person_outline
search
hrendeitpt
HAARP i chemtrailsi (geoinženjering) uzrok su klimatskih promjena! Greta Thunberg i klimatska kriza nova su svjetska prijevara!
iza chemtrailsovih tragova vidi se odsjaj prisutnog metala koji se nalazi u avionskim spremnicima!
  • Posted
  • Read 86182 times

HAARP i chemtrailsi (geoinženjering) uzrok su klimatskih promjena! Greta Thunberg i klimatska kriza nova su svjetska prijevara!

Chemtrailsi, a ne piromani, inicirali su sve velike požare jer NATO-vi avioni imaju ugrađene spremnike koji sadrže metalne nano čestice koje, dovoljna je iskra, iniciraju sve apokaliptične požare! Sa ciljem smanjenja postotka kisika, odnosno povećanja CO2 (crnogorica je najveći proizvođač kisika) i uvođenja poreza na zrak. Dakle, globalno zatopljenje ne postoji. Ono je laž, koju su nam servirali isti oni, koji provode klimatski inženjering da bi nas „spasili“ od globalnog zatopljenja. Greta Thunberg odrađuje veliki posao za svjetske prevarante!

Vatrogasci se ne mogu nositi s takvim požarima, koji su podmazani metalnom zapaljivom prašinom? To je kao da im se dolijeva ulje na vatru! Zato zaštitni omotači, koje vatrogasci koriste, nisu od nikakve koristi. Najmanje 4500 hektara je opustošeno u zadnjem kataklizmičkom požaru koji je stigao i do Splita.

A nove - stare smjernice premijera Plenkovića i bivših premijera su: nastavite po starom. Što i rade, jer smo svi svjedoci svakodnevnog chemtrailsovog špricanja koje nakon toga Haarp, koji se nalazi na vojnom poligonu kod Slunja, kišom spušta na zemlju.

Kako nastaju požari

Programi geoinženjeringa ne samo da smanjuju količinu padavina i uništavaju ozonski omotač, nego i – zbog velike količine metalnih nano čestica, koje svakodnevno izbacuju vojni avioni na Zemljinu površinu – prekrivaju naše drveće zapaljivom prašinom, koja oblaže lišće i koru drveta te pridonosi stvaranju požara, koji je, radi zapaljivosti tih materijala, izuzetno teško ugasiti. Naravno, Haarp u Tušiloviću odrađuje svoj dio posla proizvodeći vjetar koji dodatno razbuktava požar.

Programi klimatskog inženjeringa će, na nekim područjima, izazvati poplave, dok na drugim suše, a kako je već određeno unutar planova onih, koji te programe provode. Tako će npr. Slavonija biti uništavana poplavama ne bi li se u potpunosti uništila poljoprivreda, osiromašilo I raselilo lokalno stanovništvote, posljedično, otvorila vrata Monsantu s ciljem uzgoja GMO hrane za Europu, a kako je sam Monsanto u više navrata javno i najavio kao svoj cilj.

Prevedeno, programima geoinženjeringa se, upravljajući klimom, ciljano osiromašuju određena područja, radi profita korporacija, koje takvim napadima klimom mogu zaraditi.

Toksično sprejanje aerosolom (chemtrailsom)

Da bi se, nesmetano, moglo upravljati klimom, nužno je toksično sprejanje aerosolom (čiji su sastavni dio zapaljive nano čestice aluminija, barija, stroncija i drugih toksičnih metala te supstanci) takoreći na svakodnevnoj bazi. Kad sprejanje ne primijećujete po danu, vrši se po noći, što je, u zadnje vrijeme, radi porasta osviješćenosti populacije, sve češća pojava.

1111bbbScreenshot 4

Izrazi lica govore sve o ovim monstrumima 

Korijenje drveća, radi sve veće koncentracije ponajviše aluminija (najviše se koriste nano čestice aluminija), prepoznaje toksičnost te, da bi se obranilo, prestaje do daljnjega “raditi” tj. Uzimati hranjive sastojke iz zemlje. To će rezultirati sušenjem (pojedinih) grana, a s vremenom i cijelog drveta,te, stoga, još većoj podložnosti požaru. Često će se, u zadnjoj fazi propadanja drva, primjetiti kako nije otpustilo lišće od prošle zime.

UVB zračenje

Sunčeva je radijacija postala itekako štetna i opasna pa ćemo tako, kao posljedicu, na površini Zemlje moći izmjeriti, od ukupnog sunčevog zračenja, čak 60% štetnog UVB zračenja (a ne bi smjelo biti više od 5% po lažima, koje nam servira potplačena i/li kukavička znanstvena zajednica).UVB sunčeva radijacija izaziva opekline od sunca, karcinom. UVB radijacija je razlog zašto nam se sunce, u zadnje vrijeme, čini tako jakim. Ozonski omotač je, radi programa klimatskog inženeringa uništen. Štetno sunčevo zračenje je uzelo maha! UVB radijacija, u ovakvoj količini, vrlo će lako izazvati požar, pogotovo na drveću prekrivenim metalnom prašinom.

Menadžment Solarne Radijacije

je tip klimatskog inženjeringa, koji teži reflektirati sunčevu svjetlost i, posljedično, smanjiti globalno zatopljenje koje ne postoji., i tako pokušava blokirati nešto sunčeve toplinske radijacije da bi se pokušao usporiti efekt stakleničkih plinova (Efekt stakleničkih plinova – nakupljanje CO2 i metana, koji stvaraju oko zemlje efekt staklenika, što prevedeno znači da sunčeva toplina prolazi do Zemlje, ali se Zemlja ne može, preko noći, ohladiti, jer se njena toplina reflektira od tog „sloja stakla“, koji su napravili staklenički plinovi, i vraća natrag na njenu površinu).

Stoga, vojni zrakoplovi, u zadnje vrijeme i neki komercijalni zrakoplovi raspršuju po nebu čestice sa sposobnošću rasipanja svjetlosti (kao što je aluminij), što stvara stanje nazvano Globalna Zamagljenost (Pojam *Global Dimming* su svi do sada preveli Globalno zatamljenje). 

mnbvc

Globalna Zamagljenost se definira kao smanjenje količine solarne radijacije, koja stiže do površine Zemlje, zahvaljujući sitnim nano česticama u atmosferi koje apsorbiraju solarnu energiju i reflektiraju sunčevu svjetlost natrag u svemir. Znamo da 25 do 30% sunčevih zraka, koje su dosezale do planeta prije 5 deseteljeća, više ne dosežu. Iste te čestice, koje se koriste u programima Menadžmenta solarne radijacije, koriste se i u programima Fertilizacije Oceana.

Fertilizacija Oceana

je tip klimatskog inženjeringa, temeljen na namjernom ubacivanju željeza ili sumpora u gornje slojeve oceana s ciljem uklanjanja CO2 iz atmosfere. Na taj se način umjetno stvara cvat agli i planktona te prisiljava ocean da apsorbira još CO2 iz atmosfere, što izaziva kataklizmičke efekte u oceanu. Kako?

Nakon što je umjetno izazvan cvat algi i planktona i u ocean usisana izuzetno velika količina CO2, taj će se dio oceana previše zakiseliti te će u njemu cvasti samo toksične alge, kojima odgovara tako kiselo okruženje pa će, posljedično, dijelovi oceana, koji su prošli kroz programe fertilizacije – umrijeti tj. postati tzv. Mrtve zone, koje više nemaju sposobnost ni proizvoditi kisik niti upijati ugljični dioksid, u kojima više nema života. Takvih je zona sve više i više.

Kemijska Nukleacija Leda

Treći vid klimatskog inženjeringa, zvan Kemijska Nukleacija Leda, služi za stvaranje privremenih zahlađenja, koja, bar mi u Hrvatskoj, imamo prilike vrlo često iskusiti. O čemu se radi? Obzirom da je klima u potpunosti umjetna te, radi krajnjeg cilja „vlade iz sjene“, temperature toliko visoke, da ne bi došlo do panike stanovništva, nad mnogim se krajevima provodi Kemijska Nukelacija Leda, koja, putem agensa za Kemijsku Nukleaciju Leda ohladi vlagu iz atmosfere te proizvede rashlađene padaline.

io 413b8a0969de16744bda

Ta vlaga u vidu rashlađenih padalina, kratkotrajno i toksično će ohladiti atmosferu i zemlju na dijelovima, gdje se provodila Kemijska Nukleacija Leda, ali će, po potrebi, proizvesti i tuče, koje, u zadnje vrijeme, nerijetko imaju „kapi leda“ veličine teniske loptice. Da bi se moglo upravljati metalnim nano česticama, kojima nas sprejaju, te oblikovati vrijeme, potrebna su i tvz. HAARP postrojenja tj. grijači jonosfere.

HAARP 

vbbc53d507c26770e8f294fcbf92ef0864 XL

se sastoje od mnogo antena, koje odašiljaju izuzetno visoke frekvencije, koje se odbijaju od klimatskim inženjeringom umjetno stvorene jonosfere te ciljano pomiču određene nakupine nano čestica, koje su oko sebe nukleirale vlagu iz atmosfere tj. ciljano pomiču tu vlagu tj. oblake, željenim smjerom i brzinom. Na isti način, grijači jonosfere mogu ciljano izazvati vulkanske erupcije i potrese.

Najmoćnije HAARP postrojenje se nalazi na Anatarktici, no postoje diljem svijeta pa tako i u Hrvatskoj u blizini Karlovca (Tušilović). Više o HAARP tehnologiji pročitajte u članku Krešimira Mišaka ovdje: https://2012-transformacijasvijesti.com/manipulacije/kresimir-misak-o-haarp-u-zemljinoj-frekvenciji

Geoinženjering ne samo da može odrediti gdje će padati kiša, gdje će biti suša, tko će imati kakvu temperaturu i tlak zraka, koga će pomesti uragan kategorije 6..., nego i koji će vulkan erputirati, koga će zadesiti potres, tko će dobiti novu pandemiju ptičje gripe i slično.

Naravno, ne zaboravite ono najvažnije – globalno zatopljenje ne postoji. Ono je laž, koju su nam servirali isti oni, koji provode klimatski inženjering da bi nas „spasili“ od globalnog zatopljenja. Sad, zato, imamo novi naziv; za trenutne i nadolazeće katastrofe, koje nas čekaju; Klimatske Promjene.

Geoinženjering je ni manje ni više, nego – moćno oružje vladajuće kaste.

Svaka istina prolazi kroz tri faze: Prvo je ismijana, zatim oštro osporavana, da bi na kraju bila prihvaćena kao samorazumljiva....

Detoksikacija

Postoji način pomoći - detoksikacije. Radi se o pulsnom magnetskom polju, odnosno medicinskim aparatima, koji se koriste za istu svrhu tj. za svrhu vađenja nano čestica iz krvotoka, a mogu se naći na netu za cijenu između 20.000 i 50.000 dolara. Naravno, to mogu priuštiti samo ''naši'' političari - oni koji su nas prodali i dozvolili trovanje hrvatskog naroda.

https://tribun.hr/500-znanstvenika-i-klimatologa-uputilo-poruku-un-u-ne-postoji-klimatski-hitan-slucaj/

https://miss7zdrava.24sata.hr/eko/globalno-zatopljenje-je-obicna-izmisljotina-tvrdi-david-icke-13955

http://istinomprotivlazi.com/component/k2/2501-probudimo-se-malo-je-vremena-ostalo-istina-se-ne-moze-vise-kriti-raskrinkajmo-i-zaustavimo-klimatski-inzenjering-video-s-prijevodom

https://www.youtube.com/watch?v=0sNE4APCmf0

https://www.youtube.com/watch?v=huX1bmfdky

Izvor: Svjetlana Valentić – enky

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, blokiraju admine na našoj fb stranici
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.ž ili This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

(52 votes)

Donirajte

Amount: