person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 13664 times

Pedofili upravljaju Vatikanom, UN-om, NATO-om, EU-om, glavnim medijima, bankama...oni su zapravo fašisti 21 stoljeća!

Pedofili trebaju zadovoljiti svoje seksualne nagone, a nagone imaju samo prema bebama i djeci. Zato im trebaju ratovi i sluganski potičari koji će donijeti perverzne zakone. Jedna od jih je i ministrica Divjak koja na mala vrata u Kurikulum, provlači obveznu lektiru sa sadržajima pedofilije, sadržajima koji nemaju nikakvu edukativnu svrhu već isključivo zakonsku, koja će služiti isključivo i samo pedofilima

Pedofili upravljaju Ujedinjenim narodima (uposleno je preko 3 tisuće pedofila), NATO savezom (uposleno je preko 5 tisuća pedofila), Europskom unijom (uposleno je preko tisuću pedofila). Oni su vlasnici svih glavnih medija, banaka, svjetskih korporacija. Oni financiraju sve porobljivačke ratove. Oni su, jednom rječju, fašisti 21stoljeća.

 

Što je zapravo pedofilija?

Ova bolest danas je prisutna u svim porama društva i postala je prava pošast 21 stoljeća, pojam za koji se nije znalo ili se vješto krio dugi niz godina, a i više desetljeća.

Naime, životinje imaju moždane mehanizme s kojima se blokira aktivacija seksualnih nagona (neuroblokator), u protivnom bi mogli seksualno napastvovati svoje mlade. Kod pedofila takvi neuroblokatori ne postoje, njima se pri pogledu na lice bebe ili djece okida moždana lančana reakcija koja na kraju izaziva lučenje feromona i seksualnu pohotu.

Znanstvenici su zaključili da razlog nastajanja pedofilije, između brojnih drugih psihofizičkih faktora, treba potražiti u anomalijama za vrijeme razvoja ljudskog mozga od rođenja do 12 godine života. 'Povrede mozga' za vrijeme rođenja ili nakon rođenja uglavnom okidaju stvaranje brojnih karakternih poremećaja, naročito ako su te povrede nastale u područjima koja reguliraju seksualne funkcije i funkcije prehrane. Kada nastane disbalans između centra za seksualni nagon i prehranu (dojenje) tada mozak u kasnijem životu anomalijski reagira na bebe i djecu.

Pedofilija nije samo društvena tekovina kako je to pokušao opravdati bivši od ITCCS-a (Međunarodni sud za zločine crkve) osuđeni papa Benedikt, već ozbiljan moždani poremećaj koji se treba liječiti, ali se ne može izliječiti. Zato se oni uvijek vraćaju na mjesto zločina. Potpuno je jasno da se ovdje ne radi o pojedinačnim slučajevima psihopatije, kako Vatikan želi prikazati, već se radi o već uspostavljenom stožeru patokratskih psihopata koji imaju za cilj uništiti sve kršćanske vrijednosti.

U Norveškoj pedofilija nije zločin, Švedska, Danska, Engleska… zemlje su raja za ove i druge nastrane bolesti, Vatikan je pedofilsko-homoseksualni hot spot, Amerika, posebice Kalifornija,  odavno je postala zemlja zla i svih mogućih nastranosti.

Nažalost, zapadnjačke bolesti stigle su i na naša vrata. NOVA TV već petu godinu promovira rodnu ideologiju u emisiji 'Tvoje lice zvuči poznato', a nitko ne reagira. Soroševac Boris Jokić, pedofiliju i rodnu ideologiju pokušao je 'uvaliti' u KurikulumNakon Šustarovog otkazivanja usluga Jokićevoj 'ekspertnoj' grupi burno je reagirala još jedna Soros-Rockeffelerova plaćenica, nažalost naša predsjednica, Kolinda Grabar Kitarović, organiziravši veliki skup potpore omraženom Borisu Jokiću kojemu su i dalje svi mediji otvoreni.

Narod drumom političari šumom - ono što je Jokić započeo mora završiti ministrica Divjak

Novinarka HRT-a Karolina Vidović Krišto, stalna meta židomedija, upozorila je na manipulacije ministrice Divjak, čiju ostavku su tražili brojni roditelji, upravo zbog pedofilskih sadržaja u nastavi i zbog autora povezanih s pedofilskim sadržajima.

 .0kvk

Karolina Vidović Krišto, stalna meta židomedija 

Tako u romanu Zorana Ferića “Anđeo u ofsajdu” opisana je, među ostalim, i ova pedofilska mašta: „Kad sam se vratio i to rekao Marini, napravila je facu kao da vidi duh svoga oca kako jebe petogodišnju djevojčicu.”

U romanu Zorana Ferića “Mišolovka Walta Disneya”, među ostalim, piše i ovo: “– Ovim ju je namamio – istisnuo je Milan zagledan u sićušnu napravu – a imala je samo deset godina. Deset godina, pomislio sam, okrugla cifra. Odlično vrijeme da se siluje djevojčica.”

U romanu Kristiana Novaka, “Črna mati zemla” opisano je, među ostali, silovanje dječaka od strane odraslog muškarca, i piše, među ostalim, i ovo: “gledala je kako pušta da dječak padne na pod kao pretučeno pseto, kako dolazi do zraka i kako vlastitom znojnom majicom briše govno s kurca.”

Karolina Vidović Krišto se s pravom pita, a trebamo se svi upitati:

''Koja je svrha ovog pedofiloskog sadržaja? Prevencija i edukacija? Da se djeca odupru kaznenome djelu pedofilije? Nisu li srednjoškolska djeca već izašla iz tog razdoblja? Koja je onda svrha da im se kroz institucionalno obrazovanje nudi pedofilski sadržaj''?

Odgovor je samo jedan: HDZ-ova i SDP-ova vlada u dubokoj tajnosti potpisali su Agendu 21 - plan depopulacije stanovništva, koja u 21. svojoj točki između ostalog donosi:

1. Stvaranje Novog svjetskog poretka s jednom svjetskom vladom i novom crkvom odnosno religijom koja bi trebala poslužiti zbog lakše manipulacije ljudima i njihovom slobodnom voljom koja se razvija ponajviše kroz duhovnost.

2. Uništavanje nacionalnog identiteta, običaja, vrijednosti a ponajviše nacionalnog ponosa. To je jedan od glavnih ciljeva kojim će se lakše promicati globalizacija.

3. Uništenje vjere, poglavito katolika – uz širenje New Agea.

4. Transhumanizam – čipiranje i prebacivanje svijeta u virtualu preko čega će čovječanstvo biti podvrgnuto neviđenoj manipulaciji i mentalnom programiranju.

5. Dekriminalizacija i legalizacija svih droga uz pornografiju koja će se predstaviti čovječanstvu kao ‘umjetnost’. Ovo će se proširiti na sve društvene razine. .... itd

998Crazy pretty baby soak up widescreen

Pedofili trebaju zadovoljiti svoje seksualne nagone, a nagone imaju samo prema bebama i djeci. Zato im trebaju ratovi i sluganski potičari koji će donijeti perverzne zakone. Jedna od njih je i ministrica Divjak koja na mala vrata u Kurikulum provlači obveznu lektiru sa sadržajima pedofilije, sadržajima koji nemaju nikakvu edukativnu svrhu već isključivo zakonsku, koja će služiti isključivo i samo pedofilima.

Kratko! Pedofili su fašisti 21 stoljeća!

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, blokiraju admine na našoj fb stranici
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

 

(26 votes)

Donirajte

Amount: