Uz Monsantovo trovanje hranom chemtrailsima su nam uništavali i imunitet. Danas znamo zašto svi "hrvatski" predsjednici i premijeri nisu uklonili HAARP i zabranili špricanje chemtrailsima. Smrtonosnoj smjesi koje sadrži nano čestice, aluminijev oksid, stroncijum, barijum, sumper heksa-klorid, mangan i arsen. O posljedicama na ljudsko zdravlje, pomoru pčela, uništenju izvornog sjemena i voćaka u Slavoniji, više puta smo pisali. Sve posljedice kao i odgovornost višegodišnjeg trovanja hrvatskog naroda žele prikriti izmišljenom pandemijom coronavirus. Naravno, trovanje se odnosi i na druge narode.

Potpuno je neupitno da su HDZ i SDP dvije zločinačke ćelije, jedne te iste cionističke organizacije, koje su opljačkale vlasništvo hrvatskog naroda, lihvare i truju ga. 

Hrvatski narod danas ima još samo zastavu. Grb sa bijelim poljem je ustaški grb, Za dom spremni je ustaški pozdrav, Kuna je ustaška kuna, a što o hrvatskoj himni misle političari paradržavne tvorevine 'Hrvatska Republika d.o.o'. pokazao je predsjednik te tvorevine Zoran Milanović na svojoj, njihovoj inauguraciji. Koja se može odlično usporediti sa inauguracijom Joe Bidena.

Komentar koji nam je stigao od Hrvatice iz dijaspore, Anne Samstag:

'Kod koga tražiti, kod simulirane države ili Firme d.o.o...Hrvatska je prijavljena kod upik kao Firma! Ovo što nam se pred očima zbiva je najveća prevara i najveći genocid u povijesti hrvatske države...'

Nažalost, mnogi hrvatski građani toga još nisu svjesni, ne mogu ili ne žele shvatiti!

Pa se pitam:

Za koga je hrvatska mladost ginula? I kakav smo to narod koji na svoje žrtve i sve što mu se pred nosom događa, gleda kao na loše vrijeme koje će samo od sebe proći?

Neće samo od sebe proći!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredjeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.“
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.


(20 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: