person_outline
search
hrendeitpt
Ovo dvoje soroščadi, bilmeza, denuncijanata, dokoličara, mizantropa (bivši i sadašnja urednica Faktografa.hr) ocjenjuju istinitost objavljenih tekstova na facebooku!
bivši urednik Petar Vidov i sadašnja urednica Sanja Despot
  • Posted
  • Read 8167 times

Ovo dvoje soroščadi, bilmeza, denuncijanata, dokoličara, mizantropa (bivši i sadašnja urednica Faktografa.hr) ocjenjuju istinitost objavljenih tekstova na facebooku!

Tko su urednici fantomskog Faktografa.hr koji ocjenjuje istinitost ili točnost navedenih objava ili komentara na facebooku? I kako to rade?

Petar Vidov - bivši urednik fantomskog Faktografa.hr

„Ne vjerujte prevarantima koji na Facebooku šire lažne vijesti o GMO-u“, piše ovaj bilmez (ožujak 1, 2018 Petar Vidov) pa kaže:

„Hrvatski korisnici najpopularnijih društvenih mreža, posebno Facebooka, zadnjih su dana ponovo izloženi dezinformacijama o GMO-u koje šire opskurni i potpuno nevjerodostojni portali. Portal Istinomprotivlazi.com svoje “otkriće” o sijanju GMO sjemena u Slavoniji i Vojvodini temelji na intervjuu koji je Zoran Petrović, direktor Monsantovih podružnica u Hrvatskoj i Srbiji, dao tjedniku Globusjoš 2014. godine.

U tom intervjuu kazao je da ni u Hrvatskoj, ni u regiji Monsanto ne prodaje GMO, niti ga ima namjeru promovirati sve dok je proizvodnja GM biljaka zakonom zabranjena. Štoviše, dodao je i da trenutno uopće ne vidi razlog zašto bi se u Hrvatskoj uvodila proizvodnja GM biljaka. ..."u Hrvatskoj nema GMO hrane“, zaključuje Sorošev bilmez koji se naziva novinarom.

...Da je 'crvena zvijezda petokraka najrašireniji simbol borbe protiv fašizma' poučio nas je novinar portala Index, Petar Vidov. Dakle, taj novinar tvrdi nešto što je toliko glupo i debilno da je naprosto nevjerojatno kako takve nebuloze može napisati osoba koja je starija od 18 godina. No, da taj Vidov nije opijen kojekakvim ljevičarskim ideologijama onda bi znao kako se Crvena zvijezda petokraka, kao simbol komunizma, profilirala tijekom 'oktobarske revolucije' u Rusiji. Međutim, to nije bila socijalistička revolucija, već revolucija boljševika koji se po metodama UOPĆE NISU niti malo razlikovali od nacista...

Isti ovaj bilmez, tadašnji Indexov novinar, prije 4 godine fizički je napao taksista jer ga je smetala krunica i slika Ante Gotovine
‘Zašto ta slika? Zašto krunica? Zanima me! Vrijeđate me s time’, nervoznim i povišenim tonovima obratio se Vidov tasksisti,izašao je iz auta nenamjeravajući platiti račun: Kada je taksista izašao tražiti novce rekao mu je:
‘Znaš ti tko sam ja’ ... 'Platit ću ti k****' i pri pokušaju napada sam završio na podu. Vozač je naime bivši boksač.

Sanja Despot - današnja urednica fantomskog Faktografa.hr

Novinarka Sanja Despot dobila je nagradu „Nada Dimić“ za seriju tekstova objavljenih na portalu Faktograf.hr 2017. i 2018. o Istanbulskoj konvenciji kojom Vijeće Europe obvezuje europske države na političko, financijsko i upravno osnaživanje mehanizama za suzbijanje nasilja nad ženama i u obitelji...

Naime, kontroverzni redatelj Oliver Frljić i novinarka Sanja Despot dobili su Nagradu građana i građanki grada Zagreba 'Nada Dimić', kao priznanje na angažiranim civilnim inicijativama na polju suvremenog kulturnog i umjetničkog stvaralaštva. Frljić je nagradu dobio za režiju i adaptaciju Pirandellove tragikomedije 'Šest likova traži autora', izjavivši: - Uz sve fizičko, simboličko i medijsko nasilje koje proizvodi, hrvatski fašizam u suštini ostaje kukavica. On se nikada ne deklarira svojim pravim imenom. On će svoju ustašku kapu brzo sakriti iza ministarske fotelje, a ustaški pozdrav pokušati prodati pod opernu ariju. Zbog hrabrosti da imenuju fašizam u današnjoj Hrvatskoj, ali i hrvatski fašizam, novčani iznos ove nagrade predajem u ruke Mreže antifašistkinja Zagreba koje vidim kao nastavljače i nastavljačice one borbe koju je vodila Nada Dimić - rekao je Frljić.

Hodajuće maternice

- Aktivistice koje su opetovano poručivale da ne žele biti hodajuće maternice tražeći ratifikaciju Istanbulske konvencije te nijemo hodajući u povorkama poput sluškinja obilježile su godinu iza nas i upozorile kako je vrlo lako zamislivo da distopija Margaret Atwood postane stvarnost ako joj se na vrijeme ne odupremo. Zbog toga veći dio novčane nagrade dodjeljujem Ženskoj mreži Hrvatske, uz veliko priznanje svim aktivisticama koje su svoju hrabrost, maštu i sredstva uložile u ove akcije, bolno svjesna da će im ubuduće trebati za slične performanse – izjavila je ova Soroševa multi-kulti novinarka Sanja Despot.

Kako to izgleda kada urednica fantomskog Faktografa,hr Sanja Despot ocjenjuje istinitost ili točnost navedenog:

1 ččlScreenshot 20190720 100110

3Lažne VIJESZTI

4OOGOVOR MRŽ

5ODLUKA

6 daNA

7blok 30 d

8 2 blokada do 9.Screenshot 20190726 175056

9 prijeti skrivanje

Međunarodna federacija novinara 1926. donijela je deklaraciju koja služi kao etički standard profesionalnog ponašanja novinara. Ona ima 9 članaka. Nagrada Joseph Pulitzer dodijeljuje se svake godine u travnju najboljem novinaru za pisanu riječ. Novinarstvo je struka kojom se bave novinari. Posao im je prikupljanje, pisanje i objavljivanje informacija za tiskane medije, časopise, radio, televiziju i Internet.

Članak1. Poštovanje istine i prava javnosti na istinu prava je dužnost novinara.

Članak8. Novinar će smatrati velikom uvredom: plagijat, zlobne pogrešne interpretacije i klevete i neosnovane optužbe, a i prihvaćanje mita radi tiskanja neke informacije.

Da je Sanja Despot uistinu bilmez i multi-kulti urednica potvrđuje ova ocjena točnosti:

4ččč sorošScreenshot 20190720 100016 kopija

I na kraju šlag na tortu: Značka najveći obožavatelj IPL-a

KRAJ znaćčkaScreenshot 20190728 191244 kopija

Nemojte je uzeti jer im služi da vas smjeste u svoju crnu udbašku knjigu kako bi vas lakše pratili

Despot, Vidov, Frljić, Teršelić, Dokumenta, GONG, Ženska mreža Hrvatske, B.a.B.e., Istanbulska konvencija, Index, Soroš... ima li kraja?

Nema kraja, jer ako budemo i dalje šutjeli ovi opskurni likovi, multi-kulti bilmezi, bolje rečeno soroščad, progutati će nas!

A to ne smijemo dozvoliti!

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, a DORH je dao nalog za obradu novinara koji pišu za Ipl!
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(7 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: